کد خبر: ۱۴۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان:

فولاد مبارکه «جهاد تبیین» مدنظر مقام معظم رهبری را به بهترین شکل محقق کرد

مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان گفت: مدیریت شرکت معظم فولاد مبارکه به‌عنوان نخستین مجموعه صنعتی در استان اصفهان از میزبانی و برگزاری اردو‌های راهیان پیشرفت و بازدید از خطوط تولید این شرکت استقبال و «جهاد تبیین» مدنظر مقام معظم رهبری را به بهترین شکل محقق کرد.
فولاد مبارکه «جهاد تبیین» مدنظر مقام معظم رهبری را به بهترین شکل محقق کرد

فولاد مبارکه «جهاد تبیین» مدنظر مقام معظم رهبری را به بهترین شکل محقق کرد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:محمد نادرالاصلی، مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار فولاد با بیان مطلب فوق گفت: در مسیر گام دوم انقلاب اسلامی، بی‌اطلاعی جامعه جوان از پیشرفت‌ها و دستاورد‌های انقلاب اسلامی عامل آسیب‌زایی خواهد بود که در همین راستا، هیئت رزمندگان اسلام تصمیم گرفت تا برای اقناع افکار عمومی اقشار مختلف جامعه اقدام به روشنگری کند.

وی افزود: فاصله میان تهدید و فرصت، تصمیم است. اگر تصمیم به‌درستی و به‌موقع اتخاذ شود، می‌تواند از تهدید‌ها جلوگیری کند.

مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان خاطرنشان کرد: این هیئت با استفاده از ظرفیت‌های موجود، آمادگی خود را برای بسیج کردن نیرو‌ها جهت برگزاری اردو‌های راهیان پیشرفت به مسئولان استانی اعلام کرد که با توجه به تأکید مدیرعامل فولاد مبارکه بر ضرورت برگزاری هرچه سریع‌تر اردو‌های راهیان پیشرفت در این شرکت، از تاریخ ۲۰ بهمن‌ماه تا ۲۰ اسفندماه سال ۱۴۰۱ بالغ‌بر ۱۷۰۰ نفر در قالب ۴۱ گروه مختلف اعم از دانشجویان، دانش‌آموزان، طلاب و خادم‌یاران از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه بازدید کردند و با دستاورد‌های این صنعت آشنا شدند.

نادرالاصلی با بیان اینکه ۴۰ درصد از این تعداد، از هیئت‌های رزمندگان شهرستان‌های استان اصفهان بوده‌اند، ادامه داد: هماهنگی و سازماندهی برای بازدید این تعداد نفرات در یک بازه زمانی کوتاه کار آسانی نبود و مدیریت مجموعه فولاد مبارکه این کار ارزشمند را به سرانجام رساند.

وی با اشاره به بسیج کردن نیرو‌های هیئت رزمندگان اسلام برای تحقق جهاد تبیین عنوان داشت: ۶۱ هیئت رزمندگان در استان اصفهان به فعالیت‌های فرهنگی مشغول‌اند که برخی از شهرستان‌ها همچون مبارکه دارای چهار هیئت است.

مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان گفت: متأسفانه امروز جوان ایرانی از پیشرفت‌های مجموعه‌های بزرگ صنعتی کشور همچون فولاد مبارکه اطلاع کافی ندارد و نمی‌داند شرکت فولاد مبارکه بدون حضور حتی یک کارشناس خارجی در حال فعالیت و ارزآوری برای کشور است.

وی ادامه داد: میزان تولید فولاد کشور با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی قابل‌مقایسه نیست، به‌طوری‌که ایران از نظر میزان تولید در رتبه‌بندی جهانی تولیدکنندگان فولاد به جایگاه دهم و در برخی از ماه‌ها نیز به جایگاه هفتم ارتقا یافته است؛ این یعنی افزایش تولید چندین میلیون تنی تولید در صنعت فولاد کشور.

نادرالاصلی تأکید کرد: طبق گفته رئیس‌جمهوری، همان‌طور که اردو‌های راهیان نور در کشور برگزار می‌شود، اردو‌های راهیان پیشرفت نیز باید در قالب بازدید از صنایع بزرگ و پیشرفت‌های این صنایع برای نسل جوان برگزار شود تا از نزدیک با دستاورد‌های صنعتی و اقتصادی انقلاب اسلامی آشنا شوند.

وی اذعان داشت: امروز دشمنان از طریق رسانه‌های مختلف و فضای مجازی روی افکار جوانان ایرانی کار می‌کنند و نمی‌گذارند جوانان از پیشرفت‌ها آگاهی پیدا کنند. در مقابل ما وظیفه داریم فعالیت‌های ارزشمند انجام‌شده در کشور را به آنان معرفی کنیم؛ براساس بازخورد‌هایی که از بازدیدکنندگان از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه دریافت کرده‌ایم، دیدگاه آنان به این صنعت نسبت به قبل از بازدید به‌کلی تغییر یافته و مثبت شده است.

مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان تصریح کرد: شرکت فولاد مبارکه با فراهم‌سازی بستر برپایی اردو‌های راهیان پیشرفت، الگوی مناسبی برای سایر مجموعه‌های صنعتی است تا از این طریق بتوان افکار جامعه را درخصوص دستاورد‌های جمهوری اسلامی در حوزه‌های صنعت و اقتصاد کشور روشن کرد که این امر تجلی جهاد تبیین است.

وی در پایان با اشاره به برنامه بازدید از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲ اذعان داشت: تعداد برنامه بازدید‌ها در سال ۱۴۰۲ از شرکت فولاد مبارکه روند افزایشی خواهد داشت و از شهر‌ها و شهرستان‌های دور و نزدیک نیز در این برنامه حاضر خواهند شد که هریک از بازدیدکنندگان به یک رسانه برای انعکاس دستاورد‌ها و پیشرفت‌های صنعت کشور تبدیل خواهد شد.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
اخبار داغ
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر