او ادامه داد: فدراسیون فوتبال یک نهاد مستقل است و به هیچ دسته و گروهی تعلق ندارد. البته آزادی عمل در انتخاب رئیس جدید فدراسیون فوتبال با هر سلیقهای میتواند هم خوب و هم بد باشد. در کشورهایی که فرهنگ ورزش قوی دارند با حضور فرد شایسته در فدراسیون فوتبال مشکلی ندارند، اما در کشورهای جهان سوم آزادیهای فیفا خدشه به انتخابات وارد میکند. شاید امروز بهترین بازیکنان برای انتخابات کاندیدا شوند و استقبال خوبی هم از آنها صورت بگیرد، اما همه شرایط احراز ریاست فدراسیون فوتبال را دارند؟ رئیس جدید باید یکی از زبانهای بین المللی را بلد باشد و کاندیداها حائز این شرط هستند؟
مصطفوی بیان کرد: فیفا اعلام کرده است که از آبدارچی تا رئیس فدراسیون فوتبال باید افراد فوتبالی باشند. توصیه میکنم افرادی که برای انتخابات ثبت نام میکنند با یک مشاوره قوی صحبت کنند. همچنین برای بازیکنان بزرگ فوتبال ما عیب است که در مجمع فدراسیون فوتبال رای نیاورند. هیچ مجمع فدراسیونی در کشورمان بدون لابی برگزار نمیشود و کاندیداها برای اینکه رئیس فدراسیون فوتبال شوند باید به دنبال رای گرفتن از اعضای مجمع باشند.
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال گفت: به نظرم فوتبالیستهای بزرگ باید در بدنه فدراسیون فوتبال حضور یابند و آنها با حضور در کمیتههای مختلف بهتر میتوانند کارایی داشته باشند و تجربه بیشتری به دست میآورند. بازیکنان سابق فوتبال دانش افزایی کنند و زبان خارجی بلد باشند و سفرهایی به ای اف سی داشته باشند و با مسئولان این نهاد اجرایی صحبت کرده تا بتوانند مدیریت کنند.
او تصریح کرد: وزارت ورزش را از حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال منع کردند. البته فوتبال ما گرفتاریهایی دارد و قاضی زاده نماینده مجلس فعالیتش بیشتر شده است و حضور او در انتخابات فدراسیون فوتبال احساس میشود و قصد دارد فرد مدنظر خود را در این فدراسیون بگذارد. امیدوارم این اتفاق رخ ندهد و به دوران سابق برنگردیم و شاهد حضور مدیر سیاسی در فوتبال نباشیم.
او درباره بهترین گزینه برای ریاست فدراسیون فوتبال بیان کرد: مسئولان فعلی فدراسیون فوتبال ۸ سال به صورت گروهی با یکدیگر کار کردند و در جریان اتفاقات فوتبال هستند. البته بعضی از آنها همانند بهاروند مخالفانی دارند، اما بهاروند حدود ۵۰ سال است که در فوتبال حضور دارد و در حال حاضر کار رئیس فدراسیون فوتبال را انجام میدهد. به نظرم بهاروند با انتخاب دبیر کل قوی مثل نبی میتواند در فداراسیون فوتبال موفق شود.
مصطفوی درباره اینکه ساختمان فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس توقیف شده است، گفت: فدراسیون فوتبال ۲ میلیون یورو از شستا قرض کرده است و این پول را در بانک زراعت ترکیه گذاشته بود تا به ویلموتس بدهد، اما به علت تحریمها نتوانستند این پول را از بانک بگیرند و تخلف مالی صورت نگرفته است. البته رای ویلموتس را دلالان زدند و او درخواست ۶ میلیون یورو کرد. به هر حال فدراسیون فوتبال در پرونده ویلموتس دفاعیه خوبی نکرد و ویلموتس هم موذیانه عمل کرد. ویلموتس پول واریزی را از بانک ترکیهای نگرفته است و فدراسیون فوتبال در این باره تقصیری ندارد. دولت با توجه به ارتباطات خوبش با ترکیه بهتر است به فدراسیون فوتبال کمک کند تا بتواند پول را از بانک ترکیه بگیرد.
مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس درباره توقیف باشگاه پرسپولیس گفت: مدیران نامناسب برای باشگاه پرسپولیس گذاشتند و آنها فقط به دنبال این هستند که با امثال کریمی و مهدوی کیا عکس بگیرند. زمانی که من مدیرعامل پرسپولیس بودم برای ۶ ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان با علی کریمی قرارداد بستم، اما کریمی از مدیرعامل بعدی بالای یک میلیارد تومان گرفت. مدیران پرسپولیس متخصص در هزینه کردن هستند و مدیریت درستی ندارند. مشکل این است که مدیران پول دولت را خرج میکنند و کسی هم دلش برای این پول نمیسوزد. بدهیهای باشگاه پرسپولیس اضافه شده است و در نهایت ساختمان باشگاه هم توقیف شد.
او افزود: به نظرم فدراسیون فوتبال باید بر روی قراردادهای بازیکنان نظارت کرده و سقف قرارداد تعیین کند. به هر حال بدهیهای باشگاه پرسپولیس برای فدراسیون فوتبال حساب میشود. همچنین ساختمان فدراسیون فوتبال حدود ۳۷۰ الی ۳۸۰ میلیارد تومان میارزد.
مصطفوی در پایان گفت: کی روش پول زیادی از فدراسیون فوتبال گرفت و ما را بدهکار کرده است. معتقدم عمده گرفتاریهای ما از زمان مدیریت کفاشیان و آوردن کی روش به فوتبال کشورمان شروع شد.