کد خبر: ۱۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۰

قهرمانی تراکتور با شلوغ‌ترین «ساکت» دنیا!

کسانی که با اطمینان می‌گفتند تصمیم گرفته شده که استقلال قهرمان شود کجا هستند؟ یحیی گل‌محمدی و آقای زنوزی هنوز هم با همان ایمان این حرف‌ها را می‌زنند؟

src="/files/fa/news/راکتور با شلوغ‌ترین «ساکت» دنیا!

عصرایران؛ احسان محمدی- استقلال تهران جام حذفی را از دست داد. یک شکست دلسردکننده در آخرین روز از فصل فوتبالی ایران. در عصر یک روز شهریوری در ورزشگاه نه چندان خالی امام رضای مشهد، فقط یک نیمه کافی بود تا فرهاد مجیدی تسلیم شود.

وقتی تراکتور با سه گل محمد خانزاده، اشکان دژاگه و اکبر ایمانی از استقلال پیش افتاد، پرویز مظلومی مربی و بازیکن اسبق استقلال که در استودیو فوتبال برتر حضور داشت به شدت از کادر فنی استقلال و مدیریت این تیم گله کرد. او که تیمش در دیداری عجیب در ده دقیقه مقابل تیم ده نفره پرسپولیس گل خورد حالا یکی از منتقدین فرهاد مجیدی است.

آنها در حالیکه چند روز پیش‌تر در یک بازی حساس در 120 دقیقه پرسپولیس را شکست دادند و خسته‌تر بودند اما با اشتیاق بیشتری حمله می‌کردند، چیزی که انتظار می‌رفت. این تیم اما انگار بخشی از تمرکزش را در جدال فرساینده و بیهوده مجیدی-سعادتمند هدر داده بودند و آنچنان گیج بازی می‌کرد که غافلگیر شد. گرچه عملکرد سیدحسین حسینی روی هر سه گلی که دریافت کردند آنقدر ناشیانه بود که احتمالاً مدیران استقلال باید به فکر یک جایگزین برای او باشند.

نیمه دوم با حملات پرتعداد استقلال یک سویه بود، مهدی قائدی گل زد، ساکت الهامی سرمربی نه چندان ساکت تراکتور به داور حمله کرد، کارت قرمز گرفت و روی سکوها رفت، ارسلان مطهری به تیر زد و بعد به تور. تراکتور 3-2 استقلال.

 عملکرد تراکتور در تمام نیمه دوم با اعتراض، دراز کشیدن روی زمین، زیر توپ زدن و البته بازی عجیب و بد مسعود شجاعی و تعویض عجیب‌تر اشکان دژاگه همراه بود. ساکت الهامی تقریباً تمام تلاشش را برای ناکامی کرد اما استقلال هم جز سانترهای وریا غفوری انگار جان و تاکتیک دیگری نداشت تا قرمزهای آذربایجان فاتح جام شوند.

صحنه‌های پایانی این بازی را می‌شود هزار بار دید و از آن نکته‌ها نوشت. اشکان دژاگه با چهره‌ای که خشم، بهت و جنون از آن می‌بارید، قدم زدن‌های شجاعی و دریبل‌های کشویی که سالهاست به نتیجه نمی‌رسد، اعتراض آزادی‌فر به تعویض و قهرش،  مشت‌های ساکت الهامی که با اعتراض‌های بیهوده اخراج شد و تیمش را تا مرز فروپاشی برد، تنهایی فرهاد مجیدی کنار خط، تقلای ارسلان مطهری و .
 

تراکتور قهرمان شد. تیمی که از این سالها در چهارگوشه دنیا بازیکن و مربی خرید به یک افتخار ارزشمند با یک مربی و بازیکنان ایرانی دست یافت. ساکت الهامی برای ایستادن روی این سکو فشار زیادی را متحمل شد و شاید یکی از دلایل خشم و عصبانیت او همین باشد. این جام خستگی چند فصل را از تن آنها در می‌آورد. هواداران وفادار تراختور حق دارند که این موفقیت را جشن بگیرند.

اما کسانی که با اطمینان می‌گفتند تصمیم گرفته شده که استقلال قهرمان شود کجا هستند؟ یحیی گل‌محمدی و آقای زنوزی هنوز هم با همان ایمان این حرف‌ها را می‌زنند؟ تراکتور سه گل زد که گل دوم آنها اتفاقاً با یک تصمیم سختگیرانه می‌شد آن را خطا اعلام کرد. آیا همان باندی که عده‌ای معتقد بودند برای قهرمانی استقلال متحد شده‌اند در مشهد نظرشان عوض شد و گفتند کمک کنیم تراکتور قهرمان شود؟ وقت نیست از این کودکی‌ها دست بکشیم؟

استقلال شکست خورد تا آنها جامی که گمان می‌کردند کف دستشان است را از دست بدهند. ادامه ناکامی‌های سلسله‌وار این تیم در سال‌های اخیر. آیا هنوز هم معتقدند که وزیر ورزش نخواست این تیم موفق شود؟

اولین جام قرن جدید ایران به‌نام پرسپولیس

کسانی می‌گویند این شکست دست سعادتمند را بالا برد تا با خیال راحت فرهاد مجیدی را برکنار کند و فرهاد مجیدی که گفته بود هر نتیجه‌ای بگیرد از این تیم جدا می‌شود هم احتمالاً پی زندگی‌اش می‌رود. اما حال هواداران این تیم چطور است؟ آنها کجا بروند؟ حق ندارند از این آشفتگی گله‌مند باشند وقتی بزرگان تیم که باید به تیم آرامش بدهند چرا باید اینطور کودکانه به جان هم بیفتند و باعث شوند یک جام به این سادگی از دست بروند؟ این تنش بیهوده نشان نداد که گاهی عیب درون تیم خودی است نه بیرون؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مصاف داغ تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی مصاف داغ تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی
مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی قرعه خورد و پرسپولیس باید در تبریز به یکی از حساس‌ترین و پرهیجان‌ترین بازی‌های این مرحله برابر تراکتور برود.
پیروزی نفس‌گیر میلان مقابل رم؛ منیان در نقش منجی! پیروزی نفس‌گیر میلان مقابل رم؛ منیان در نقش منجی!
در دیداری حساس از سری آ، میلان با درخشش رافائل لیائو و سیو مهم مایک منیان مقابل پنالتی دیبالا، بردی حیاتی برابر رم به دست آورد و به جمع مدعیان بازگشت.
بارسلونا؛ برخواسته از آتش بارسلونا؛ برخواسته از آتش
بارسلونا در هفته یازدهم لالیگا با نمایشی تماشایی مقابل الچه به پیروزی ۱-۳ دست یافت. از گل زودهنگام یامال تا شوت دیدنی رشفورد، این بازی پر از لحظات هیجان‌انگیز بود.
صفحه خبر بالای تصاویر