کد خبر: ۱۷۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۶
گل آل‌کثیر برای قهرمانی سرخ‌ها کافی بود

اولین جام قرن جدید ایران به‌نام پرسپولیس

پرسپولیس پس از کسب ۴ عنوان قهرمانی پیاپی در لیگ برتر، امروز در مسابقه سوپر جام ۹۹-۹۸ در آزادی به مصاف تراکتور رفت و موفق شد با تک‌گل زیبای عیسی آل‌کثیر چهارمین قهرمانی پیاپی پوکر قهرمانی در سوپر جام را جشن بگیرد
اولین جام قرن جدید ایران به‌نام پرسپولیس

اولین جام قرن جدید ایران به‌نام پرسپولیسپرسپولیس پس از کسب ۴ عنوان قهرمانی پیاپی در لیگ برتر، امروز در مسابقه سوپر جام ۹۹-۹۸ در آزادی به مصاف تراکتور رفت و موفق شد با تک‌گل زیبای عیسی آل‌کثیر چهارمین قهرمانی پیاپی در سوپر جام را جشن بگیرد.
تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتور به عنوان قهرمان لیگ برتر نوزدهم و قهرمان جام حذفی شامگاه امروز یکشنبه دیدار سوپرجام فوتبال ایران را در ورزشگاه آزادی برگزار کردند که این دیدار با برتری یک بر صفر سرخپوشان تهرانی به پایان رسید. عیسی آل کثیر (۶۱) برای پرسپولیس گل زد.


پرسپولیس در این دیدار با حامد لک، سیدجلال حسینی، محمدحسین کنعانی، مهدی شیری، سعید آقایی، میلاد سرلک، احمد نورالله‌ی، مهدی ترابی (۸۸ سیامک نعمتی (۹۴ علی شجاعی)، امید عالیشاه (۷۱ مهدی عبدی)، احسان پهلوان و عیسی آل‌کثیر (۷۱ شهریار مغانلو) به میدان رفت.

تراکتور تبریز
محمدرضا اخباری، هادی محمدی، محمدرضا خانزاده (۶+۹۰- سعید ایران‌خواه)، میلاد فخرالدینی، میثم تیموری (۷۴- اکبر ایمانی)، حمید بوحمدان، سید ابوالفضل رزاق‌پور، مهدی تیکدری، محمد قادری (۷۴- علی فتحی)، سامان نریمان‌جهان، محمد عباس‌زاده

پرسپولیس بازی را هجومی‌تر از حریف آغاز و سعی کرد و با فرار از جناحین و به خصوص از سمت چپ، دروازه حریف را تهدید کند. نخستین موقعیت جدی در دقیقه ۱۰ رخ داد که فرار مهدی ترابی از سمت چپ با پاس در عرض و خطرناک این بازیکن همراه شد که مدافعین تراکتور توپ را دفع کردند. در دقیقه ۱۶ و روی اشتباه مدافع و دروازه‌بان پرسپولیس، تراکتور می‌توانست به گل برسد، اما ضربه سامان نریمان‌جهان از کنار دروازه به بیرون رفت. دو دقیقه بعد این احمد نورالهی بود که با شوتی سنگین دروازه محمدرضا اخباری را تهدید کرد، اما واکنش این دروازه‌بان توپ را به کرنر فرستاد. پس از این توپ، بازیکنان تراکتور بودند که برای دقایقی توپ و زمین را در اختیار گرفتند و حتی می‌توانستند در دقیقه ۲۲ به گل برسند، اما شوت محکم بوحمدان به شکلی خطرناک از بالای دروازه به بیرون رفت.

بازی در اواسط نیمه نخست با سرعت بالایی دنبال می‌شد و دو تیم دائم به محوطه جریمه یکدیگر نزدیک می‌شدند، اما بی‌دقتی در پاس‌های آخر مانع از موقعیت‌سازی می‌شد. پس از وقت استراحتی که داور به خاطر گرمای هوا در دقیقه ۳۰ به دو تیم داد، بازی آرام‌تر دنبال شد و سرعت بازی کاسته شد. در ۱۵ دقیقه پایانی نیمه اول، توپ و میدان دست شاگردان یحیی گل محمدی بود، اما پرسپولیسی‌ها علیرغم نزدیک شدن به محوطه جریمه تراکتور، توان ایجاد فرصت‌های خطرناک روی دروازه تراکتور نداشتند تا بازی در این نیمه با تساوی بدون گل خاتمه پیدا کند.
اولین جام قرن جدید ایران به‌نام پرسپولیس
نیمه دوم هم با روال نیمه اول شروع شد و رسول خطیبی به شاگردانش تاکید کرده بود هدف اولشان گل نخوردن باشد. به همین خاطر همان دفاع منطم و کم اشتباه نیمه اول ادامه داشت تا اینکه در دقیقه ۶۱ امید عالیشاه با عبور از بازیکنان تراکتور در میانه میدان توپی را پشت محوطه جریمه برای عیسی آل کثیر ارسال کرد که این بازیکن پا به توپ وارد محوطه جریمه شد و پس از عبور از یار مستقیمش با ضربه‌ای فنی دروازه تراکتور را باز کرد. در ادامه تراکتور از لاک دفاعی خارج شد و تلاش برای رسیدن به گل تساوی را آغاز کرد. این اتفاق فضا را برای پرسپولیس باز کرد تا در ضدحملات دروازه مهمان تبریزی را تهدید کند.

در حالی که تراکتور تلاش می‌کرد به گل تساوی دست پیدا کند در دقیقه ۷۸ مهدی تیکدری خطایی را روی سعید آقایی انجام داد که با کارت قرمز مستقیم علی صفایی از بازی اخراج شد تا آب سردی بر پیکر تیمش بریزد. با این حال تیم تبریزی دست از تلاش برنداشت و حملاتی را روی دروازه سرخ پوشان پی ریزی کرد، اما نتوانست به دروازه برسد. در شرایطی که ۹۰ دقیقه بازی به پایان رسیده بود و بازی وارد ۶ دقیقه وقت اضافه شده بود سیامک نعمتی که اواخر بازی به زمین آمده بود به دلیل مصدومیت از ناحیه کتف راست مصدوم شد و جایش را به علی شجاعی داد. این دیدار در نهایت با برتری یک بر صفر پرسپولیس خاتمه یافت تا سرخ‌پوشان برای چهارمین بار فاتح این جام شوند.

پس از پایان بازی و در جشن قهرمانی سوپرجام فوتبال ایران که امشب در ورزشگاه آزادی انجام شد، یحیی گل‌محمدی شادمان از قهرمانی تیمش در کنار شاگردان خود بود و جام قهرمانی را در کنار سیدجلال حسینی و حسین کنعانی‌زادگان و البته دیگر سرخ‌پوشان بالای سر برد تا این‌چنین ضیافت پنجمین قهرمانی دوران مربیگری یحیی گل‌محمدی در ورزشگاه آزادی به پا شود.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر