کد خبر: ۱۳۸۲۳
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶

عیدی اول نوروز ۱۴۰۲ با بسته‌های عیدانه همراه اول

بسته‌های متنوع و بی‌‎سابقه عیدانه همراه اول به مناسبت نوروز ۱۴۰۲ اعلام شد.
عیدی اول نوروز ۱۴۰۲ با بسته‌های عیدانه همراه اول

عیدی اول نوروز ۱۴۰۲ با بسته‌های عیدانه همراه اول

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:همراه اول به مناسبت نوروز ۱۴۰۲، اقدام به طراحی بسته‌های عیدانه ویژه‌ای برای تمامی مشترکان دائمی و اعتباری خود کرده است که از فردا ۲۹ اسفند تا پایان عید سعید فطر در سال ۱۴۰۲، در قالب عیدی اول، هدیه می‌دهد.

این بسته‌های ویژه عیدانه در دو گروه «خدمات زندگی دیجیتال» مختص استفاده از کسب و کار‌های دیجیتال و «بسته و اعتبار» شامل اعتبار داخل شبکه و بسته‌های اینترنت طراحی شده که فعالسازی آن‌ها تنها از طریق اپلیکیشن «همراه من» امکانپذیر است.

تمامی مشترکان همراه اول می‌توانند با ورود به اپلیکیشن همراه من که ارائه دهنده خدمات متنوع غیرحضوری همراه اول است، از قسمت طرح‌های تشویقی، گزینه «عیدی ۱۴۰۲» را انتخاب کنند.

در این قسمت دو گردونه مجزای «بسته و اعتبار» و «خدمات زندگی دیجیتال» وجود دارد که با انتخاب مشترک، یکی از آن‌ها شروع به چرخیدن می‌کند و در نهایت به صورت تصادفی، یکی از هدایا برای مشترک فعال و نمایش داده می‌شود.

گردونه «خدمات زندگی دیجیتال» شامل کد‌های تخفیف کسب و کار‌های مختلف دیجیتال مانند اکالا، دیجیکالا، نماوا، آچاره، جاجیگا، فلای تودی و... می‌شود.

گردونه «بسته و اعتبار» نیز شامل بسته‌های متنوع نظیر «اعتبار داخل شبکه همراه اول از ۱۰ تا ۱۰۰ هزار تومان» و همچنین بسته‌های «یک ساعته، ۲ ساعته و ۲ روز مکالمه نامحدود داخل شبکه» می‌شود. در این بخش بسته‌های اینترنتی متنوعی نظیر «۱ گیگ، ۲ گیگ و نامحدود ۲ روزه» نیز گنجانده شده است؛ بنابراین تمامی مشترکان همراه اول در این طرح ضمن سنجش میزان شانس خود، از هدایای نوروزی همراه اول با عنوان «عیدی اول» نیز بهره مند می‌شوند.

همراه اول ضمن گرامیداشت تقارن نوروز ۱۴۰۲ با ایام ماه مبارک رمضان، مهلت فعالسازی بسته‌های عیدانه را تا عید سعید فطر اعلام کرده است.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر