کد خبر: ۱۳۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۰

برگزاری بوتکمپ بازی‌سازی در نخستین رویداد ایده‌پردازی حوزه رسانه‌ای توسط همراه اول

ارزیابی حضوری و بوتکمپ تخصصی بازی‌سازی در رویداد ایده‌پردازی حوزه بازی‌سازی و سرگرمی رسانه‌ای توسط مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول برگزار شد.
برگزاری بوتکمپ بازی‌سازی در نخستین رویداد ایده‌پردازی حوزه رسانه‌ای توسط همراه اول

برگزاری بوتکمپ بازی‌سازی در نخستین رویداد ایده‌پردازی حوزه رسانه‌ای توسط همراه اول

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:از ابتدای دی ماه سال جاری نخستین رویداد ایده پردازی حوزه بازی سازی و سرگرمی رسانه‌ای با هدف شناسایی استارتاپ ها، شرکت‌ها و تیم‌های فعال و صاحب ایده، معرفی ظرفیت‌های همکاری مشترک به ویژه در حوزه ارائه API‌های تخصصی و خدمات زیرساخت دیجیتال به فعالان حوزه بازی توسط مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در حال برگزاری است.

در همین راستا و پس از ارزیابی‌های اولیه بیش از ۱۲۰ مورد شرکت کننده در این رویداد، در نهایت ۱۷ طرح در بخش «کسب و کاری» و ۲۵ بازی در بخش «بازی‌های توسعه داده شده» به مرحله داوری حضوری راه پیدا کردند.

همچنین ۲۵ نفر نیز از بین شرکت کنندگان در بخش سوم یعنی «رقابت بازی سازی» برای شرکت در بوتکمپ سه روزه مجازی بازی سازی و سرگرمی رسانه‌ای انتخاب شدند تا پس از دریافت آموزش‌های لازم و تیم سازی در بازه ارائه شده اقدام به توسعه بازی مدنظر خود و رقابت در این بخش کنند.

در این مرحله از رویداد، کمیته داوری با حضور فعالان اکوسیستم بازی کشور از جمله ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای، هاب بهشتی و مرکز تحقیق و توسعه همراه اول تشکیل و اقدام به ارزیابی طرح‌ها و بازی‌های توسعه یافته، شد.

همچنین بوتکمپ تخصصی بازی سازی با حضور هفت نفر از اساتید این حوزه برگزار شد.

لازم به ذکر است، در ادامه و پس از جمع بندی نتایج داوری هر سه حوزه رویداد به تیم ها، طرح‌ها و بازی‌های برتر و برگزیدگان این رویداد جوایز ارزنده‌ای نظیر حمایت‌های مادی تا سقف یک میلیارد ریال و حمایت‌های معنوی همچون امکان انتشار بازی در بازار‌های بین المللی، امکان انتشار بازی در پلتفرم‌های داخلی همراه اول مانند اوانو و... اعطاء خواهد شد.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل نامگذاری ماه صفر چیست؟ دلیل نامگذاری ماه صفر چیست؟
ماه صفر به دلیل آغاز اسارت آل البیت (ع) و نیز واقع شدن رحلت رسول خدا (ص) و شهادت چندتن از ائمه معصومین (ع) از سنگینی نزد شیعیان برخوردار است به گونه‌ای که توصیه به صدقه دادن در هرروز از این ماه جهت رفع بلا شده است.
رویترز: ایران با پیشنهاد اروپا برای تمدید مهلت مکانیزم ماشه مخالفت کرد رویترز: ایران با پیشنهاد اروپا برای تمدید مهلت مکانیزم ماشه مخالفت کرد
رویترز نوشت: هم‌زمان با آغاز نخستین گفت‌و‌گو‌های حضوری با قدرت‌های غربی پس از بمباران اخیر توسط اسرائیل و ایالات متحده ایران روز جمعه مخالفت خود را با پیشنهاد‌هایی برای تمدید قطعنامه سازمان ملل که توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ را تأیید می‌کند اعلام کرد.
غریب آبادی: توافق شد که رایزنی‌ها با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی ادامه یابد غریب آبادی: توافق شد که رایزنی‌ها با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی ادامه یابد
توضیحات غریب‌آبادی معاون وزیر خارجه در پایان گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول: دکتر تخت روانچی و من گفتگویی جدی، صریح و مفصل با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی/اتحادیه اروپا داشتیم. آخرین تحولات مربوط به لغو تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ضمن انتقاد جدی از مواضع آنها در مورد جنگ تجاوزکارانه اخیر علیه مردم ما، مواضع اصولی خود، از جمله در مورد مکانیسم موسوم به اسنپ بک را توضیح دادیم.
پزشکیان: مردم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند پزشکیان: مردم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند
رئیس‌جمهور گفت: امیدواریم بتوانیم وضعیت موجود را به ثبات برسانیم، اما تا آن زمان، از مردم عزیز درخواست داریم که حتماً در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.
انگلیس هم تهران را تحریم کرد؟ انگلیس هم تهران را تحریم کرد؟
«دیوید لمی» وزیر خارجه انگلیس نیز در اظهاراتی تهدید کرده که در صورت عدم شفاف‌سازی ایران درباره برنامه هسته‌ای خود، تحریم‌هایی «شدید و چشمگیر» اعمال خواهد شد.
واتساپ مشکل سین‌کردن و جواب‌ندادن را چطور حل کرد؟ واتساپ مشکل سین‌کردن و جواب‌ندادن را چطور حل کرد؟
وقتی پیام‌ها در شلوغی روزمره گم می‌شوند، واتساپ با آزمایشی تازه می‌خواهد عادت آشنا، اما فراموش‌کارانه را برای همیشه تغییر دهد.
چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟ چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ودیعه مسکن تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان با اجاره ماهانه ۳۰ میلیون تومان با نوسان ۲۰ درصدی بر اساس متراژ برای ساکنان خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است.
برگزیده
دلیل نامگذاری ماه صفر چیست؟ دلیل نامگذاری ماه صفر چیست؟
ماه صفر به دلیل آغاز اسارت آل البیت (ع) و نیز واقع شدن رحلت رسول خدا (ص) و شهادت چندتن از ائمه معصومین (ع) از سنگینی نزد شیعیان برخوردار است به گونه‌ای که توصیه به صدقه دادن در هرروز از این ماه جهت رفع بلا شده است.
واتساپ مشکل سین‌کردن و جواب‌ندادن را چطور حل کرد؟ واتساپ مشکل سین‌کردن و جواب‌ندادن را چطور حل کرد؟
وقتی پیام‌ها در شلوغی روزمره گم می‌شوند، واتساپ با آزمایشی تازه می‌خواهد عادت آشنا، اما فراموش‌کارانه را برای همیشه تغییر دهد.
زمان فعالیت موکب‌های اربعین مشخص شد! زمان فعالیت موکب‌های اربعین مشخص شد!
فعالیت موکب‌های اربعین در ایران و عراق بنابر اعلام ستاد بازسازی عتبات عالیات، از ۱۳ مردادماه آغاز می‌شود. این درحالی است که پیش‌بینی شده حرکت زائران زودتر از این تاریخ، و از سوم مردادماه آغاز شود. فعالیت موکب‌های ایران در عراق قرار است تا ۲۶ مردادماه ادامه داشته باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر