کد خبر: ۱۳۶۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۹

برگزاری نخستین رویداد جذب ایده در حوزه پردازش باند پایه توسط همراه اول

نخستین رویداد جذب ایده در حوزه پردازش باند پایه توسط مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول برگزار می‌شود.
برگزاری نخستین رویداد جذب ایده در حوزه پردازش باند پایه توسط همراه اول

برگزاری نخستین رویداد جذب ایده در حوزه پردازش باند پایه توسط همراه اول

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:مرکز تحقیق و توسعه همراه اول نخستین رویداد جذب ایده در حوزه پردازش باند پایه را برگزار می‌کند.

این رویداد با هدف توانمندسازی اکوسیستم دانش بنیان در حوزه رادیویی و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های فناور و تیم‌های دانشگاهی با تاکید بر نگاه بومی در حل نیاز‌های فناورانه همراه اول برگزار می‌شود.

چالش اصلی این رویداد طراحی و پیاده سازی BBU نسل دوم و چهارم (Baseband unit) بوده و شرکت کنندگان در دو بخش دانشجویی و شرکت‌های دانش بنیان و فناور به رقابت خواهند پرداخت.

علاقه مندان می‌توانند تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در این رویداد ثبت نام کنند.

در ادامه فرآیند نیز تیم‌ها با در نظر گرفتن ملاحظات اعلامی از سوی همراه اول پیشنهادنامه‌های خود را ارائه خواهند داد و وارد فرآیند توسعه نمونه اولیه محصول می‌شوند و در نهایت با تیم‌های منتخب قرارداد تحقیق و توسعه بسته خواهد شد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی mci.ir/web/rd/bbu-event مراجعه کنند.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار وارد تهران شد اوسمار وارد تهران شد
اوسمار ویرا، سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس، بامداد امروز چهارشنبه به‌همراه دستیارانش وارد تهران شد و مورد استقبال گرم هواداران این تیم قرار گرفت.
توضیحات پژمان جمشیدی در خصوص خروج از کشور توضیحات پژمان جمشیدی در خصوص خروج از کشور
پژمان جمشیدی، بازیگر سینما و بازیکن سابق فوتبال امروز راهی خارج از کشور شد تا با خانواده‌اش دیدار کند. در روزهای گذشته، پرونده قضایی وی در صدر اخبار کشور قرار گرفت و پس از آنکه جمشیدی با تودیع وثیقه از آزاد شد، امروز با یک استوری توضیحاتی در خصوص اتفاقات افتاده ارائه کرد
امثال شفقتیان جوانی خود را برای فوتبال گذاشتند! امثال شفقتیان جوانی خود را برای فوتبال گذاشتند!
حمید درخشان با حضور در استودیو گروه ورزش رسانه مخاطب۲۴، در خصوص وضعیت پیشکسوتان پرسپولیس اظهار نظر کرد
دولت وفاق؛ تکرار چهره‌ها و سردرگمی در عمل دولت وفاق؛ تکرار چهره‌ها و سردرگمی در عمل
دکتر پزشکیان با شعار وفاق ملی روی کار آمد، اما ترکیب دولت و تصمیماتش نشانی از تغییر ندارد. وعده‌هایی، چون رفع فیلترینگ و بهره‌گیری از نیرو‌های متخصص محقق نشده‌اند و این امر نارضایتی ها را افزایش داده است.
بازداشتگاه اوین دانشگاه می‌شود بازداشتگاه اوین دانشگاه می‌شود
سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد انتقال زندان‌ها به خارج شهر ادامه دارد و تغییر کاربری زندان اوین به دانشگاه نیازمند بررسی دقیق است.
ارتش آمریکا آماده حمله به ونزوئلا شد ارتش آمریکا آماده حمله به ونزوئلا شد
شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که ارتش ایالات متحده مجوز‌های لازم برای انجام عملیات زمینی علیه ونزوئلا را دریافت کرده و برنامه‌ریزی‌های اولیه آغاز شده است.
جنجال فریبا نادری ادامه دارد! جنجال فریبا نادری ادامه دارد!
ماجرا از یک گفت‌وگوی اینترنتی آغاز شد، اما به بحثی گسترده درباره جامعه امروز ایران انجامید. اظهارات فریبا نادری درباره طبقه اجتماعی خود، نه‌فقط واکنشی مجازی، که بازتاب نارضایتی در میان مردم بود و این پرسش را ایجاد کرد که آیا جامعه با شکاف و گسست مواجه شده است؟
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر