کد خبر: ۱۳۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۰

فیلترینگ یک گام به شکست نزدیک‌تر

کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) در حال تنظیم قانونی است که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد خدمات اتصال ماهواره‌ای را مستقیماً به گوشی‌های موبایل ارائه کنند.
فیلترینگ یک گام به شکست نزدیک‌تر

فیلترینگ یک گام به شکست نزدیک‌تر

مخاطب۲۴ :‌FCC طرح جدیدی را پیشنهاد کرده که به موجب آن، اتصال ماهواره‌ای به‌طور مستقیم در دسترس گوشی‌های هوشمند سراسر جهان قرار می‌گیرد.

به گزارش دیجیاتو، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) در حال تنظیم قانونی است که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد خدمات اتصال ماهواره‌ای را مستقیماً به گوشی‌های موبایل ارائه کنند، مانند کاری که اسپیس ایکس و T-Mobile در تلاش برای انجام آن هستند. اعلامیه‌ای درباره قوانین پیشنهادی این طرح تصویب شده که در آن به توضیحاتی مانند نحوه دریافت مجوز‌های لازم توسط شرکت‌ها اشاره شده است.

تمرکز اصلی این پیشنهاد شرکت‌های ماهواره‌ای است که قصد دارند با اپراتور‌های شبکه فعلی همکاری داشته باشند و از بخش‌هایی از طیف استفاده کنند که به‌طور سنتی برای استاندارد‌هایی مانند ۵ G رزرو شده است. نکته قابل توجه درباره این رویکرد اینکه به گوشی‌ها اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به سخت‌افزار اضافی به ماهواره‌ها متصل شوند.

فیلترینگ یک گام به شکست نزدیک‌تر

«جسیکا روزن‌وورسل»، رئیس هیئت‌مدیره FCC در بیانیه‌ای درباره طرح جاه طلبانه آن می‌گوید: «نیازی نیست به این فکر کنیم که چه شبکه و چه خدماتی در کجا در دسترس است. اتصالات در همه جا و همیشه کار خواهند کرد.»

روزن‌وورسل همچنین خاطرنشان کرد که رویکرد این تنظیم‌کننده «برای آسان‌تر کردن روند دریافت مجوز برای اپراتور‌های ماهواره‌ای که با ارائه‌دهندگان زمینی همکاری می‌کنند» طراحی شده است.

با این حال، هنوز سوالات قابل بحث بسیار زیادی وجود دارد که FCC سعی دارد آن‌ها را برطرف کند. در بیانیه مطبوعاتی آن توضیح داده شده که این سازمان به دنبال نظرات در مورد نحوه عملکرد سیستم‌هایی مانند ۹۱۱ و هشدار‌های اضطراری در هنگام اتصال شخصی به ماهواره و اینکه آیا این چارچوب می‌تواند به باندها، مکان‌ها و برنامه‌هایی که ممکن است توسط چنین همکار‌هایی پشتیبانی شوند گسترش پیدا کند یا خیر است.

در نهایت باید به این موضوع اشاره کرد که فناوری ارتباط ماهواره‌ای اپل و کوالکام (Snapdragon Satellite) دقیقاً چیزی نیستند که FCC تلاش دارد قوانینی را برای آن‌ها پیشنهاد کند. این فناوری‌ها از طیف دارای مجوز برای اپراتور‌های ماهواره‌ای مانند Globalstar و Iridium استفاده می‌کنند، به‌جای اینکه از مجوز‌های اپراتور‌های شبکه سلولی مانند اسپیس ایکس، AST و Lynk استفاده کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرزندی که بعد از ۵ سال فهمیدم برای من نیست! فرزندی که بعد از ۵ سال فهمیدم برای من نیست!
مردی ۵ سال بعد از طلاق متوجه شد فرزندش متعلق به خودش نیست.
گروسی: تهدید هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای، غیرقابل قبول است گروسی: تهدید هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای، غیرقابل قبول است
تهدید هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای، غیرقابل قبول است
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
کردستان در مسیر جهانی شدن کردستان در مسیر جهانی شدن
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: استان کردستان در چند سال اخیر به یکی از مقاصد گردشگری نوظهور کشور تبدیل شده است و شاهد افزایش چشمگیر تعداد گردشگران به این استان بوده‌ایم.
نیویورک‌تایمز: دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو در حمله به ایران نیویورک‌تایمز: دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو در حمله به ایران
یک رسانه آمریکایی فاش کرد که توهم نتانیاهو برای حمله خیالی به ایران با عدم همراهی آمریکا ناکام مانده است.
احمدی نژاد و جلیلی هر دو در جلسه پالرمو بودند احمدی نژاد و جلیلی هر دو در جلسه پالرمو بودند
تصاویری از حضور سعید جلیلی و محمود احمدی نژاد را در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام در زمان بررسی CFT و پالرمو را ببینید.
کرملین: عراقچی پیام مقام معظم رهبری را به پوتین خواهد داد کرملین: عراقچی پیام مقام معظم رهبری را به پوتین خواهد داد
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز پنجشنبه گفت: انتظار می‌رود ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیامی از مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران را از طریق عباس عراقچی وزیر امور خارجه این کشور دریافت کند.
برگزیده
فرزندی که بعد از ۵ سال فهمیدم برای من نیست! فرزندی که بعد از ۵ سال فهمیدم برای من نیست!
مردی ۵ سال بعد از طلاق متوجه شد فرزندش متعلق به خودش نیست.
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
قیمت کلیه ۷۰ میلیارد تومن؟ واقعیت دارد؟ قیمت کلیه ۷۰ میلیارد تومن؟ واقعیت دارد؟
اعضای این گروه تاکنون به فریب بیش از ۲۰ عراقی، سودانی و سوریه‌ای اعتراف کرده‌اند و گفتنداند که طعمه هایشان را به ایران کشانده و در ازای پرداخت مبلغی به آنها، اعضای بدنشان را در جریان یک عمل جراحی خارج و با مبلغ هنگفتی به فروش می‌رساندند. آنها افرادی که تحت عمل جراحی قرار می‌گرفتند را در اماکنی فاقد استاندارد‌های بهداشتی و درمانی بستری می‌کردند که اکثر آنها دچار عفونت‌های شدیدی شده و برخی از آنها تا یک قدمی مرگ نیز پیش رفته بودند.
صفحه خبر بالای تصاویر