کد خبر: ۱۳۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۳

اینترنت ماهواره‌ای به گوشی‌ها نزدیک‌تر شد

اسپیس ایکس در نظر دارد آزمایش سرویس ارتباط مستقیم ماهواره با شبکه‌های سلولی را در دنباله سال جاری میلادی آغاز کند. کارشناسان باور دارند این بازار که امکان ارتباط مستقیم دستگاه‌های زمینی با ماهواره‌ها را فراهم می‌کند، می‌تواند آینده درخشانی داشته باشد
اینترنت ماهواره‌ای به گوشی‌ها نزدیک‌تر شد
اینترنت ماهواره‌ای به گوشی‌ها نزدیک‌تر شدمخاطب24 به نقل از دیجیاتو: اسپیس ایکس در نظر دارد تا با همکاری تی-موبایل، آزمایش سرویس ارتباط مستقیم ماهواره با شبکه‌های سلولی (Sat-to-Cell) را در دنباله سال جاری میلادی آغاز کند. کارشناسان باور دارند این بازار که امکان ارتباط مستقیم دستگاه‌های زمینی با ماهواره‌ها را فراهم می‌کند، می‌تواند آینده درخشانی داشته باشد.
«جاناتان هافلر»، معاون بخش فروش استارلینک در پنلی در کنفرانس Satellite ۲۰۲۳ در واشنگتن با اشاره به این برنامه گفت: «با انجام این آزمایش‌ها و وارد میدان شدن – نه لزوماً با آنالیز بیش از حد – قرار است چیزهای زیادی یاد بگیریم.» پیش‌تر در فصل تابستان بود که اعلام شد اسپیس ایکس و تی-موبایل به‌منظور ارائه اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های همراه با یکدیگر وارد همکاری می‌شوند.
این شرکت تاکنون حدود ۴۰۰۰ ماهواره به مدار پرتاب کرده و اخیراً ماهواره‌های جدید V۲ Mini را که نسخه‌ای کوچک‌تر از ماهواره‌های نسل دوم استارلینک محسوب می‌شوند، به شبکه خود افزوده است. هافلر می‌گوید این شرکت درحال‌حاضر در کارخانه‌ای که در نزدیکی سیاتل دارد، روزانه شش ماهواره تولید می‌کند و این ماهواره‌ها دیگر مربوط به نسل ۱.۵ نیستند. اسپیس ایکس همچنین حالا روزانه هزاران ترمینال کاربری می‌سازد.
 
اگرچه هدف این شرکت حرکت به سمت نسخه بزرگ‌تر ماهواره‌های نسل دوم استارلینک است، اما هافلر تأکید می‌کند که پرتاب این ماهواره‌ها تا حد زیادی وابسته به موفقیت آزمایش‌های راکت استارشیپ است که هنوز پرواز مداری خود را انجام نداده است.
 
استارلینک به سمت درآمدزایی پیش می‌رود
 
این مدیر اسپیس ایکس می‌گوید استارلینک بیش از ۱ میلیون کاربر دارد و ظاهراً در ماه دسامبر این آستانه را پشت سر گذاشته است. پیش‌بینی می‌شود که این شرکت در سال ۲۰۲۳ بالاخره از کسب‌وکار استارلینک به درآمدزایی برسد.
 
درحال‌حاضر شرکت‌های زیادی درتلاشند تا سرویس ارتباط ماهواره‌ای را به گوشی‌های هوشمند بیاورند. یکی از این شرکت‌ها آمازون است که با پروژه کوئیپر برنامه مشابهی را پیش می‌برد و در این زمینه با شرکت ورایزن همکاری می‌کند.
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.