کد خبر: ۱۳۶۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰

لحظه احساسی آزادی مردی که ۳۴ سال به اشتباه در زندان بود! + فیلم

مرد فلوریدایی که به اشتباه به جرم سرقت محکوم شده بود پس از ۳۴ سال از زندان آزاد شد.
لحظه احساسی آزادی مردی که ۳۴ سال به اشتباه در زندان بود! + فیلم

مخاطب24 -  سیدنی هولمز، یک مرد اهل فلوریدا، در سال ۱۹۸۸ به اشتباه متهم به سرقت مسلحانه شده بود. با این حال، هولمز سرانجام پس از اینکه او تقریباً ۳۴ سال از زندگی خود را به دلیل جنایتی که مرتکب نشده بود در زندان گذراند، تبرئه شد. هولمز به عنوان راننده فرار در جریان سرقت مسلحانه ژوئن ۱۹۸۸ متهم و به حبس ابد محکوم شده بود.

 هولمز در بیانیه‌ای به پروژه غیرانتفاعی بی گناهی فلوریدا گفت: "من همیشه معتقد بودم که این روز خواهد آمد و هرگز امیدم را از دست ندادم. " او در مورد خانواده اش نیز صحبت کرد و افزود: من مشتاقانه منتظرم که برای اولین بار در بیش از ۳۴ سال مادرم را در دنیای بیرون در آغوش بگیرم.»

این سازمان غیردولتی به اثبات بیگناهی هولمز و رهایی او از زندان کمک کرد. هولمز در تمام این مدت بر بی گناه خود را اصرار کرد و حتی در سال ۲۰۲۰ با واحد بررسی محکومیت دادستانی ایالت (CRU) تماس گرفت. با بررسی پرونده او، CRU به زودی متوجه شد که شناسایی شاهد عینی احتمالاً نادرست انجام شده است.

برادر مقتول سرقت نیز به این پرونده رسیدگی کمک کرد. او متوجه شد که ماشین هولمز نیز احتمالاً در آن زمان اشتباها شناسایی شده است.  

در جریان بررسی پرونده وی در دادگاه، پنج نفر از شش عضو هیئت داوری به آزادی این مرد رای دادند. علاوه بر این، حتی قربانیان این پرونده نیز در کنار هولمز بودند و معتقد بودند که او باید آزاد شود.  

روز دوشنبه، این مرد ۵۷ ساله هوای تازه را بدون محدودیت تنفس کرد. او از زندان فورت لادردیل در فلوریدا آزاد شد. ویدئویی از ملاقات مجدد هلمز با خانواده اش در یکی از شبکه های اجتماعی دست به دست می‌شود. در این کلیپ، او دیده می‌شود که با پیراهن سفیدی که بر تن دارد در آغوش مادر و سایر اعضای خانواده اش آرام می‌شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر