کد خبر: ۶۴۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱

اعطای مرخصی و پابند به زندانیان کارآفرین

در جلسه‌ای باحضور معاون اول قوه قضاییه مقرر شد که نحوه اعطای مرخصی و پابند به زندانیان کارآفرین در راستای تحقق شعار سال بررسی شود.
اعطای مرخصی و پابند به زندانیان کارآفرین

به گزارش مخاطب ۲۴: به نقل از قوه قضاییه، دومین جلسه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۴ با موضوع «حمایت‌های حقوقی و قضایی در راستای تحقق شعار سال به صورت مسئله محور» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضاییه و دیگر اعضای شورای عالی قضایی کشور برگزار شد.

خلیلی در این جلسه با تاکید براینکه باید در نشست‌های ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، مسئله محور جلو برویم، اظهار کرد: در این جلسات، با مصوبات و تصمیماتی که اتخاذ می‌شود سیاست‌گذاری در بخش اقتصادی تعیین می‌شود تا روسای دادگستری‌ها این سیاست‌ها را در رسیدگی به مسائل مبتلابه استان خود دنبال کنند.

وی افزود: با توجه به رویکرد رئیس قوه قضاییه بنا شد در جلسات به‌صورت مسئله محور جلو برویم لذا باید مسایل را به صورت تک موضوع و تک محور در این نشست مطرح کرده و درباره آن نتیجه‌گیری کنیم تا سریع‌تر به نتیجه عینی برسیم.

معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مواردی که در نشست‌ها مطرح می‌شوند باید مسئله محور قابل تعمیم در کل کشور باشند، گفت: مواردی باید مطرح شوند که بتوانیم از طرق آنها سیاستی را تدوین کنیم که کل کشور بتوانند از آن تبعیت کنند.

خلیلی گفت: وقتی تقاضا‌ها به دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی آمد باید فراوانی تقاضا‌ها بررسی شوند چنانچه فراوانی تقاضا‌های مشابه و مبتلا به زیاد باشد، تصمیمی گرفته شود که به همه تعمیم داده شود.

در این جلسه مقرر شد، نحوه اعطای مرخصی و پابند به زندانیان کارآفرین در راستای تحقق شعار سال بررسی شود.

در این نشست، مدیر یکی از شرکت‌های بزرگ تولید گوشت و محصولات پروتئینی برای بیان مشکلات کارخانه خود حضور داشت، به دستور معاون اول قوه قضاییه بنا شد، دستور قضایی لازم پس از بررسی‌های دقیق برای ترخیص گوشت وارداتی این شرکت از سوی دادگستری استان مربوطه صادر شود و موارد دیگر نیز بررسی و دستورات لازم صادر شود.

مرتضوی، دبیر ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در حاشیه این نشست گفت: جلسات ستاد امسال در راستای تحقق شعار سال مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید به صورت مسئله محور پیگیری می‌شود.

وی افزود: این اقدام بر این اساس صورت می‌گیرد که بتوانیم یک مسئله را در قالب یک سیاست در کشور دنبال کنیم و این امر به بهبود وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم کمک کند و نیز اثر گذار در سیاست‌هایی باشد که در قوه قضاییه دنبال می‌شود.

مرتضوی گفت: موضوعات و درخواست‌هایی که از سوی تولیدکنندگان و صنعتگران به دبیر خانه ارسال می‌شوند، آسیب شناسی و کارشناسی می‌شود و از افراد برای توضیح مشکلات دعوت می‌شود و راهکار‌ها از این منظر که در سطح استانی و یا ملی هستند بررسی می‌شود و سپس اجرایی و عملیاتی می‌شوند.

وی با بیان اینکه تامین کالا‌های اساسی در اولویت قرار دارد، اظهارکرد: در این جلسه درباره چگونگی تامین سبد غذایی مردم بحث شد تا خللی به این مهم وارد نشود و در عین حال به کارآفرینان حوزه مواد غذایی نیز کمک شود که بحمدلله تصمیمات خوبی اتخاذ شد.

منبع: دیده بان ایران

برچسب ها: کارآفرین زندانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر