کد خبر: ۱۳۴۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲

پول برای دادن پاداش مدال آوران ناشنوا نداریم

معاونت ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در مجمع انتخابات فدراسیون ناشنوایان گفت: شهادت می‌دهم که کسی مثل تیشه گران را ندیدم که مسائل و مشکلات ناشنوایان را پیگیری کند.
پول برای دادن پاداش مدال آوران ناشنوا نداریم

پول برای دادن پاداش مدال آوران ناشنوا نداریم

مخاطب۲۴ :‌ محمد پولادگر در حاشیه انتخابات فدراسیون ناشنوایان اظهار کرد: از تمام کسانی که کمک کردند این انتخاب را بدون حاشیه برگزار کنیم، تشکر می‌کنم.

وی گفت: برای مهران تیشه گران آرزوی موفقیت دارم که اکثریت آرای اعضای مجمع را بدست آورد. این فدراسیون را نمی‌توان گفت که فقط یک فدراسیون است، چون ۲۰ رشته ورزشی را پوشش می‌دهد.

معاون وزیر تصریح کرد: به تیشه‌گران تبریک می‌گویم که برای بار دوم رای اعتماد از اعضای مجمع گرفت، شهادت می‌دهم که تیشه‌گران واقعا پیگیر مسائل و مشکلات این فدراسیون است و با اینکه ما را خیلی اذیت می‌کند، اما برای حمایت از حقوق ناشنوایان همیشه تلاش می‌کند و حتی خیلی جا‌ها از اعتبار خودش خرج کرده است.

پولادگر خاطرنشان کرد: برای خود من همیشه جای تعجب بود که چرا این فدراسیون عضو کمیته بین‌المللی پارالمپیک نیست، اما وقتی این جامعه مقتدر ناشنوایان را در دنیا دیدم، متوجه شدم که خیلی از این افراد حتی توانمندتر از افراد شنوا هستند و باید از آن‌ها تقدیر کرد.

وی اضافه کرد: ورزش ناشنوایان رویداد‌های مستقل خودش را دارد، تیشه گران تلاش زیادی کرد که کاروان ایران حضور قدرتمند و آبرومندی در المپیک ناشنوایان برزیل داشته باشد و جایگاه سوم را کسب کند.

وی گفت: در سال آینده رویداد‌های مهمی پیش رو داریم که باید همه کمک کنیم تا ورزشکاران ناشنوا در آن‌ها شرکت کنند. همچنین تشکر ویژه از محمد پرگر دارم و باعث افتخار ما است که یک ایرانی رئیس کنفدراسیون آسیا و اقیانوسیه است. میزبانی بازی‌های آسیایی ناشنوایان بسیار مهم است و باید همگی کمک کنیم تا این رویداد با آبرو و شکوه برگزار شود.

وی همچنین درباره انتقاد یکی از ورزشکاران از عدم پرداخت پاداش بازی‌های المپیک ناشنوایان و مسابقات جهانی، افزود: دلیلش این است که پول نداشتند. امیدوارم بودجه آن تأمین شود تا پاداش پرداخت شود. البته در جریان هستم که شخص رئیس جمهور در این خصوص دستور داده و پیگیر است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو
دادستان تهران از پلمب ۲ مرکز فاقد مجوز و مسدودسازی ۴۷ صفحه مجازی مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو خبر داد و هشدار داد خانواده‌ها مراقب تبلیغات فریبنده باشند.
مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد
جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی، حمله مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران را «ناموفق» خواند و گفت تهران اکنون بازدارندگی قدرتمندتری دارد.
پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران
رئیس‌جمهور ایران قهرمانی دانش‌آموزان کشور در مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۵ در ابوظبی و کسب مدال طلا را تبریک گفت.
اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت
دولت درباره اصلاح قیمت بنزین هنوز تصمیم نهایی نگرفته است؛ سهمیه‌های ۶۰ و ۱۰۰ لیتری ثابت مانده و نرخ سوم غیرسهمیه‌ای در نظر گرفته خواهد شد.
وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود
وزیر علوم با تأیید بلاتکلیفی حدود ۷۰۰ دانشجوی بین‌الملل پیام‌نور اعلام کرد تخلفات مسئولان در جذب غیرقانونی آنان پیگیری قضایی خواهد شد و کارگروهی ویژه برای رفع مشکلات تشکیل شده است.
غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری
معاون امور حقوقی و بین‌المللی ایران در امور خزر با تأکید بر اهمیت انرژی و شیلات این پهنه آبی، توسعه گردشگری و همکاری مشترک استان‌های ساحلی را ضرورتی راهبردی دانست.
عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است
وزیر خارجه با تأکید بر استراتژیک بودن روابط تهران و مسکو اعلام کرد همکاری با کشور‌های حوزه خزر در حوزه انرژی، ترانزیت و گردشگری در سطحی بی‌سابقه در حال گسترش است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر