کد خبر: ۱۳۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳

برگزاری نخستین نشست خبری کمیته نظارت بر نرخ خدمات ستاد نوروزی کیش

دبیرکمیته نظارت بر نرخ خدمات ستاد نوروزی، از تامین کالا و اقلام مصرفی مورد نیاز، راه اندازی بازار میوه و تره بار، اعلام نرخ مبنای فروش ماهی، پاسخگویی لحظه‌ای به شکایات و نظارت نامحسوس بازرسان بر ارائه خدمات درسطح جزیره خبر داد.
برگزاری نخستین نشست خبری کمیته نظارت بر نرخ خدمات ستاد نوروزی کیش

برگزاری نخستین نشست خبری کمیته نظارت بر نرخ خدمات ستاد نوروزی کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :در این نشست خبری که صبح امروز شنبه ۲۰ اسفند در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد، علی امیدی دبیر کمیته نظارت بر نرخ خدمات ستاد هماهنگی خدمات سفر‌های نوروزی کیش، گفت: هدف ما در این حوزه، جلب رضایتمندی گردشگران و ساکنان در ایام نوروز است بنابراین باید کم و کاستی‌هایی که موجب بروز تخلفات صنفی می‌شود را شناسایی کنیم و مشکلات و نواقص را حل کنیم.

علی امیدی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: تعدیل قیمت میوه و تره بار طی ۲ ماه اخیر، از جمله مواردی بود که سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش نیز بر آن تاکید داشتند، به همین منظور بازار میوه و تره بار با مدیریت جدید در دو روز آینده به صورت مجدد فعالیت خود را آغاز می‌کند.

امیدی در ادامه با تشریح موضوعات مربوط به بازار ماهی فروشان کیش، اظهار داشت: تفاوتی که در قیمت فروش آبزیان مشاهده می‌شود به سه مورد "روش صید آن‌ها با قلاب یا تور"، " تازه بودن یا منجمد بودن آبزی" و "بومی و غیر بومی بودن ماهیان منطقه" اشاره کرد و از نظارت بر فعالیت و نرخ‌های بازار ماهی خبر داد.

دبیر کمیته نظارت بر نرخ خدمات ستاد نوروزی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: با اقدامات صورت گرفته سکوی بارگیری خودرو‌های سواری از خودرو‌های سنگین حمل سوخت، کالای اساسی و مواد غذایی با هماهنگی شرکت توسعه مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش جدا سازی شده است.

وی بیان داشت: هماهنگی‌های لازم با پلیس راهور در راستای کاهش محدودیت‌ها برای ورود خودرو‌های حامل سوخت و مواد غذایی به کیش با هدف ارتقا سطح کیفی ارائه خدمات به گردشگران نیز انجام شده است.

امیدی از تدوین طرح نظارتی بر فعالیت صنوف سطح جزیره در کمیته نظارت بر نرخ خدمات ستاد نوروزی خبر داد و خواستار تلاش همه دست اندر کاران حوزه نظارتی و برنامه ریزی در سطح بازار‌های هدف شد.

استفاده از بازرسان افتخاری در ایام نوروز، اطلاع رسانی گسترده ازدر خصوص سامانه ۱۲۴ و رسیدگی به شکایات در محل، ایجاد رقابت در بازار ماهی و میوه و تره بار، هماهنگی با جامعه بازاریان جهت پیگیری تخلفات و در صورت نیاز ارجاع به حوزه‌های نظارتی وتوزیع برنج گوشت و مرغ تنظیم بازار در ایام نوروز از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود کهمورد بررسی قرار گرفت.

همچنین موضوعاتی از قبیل آمادگی تعمیرگاه‌ها در تمام ایام نوروز به صورت شیفت‌های کشیک، افزایش زمان فعالیت نانوایی ها، تعریف نرخ مبنا برای بازار ماهی و نظارت روزانه بر نرخ فروش، فعالیت نظارت ۶ تیم بازرسی دو نفره بر قیمت گذاری مراکز پذیرایی و منوها، پاسخگویی ۲۴ ساعته به شکایات حوزه گردشگری و اعلام قیمت هتل‌ها از جامعه هتل داران به سازمان در این نشست مطرح شد.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر