کد خبر: ۱۳۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۹

سامانه "آسیا سبا" برای صدور آنلاین بیمه، راه اندازی شد

بیمه آسیا، سامانه هوشمند صدورآنلاین بیمه نامه را همزمان با بهره برداری از سایت تخصصی بیمه‌های زندگی راه اندازی کرد.
سامانه

سامانه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛سامانه"آسیا سبا" به منظور صدور سریع، آسان وآنلاین (برخط) انواع بیمه نامه‌های بیمه آسیا در بستر وب طراحی شده است.
بنا بر این گزارش، در حال حاضر صدور بیمه نامه عمر و پس انداز در این سامانه فعال می‌باشد و صدور سایر رشته‌های بیمه‌ای در حال انجام است.
بر اساس این گزارش، کاربران با استفاده کامپیوتر و گوشی‌های همراه خود می‌توانند با مراجعه به سایت تخصصی بیمه‌های زندگی بیمه آسیا به نشانی online-li.bimehasia.ir از امکانات این سایت از جمله صدور آنی و آنلاین بیمه نامه عمر و پس انداز، پشتیبانی آنلاین ۲۴ ساعته، پرداخت حق بیمه و اقساط، امکان ثبت و ارائه درخواست وام، سررسید و الحاقیه، کارشناسی فرم پیشنهاد و اخذ نظر پزشک معتمد به صورت آنلاین، بهره‌مند شوند.
بر اساس این گزارش، سایت تخصصی بیمه‌های زندگی بیمه آسیا با امکان تجمیع اطلاعات مربوط به بیمه‌های عمر و پس انداز، اطلاع رسانی سریع و دریافت آخرین اطلاعات در کوتاه‌ترین زمان، امکان پرداخت اینترنتی جهت صدور بیمه نامه و پرداخت اقساط حق بیمه و وام و امکان استعلام و دریافت اطلاعات بیمه نامه‌های خریداری شده از جمله اندوخته، ارزش بازخرید، اقساط پرداخت شده، چاپ وضعیت مالی، استعلام نرخ واطلاعات مورد لزوم بیمه نامه، راه اندازی شده است.
گفتنی است سامانه "آسیا سبا" در راستای هوشمندسازی محصولات و خدمات بیمه‌ای شرکت بیمه آسیا و منظور بهره گیری از ابزار‌های دیجیتالی و بسترسازی فضای امن کسب و کار، با تلاش و تعامل متخصصان و کارشناسان این شرکت، طراحی و راه اندازی شده است.

 
برچسب ها: بیمه آسیا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.