به گزارش مخاطب ۲۴؛ سردار محمدحسین حمیدی رییس پلیس راهور تهران در نشستی که امروز دوشنبه ۱۵ اسفند برگزار شد با بیان اینکه در حوزه تصادفات نیز اگر بتوانیم در سال جاری سوانح و حوادث را مدیریت کنیم، پنجمین سال متوالی خواهد بود که تصادفات منجر به فوت روند کاهشی خواهد داشت.
سردار محمد حسین حمیدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: در تهران روزانه ۱۷۰۰ فقره تصادف داریم که این تعداد در روزهای بارندگی به مراتب بیشتر میشود و با این نسبت روزانه حدود ۷۰ نفر مصدوم داریم و میانگین هر دو روز ۳ نفر متوفی داریم.
او افزود: شرایط هوا در تونلها مناسب نبوده، اما پلیس برای حفظ جان رانندگان، از جمله تونل نیایش حضور بیشتری دارد و این خود به انضباط بیشتر و عدم ترافیک آن تاثیر موثری داشته است.
وی با اشاره به طرح موتور یار که سهم موتور سیکلت در منجر به فوت، را ۶ درصد کاهش میدهد، عنوان کرد: در سال گذشته ۶ هزارو ۳۷۸ راننده پر خطر در سطح شهر تهران با رفتارهای پر خطر و غیر مجاز داشتیم و توانستیم آنها را شناسایی کرده و برای این افراد در مقر پلیس کلاسهای آموزشی برگزار کردیم و بعد از این دوره آموزشی هیچ گونه تخلفی ندیدیم و این جای امیدواری دارد.
ماموران پلیس راهور از ابتدای صبح تا پاسی از شب به صورت فیزیکی و به دلیل کمبود سامانهها در معابر و ورودی و خروجی بزرگراهها حضور داشته ۸ هزارو ۶۲۵ رانندهای که اصرار به تخلف داشته را اعمال قانون و جریمه کردند و ۴۸۶ محل حادثه خیز و پر تصادف با کمک شهرداری تهران اصلاح شد و همچنین در حوزه گرههای ترافیکی ۱۹۶ محل اصلاح شد
وی یادآور شد: ترافیک تهران رو به افزایش است و با یک شیب ملایم در حال تغییر است؛ در پایان شهریورماه و با بازگشایی مدارس افزایش ۳۰ درصدی ترافیک را پیش بینی میکنیم.
سردار حمیدی بیان کرد: جمعآوری خودروهای رهاشده در محورهای اصلی برای ساماندهی رفتارهای ترافیکی را در دست اجرا داریم و همزمان پیگیر هستیم که ساعات کاری ادارات از اول مهرماه شناور شود و تردد کامیونتها را در ابتدای صبح محدود کنیم.
وی عنوان کرد: یکی از اشکالات تهران که باعث سنگینی ترافیک میشود همزمانی ساعت کار ادارات، مدارس بوده به گونهای که با شناور کردن ساعات حداکثر فشار به وضع ترددها آورده شود.
رئیس پلیس راهور تهران گفت: روزانه هزار نفر راکب موتورسیکلت سوار در قالب موتوریار متوقف میکنیم و روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ دستگاه موتورسیکلت که تخلفات پلاک دارند به پارکینگ منتقل میشوند.
حمیدی بیان کرد: ما در تهران ۴ پیک ترافیک داریم، پیک اول حدود ساعت ۷ صبح است که افراد به مدارس و ادارات میروند، پیک دوم ساعت ۱۰ صبح و رفتن به سرکار کسبه است، پیک سوم ساعت ۱۴ و تعطیلی ادارات و مدارس و پیک چهارم دم غروب و تعطیلی بازار است، پلیس سعی دارد، که این پیکها با هم تداخل نداشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: از وزارت کشور درخواست میکنیم مسئولیت جرثقیلهای امدادخودرو را مانند سابق به شهرداریها دهد.