کد خبر: ۱۲۴۲۹
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶

پیگیری مرتب چینی‌ها برای اجرای فاینانس راه‌آهن تهران- اصفهان

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: اساسا اعتبار دولتی برای پروژه راه آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان نداریم و تا سقف ۳.۸ میلیارد یوآن در این پروژه کار شده و برای افزایش سقف آن شورای اقتصاد در حال بررسی موضوع است.
پیگیری مرتب چینی‌ها برای اجرای فاینانس راه‌آهن تهران- اصفهان

پیگیری مرتب چینی‌ها برای اجرای فاینانس راه‌آهن تهران- اصفهان

مخاطب ۲۴:خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره پروژه‌های عمرانی که با همکاری چینی‌ها در دست اجرا است، اظهار داشت: در بخش زیرساخت‌های حمل و نقل پروژه راه آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان با همکاری چینی‌ها و اجرای فاینانس چینی در دست اجرا است.

وی با بیان اینکه فاینانس چینی راه‌آهن تهران- قم- اصفهان انجام شده است، ادامه داد: مشکلی در اجرای فاینانس چین در پروژه راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان وجود ندارد البته در این باره بحثی در شورای اقتصاد مطرح است وگرنه از طرف چین مشکلی نیست و اتفاقا چینی‌ها به طور مرتب پیگیر اجرای فاینانس این پروژه هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بحثی که در شورای اقتصاد مطرح است این بوده که شورا باید سقفی تعیین کند، در گذشته ۴ میلیون یورو از آن فعال شده بود و الان باید به ۱۳ میلیون یورو که سقف فایناس است، برسد. جلسه‌ای در شورای اقتصاد برگزار شد و ارائه مستنداتی را درخواست کرده و در حال تحویل این مستندات درخواست شده، هستیم و در صورت تایید شورای اقتصاد، این فاینانس مشکلی ندارد.

خادمی افزود: پروژه در حال حاضر فعال است و بخشی از اعتبار این پروژه در قالب فاینانس تامین شده‌است و اساسا اعتبار دولتی برای پروژه راه آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان نداریم و تا سقف ۳.۸ میلیارد یوآن در این پروژه کار شده و برای افزایش سقف آن شورای اقتصاد در حال بررسی موضوع است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل درباره آخرین تصمیمات برای تامین مالی پروژه راه‌آهن رشت- آستارا و نتیجه مذاکرات با روسیه اظهار داشت: دو روز گذشته مجددا یک هیات روسی از این مسیر و اقدامات انجام شده در پروژه راه آهن رشت- آستارا بازدید کردند و روس‌ها علاقه‌مند هستند از طریق سرمایه‌گذاری به اجرای این پروژه کمک کنند.

وی تاکید کرد: البته در داخل کشور هم دولت پیش‌بینی‌هایی برای شروع عملیات و تامین مالی آن از محل منابعی که در اختیار دارد، انجام داده است که هم مذاکرات با روس‌ها برای تامین منابع و هم فعالسازی تامین منابع از داخل کشور همزمان به طور موازی پیش می‌روند و امیدواریم که سریعا به نتیجه برسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر