کد خبر: ۱۲۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۸

تولید ۱۶۰۰ میلیارد تومان حق بیمه توسط بیمه تعاون/ برنامه ریزی برای افزایش سرمایه شرکت به هزار میلیارد تومان

شرکت بیمه تعاون در کمتر از ۱۱ ماهه سال جاری ۱۶۰۰ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد که ۱۰ برابر کل حق بیمه تولیدی در سال ۹۵ است.
تولید ۱۶۰۰ میلیارد تومان حق بیمه توسط بیمه تعاون/ برنامه ریزی برای افزایش سرمایه شرکت به هزار میلیارد تومان

تولید ۱۶۰۰ میلیارد تومان حق بیمه توسط بیمه تعاون/ برنامه ریزی برای افزایش سرمایه شرکت به هزار میلیارد تومان

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:یونس مظلومی، مدیر عامل شرکت خبر از تولید ۱۶۰۰ میلیارد تومان حق بیمه طی ۱۱ ماهه سال جاری داد و گفت: شرکت بیمه تعاون در کمتر از ۱۱ ماهه سال جاری ۱۶۰۰ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد که ۶۷ درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل رشد داشته و نیز بیش از ۱۰ برابر کل حق بیمه تولیدی در سال ۹۵ است؛ به دیگر سخن، ظرف شش سال رشد ۸۷۰ درصدی را در شرکت بیمه تعاون تجربه کرده ایم.
وی ادامه داد؛ شرکت بیمه تعاون در کنار تولید حق بیمه وکسب سهم بازار، سود آوری را اولویت خود قرار داده است چرا که استراتژی و سیاست گذاری هر شرکت بیمه‌ای ابتدا باید سود آوری و در کنار آن تولید حق بیمه و کسب سهم بازار باشد.
مظلومی افزود: شرکت بیمه تعاون توانسته از نظر سهم بازار و رنکینگ هر سال جایگاه خود را در صنعت بیمه ارتقا دهد.
مدیرعامل بیمه تعاون گفت: روند سود آوری شرکت بیمه تعاون طی سال‌های ۹۵ تا ۱۴۰۰ افزایشی بوده و در سال ۱۴۰۱ هم این روند ادامه خواهد یافت.

موفقیت در کسب سهم یک درصدی از بازار
مظلومی در ادامه اظهار داشت: زمانی که بنده به شرکت بیمه تعاون ملحق شدم، سهم بازار شرکت از کل صنعت بیمه کمتر از ۰.۳ درصد بود، که در پایان سال ۱۴۰۰ به یک درصد صنعت بیمه افزایش یافت و امیدوار هستیم در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱.۱ درصد سهم بازار دست یابیم.
از جمله جزئیات این سهم بازار ۳۶ درصد ثالث، ۲۳ درصد درمان، ۱۷ درصد عمر، ۷ درصد مهندسی، ۵ درصد مسئولیت و ۵ درصد آتش سوزی است.
وی گفت: البته این اتفاق در شرایطی رخ داده که در طول این چند سال شاهد ورود چندین شرکت بیمه‌ای جدید هم به صنعت بیمه بوده ایم که در پی آن برخی شرکت‌ها سهم بازارشان را از دست داده اند.
مدیرعامل بیمه تعاون ادامه داد: گرفتن سهم بازار آن هم به گونه‌ای که سودآوری نیز حفظ شود کار سختی است. چرا که رقابت در بین شرکت‌های بیمه‌ای بسیار شدید است و متقاعد کردن بیمه گذاران برای گرفتن بیمه نامه از شرکتی که جدید‌تر و جوان‌تر است، دشوار است که همکاران ما توانسته اند این کار را در بیمه تعاون انجام دهند.
مظلومی افزود: کار خوب دیگری که در بیمه تعاون انجام گرفت، کاهش روند ضریب خسارت بوده که باعث سودآوری شرکت شد؛ در تشریح آن نیز باید اذعان داشت که در طول سال‌های ۹۵ تا ۱۴۰۰ روند ضریب خسارت شرکت کاهشی بوده و در ۱۴۰۱ هم به پایین‌ترین میزان خود رسیده است که در مقایسه با صنعت هم نسبت خسارت و هم ضریب خسارت پایین تری کسب شده است.

سهم ۱۷ درصدی از بیمه‌های زندگی
وی در ادامه تشریح گزارش عملکرد شرکت به سهم بیمه‌های زندگی بیمه تعاون اشاره کرد و مطرح کرد: سهم بیمه‌های زندگی بیمه تعاون در سال ۹۵، پنج درصد از کل سبد پرتفوی تولیدی را به خود اختصاص داده بود که در سال ۱۴۰۱، به ۱۷ درصد رسید که سهم بسیار خوبی است، چرا که از میانگین صنعت بالاتر است و باتوجه به این که شرکت‌های بیمه تلاش می‌کنند سهم خود را در بیمه‌های زندگی افزایش دهند (به جز دو سه شرکت که درصد بیمه‌های زندگی در آن‌ها بالا است) میانگین صنعت بیمه در اکثر شرکت‌ها زیر ۱۷ درصد است.
مدیرعامل بیمه تعاون با اشاره به اینکه این شرکت توانسته از نظر سهم بازار هر سال جایگاه خود را در صنعت بیمه ارتقا دهد، گفت: بیمه تعاون بر تقسیم جغرافیایی پرتفوی مبتنی بر ارزیابی و مدیریت ریسک تاکید دارد به طوریکه معتقد هستیم باید توزیع بهینه و مطلوبی از ریسک در سراسر کشور داشته باشیم.
مظلومی همچنین بر مدیریت و ارزیابی مطلوب در توزیع جغرافیایی ریسک‌ها در سراسر کشور تاکید کرد و گفت: پوشش ریسک‌ها در استان‌های مختلف بدون توجه به ریسک این استان‌ها می‌تواند شرکت‌ها را در آینده در ایفا تعهدات با خطر مواجه کند در این راستا باید مدیریت بهینه‌ای در پوشش جغرافیایی ریسک‌ها صورت پذیرد.
وی تصریح کرد: این استراتژی بدین معنا نیست که از پوشش ریسک‌ها احتراز کنیم، بلکه باید در میزان ریسکی که در روستا‌ها و شهر‌های همجوار پوشش داده می‌شود، ارزیابی دقیقی صورت گیرد.

آزادسازی ذخایر فنی و تکمیلی حوادث طبیعی نباید به راحتی صورت گیرد
مدیرعامل بیمه تعاون در ادامه به بحث آزادسازی ذخایر فنی تکمیلی حوادث طبیعی که مطابق با آئین نامه ۵۸ دریافت می‌شود چه زمانی باید آزاد شود و آیا حوادثی مانند زلزله‌های مناطق مختلف کشور عاملی برای آزاد سازی این ذخایر نیست و چرا شرکت‌های بیمه در راستای استهلاک زیان انباشته در سال‌های اخیر نسبت به آزادسازی این ذخایر اقدام کرده اند، گفت: ذخیره گیری برای حوادث طبیعی بنابر آئین نامه‌های شورای عالی بیمه اقدامی دوراندیشانه است که مطالعات تطبیقی نیز نشان می‌دهد در سایر کشور‌های دنیا نیز رواج دارد.
اکثر حوادث طبیعی دوره‌های زمانی چند ده ساله دارند؛ بنابراین ذخیره گیری منطقی و درست است و امیدوارم که تعامل میان سازمان حسابرسی، بیمه مرکزی و شورای عالی بیمه شکل بگیرد و ذخیره مطلوبی که توسط شرکت‌های بیمه دریافت شده ادامه یابد.
وی در خصوص آزاد سازی این ذخایر نیز گفت: کارکرد این ذخیره برای شرایط سخت است و احتمالا یکی از تحلیل‌های سهامداران از روز‌های سخت همان بحث زیان انباشته در شرکت‌ها باشد و برای خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت این ذخایر در برخی شرکت‌ها آزاد شده است.
نماینده سندیکا در شورای عالی بیمه ادامه داد که این ذخایر برای شرایط دشوار پیش بینی شده و انتظار می‌رود در شرایطی مانند زلزله باید آزاد شود و بهتر است این ذخیره هم اصلش پابرجا بماند و آزادسازی آن به این راحتی نباشد.

افزایش سرمایه ۱۰۰۰ میلیاردی در راه است
مظلومی همچنین در پاسخ به اینکه چرا بیمه تعاون نتوانست مجوز قبولی اتکایی را به دست آورد گفت: قرار بود با افزایش سرمایه شرکت از ۱۵۰ میلیارد تومان به ۵۰۰ میلیارد تومان این مجوز به شرکت اعطا شود که پس از عملیاتی شدن این افزایش سرمایه، سرمایه مورد نیاز شرکت‌های بیمه برای دریافت مجوز اتکایی از ۵۰۰ میلیارد تومان به ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و ما هم اکنون در صدد افزایش سرمایه شرکت به ۸۰۰ میلیارد تومان هستیم که البته به سال جاری نخواهد رسید.
مدیرعامل بیمه تعاون با تاکید بر این نکته که برای این افزایش سرمایه، تجدید ارزیابی دارایی‌های شرکت در حال انجام است، یادآور شد: گزارش اولیه این ارزیابی آماده شده است که بیمه تعاون به کانون کارشناسان اعتراض کرده است، زیرا برآورد شرکت بیش از ارزیابی انجام شده بوده است.
وی اضافه کرد: پیشنهاد ما افزایش سرمایه شرکت از ۵۰۰ میلیارد تومان به یکهزار میلیارد تومان است که اگر پوشش دهد کل آن از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها خواهد بود.

وقتی میانگین کارمزد‌ها را محاسبه و در شبکه فروش تقسیم می‌کنیم تأسف‌بار است
مظلومی همچنین در خصوص کم ارزش شدن کارمزد‌های دریافتی شبکه فروش به تناسب شرایط تورمی اقتصادی کشور و ضرورت اصلاح و افزایش این کارمزد‌ها اظهار کرد: میانگین کارمزد‌ها را وقتی در شبکه فروش تقسیم می‌کنیم تأسف بار است و باید برای این مسئله چاره اندیشی شود، البته در شورای عالی بیمه نظرات در باره نحوه اصلاح کارمزد‌ها متفاوت است. برخی می‌گویند کارمزد‌ها باید متناسب با وضعیت سودآوری شرکت‌ها و حتی منافع سهامداران تعیین شود. در مقابل نیز برخی اعتقاد دارند که با توجه به شرایط تورمی و افزایش هزینه ها، درصد کارمزد‌ها هم باید افزایش پیدا کند که به هر روی، بازنگری در آیین نامه شماره ۱۰۲ در دستور کار شورای عالی بیمه قرار دارد.

کمتر از ۳ درصد پورتفوی بیمه تعاون مربوط به سهامداران عمده است
وی درباره میزان حمایت سهامداران عمده از شرکت بیمه تعاون و این که چند درصد از پورتفوی این شرکت مربوط به پوشش‌های بیمه‌ای این سهامداران است، تشریح کرد: خوشبختانه بیمه تعاون سهامداران خوب و منسجمی دارد که از تیم مدیریتی شرکت حمایت می‌کنند و بخشی از پورتفوی شرکت نیز مربوط به این آن‌ها است، ولی بخش عمده‌ای نیست و بیمه تعاون به حق بیمه سهامداران عمده خود وابسته نیست.
مدیرعامل بیمه تعاون با بیان این نکته که البته کار بدی نیست که سهامداران عمده پوشش‌های بیمه‌ای خود را به شرکتی که در آن سهامدار هستند بسپارند، گفت: نسبت پوشش‌های بیمه‌ای سهامداران عمده به کل پورتفوی شرکت بیمه تعاون پایین‌تر از سه درصد است.
مظلومی درباره پیش بینی بیمه تعاون برای سال آینده با اشاره به رشد ۳۶ درصدی صنعت بیمه تاکید کرد: بیمه تعاون اگر ۵۰ تا ۶۰ درصد رشد داشته باشد جایگاه خود را ارتقا خواهد داد، ولی ما معتقدیم که رشد‌های جهشی و چندبرابری، رشد‌های بیمارگونه است بنابراین منتظر آمار ۱۲ ماهه و رشد امسال هستیم تا پیش بینی سال آینده را انجام دهیم.
به گفته او، پیش بینی باید به گونه‌ای باشد که دستیابی به آن سخت باشد، ولی آن قدر هم نباید آرمانی باشد که کلا دست نیافتنی باشد.

قابل توجه است که در این نشست محمدصالح چیتگران، مدیر امور حقوقی؛ مریم سلماسی، مدیر ریسک و توسعه سازمان؛ سمیه محمدی، مدیر روابط عمومی و امور مشتریان؛ سهیلا شرفی، مدیر بیمه‌های کشتی، باربری و هواپیما؛ حسن پوراسکندری، مدیر بیمه‌های آتش سوزی؛ رزا سعیدی، مدیر بیمه‌های درمان؛ عسل اشتری، سرپرست بیمه‌های مسئولیت و مهندسی و الهام وفائی، سرپرست بیمه‌های اتکایی نیز حضور داشتند.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
نرخ بهره بین بانکی رشد کرد نرخ بهره بین بانکی رشد کرد
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
۶۴۰۰ عضو هیات مدیره زیر بلیط دولت ۶۴۰۰ عضو هیات مدیره زیر بلیط دولت
در جریان ارایه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲، رییس کل دیوان محاسبات، اعلام کرد از مجموع ردیف‌هایی که نمایندگان به عنوان منابع عمومی بودجه سال ۱۴۰۲ مصوب کردند رقمی بالغ بر ۳۵۰ همت محقق نشده است.
باخت خودروهای الکتریکی مرسدس بنز به چینی‌ها باخت خودروهای الکتریکی مرسدس بنز به چینی‌ها
مرسدس بنز با توجه به رقابت شدید رقبای ارزان‌تر ساخت چین، با افت فروش خودروهای الکتریکی مواجه شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر