کد خبر: ۱۲۱۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲

قتل فـرزند ۱۰ ماهه به دست پدر معتاد؛ زیاد گریه می‌کرد عصبانی شدم، کنکش زدم

متهم گفت: روز حادثه بدلیل استعمال مواد مخدر حالت طبیعی نداشتم وقتی نوزادم شروع به گریه کرد عصبانی شدم و وی را مورد ضرب و شتم قرارداده و سپس خفه‌اش کردم.
قتل فـرزند ۱۰ ماهه به دست پدر معتاد؛ زیاد گریه می‌کرد عصبانی شدم، کنکش زدم

قتل فـرزند ۱۰ ماهه به دست پدر معتاد؛ زیاد گریه می‌کرد عصبانی شدم، کنکش زدم

مخاطب ۲۴،مرد معتاد که نوزاد ۱۰ ماهه‌اش را به قتل رسانده بود انگیزه خود را از این کار گریه‌های مداوم فرزندش عنوان کرد.

 

 

 

به گزارش ایران، سرهنگ «شهرام امیریان» جانشین فرماندهی انتظامی شرق استان تهران در خصوص این خبر بیان داشت: وقتی پرونده مرگ مشکوک نوزادی ۱۰ ماهه به پلیس آگاهی شهرستان فرستاده شد بلافاصله بررسی موضوع در دستورکارقرار گرفت.

 

پس از هماهنگی قضایی و احضار پدر نوزاد، وی در تحقیقات اولیه عنوان کرد نوزاد ۱۰ ماهه وی روی میز آشپزخانه بوده که ناگهان متوجه افتادن وی روی زمین و سپس مرگ وی شده است.

 

جانشین فرماندهی انتظامی شرق استان تهران گفت: مأموران با مشاهده آثار ضرب و جرح روی بدن کودک نسبت به موضوع حساس شده و به بازجویی دقیق‌تر از پدر وی پرداختند که در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد وی معتاد است و در نهایت با مشاهده مدارک و مستندات پلیسی به ناچار لب به اعتراف گشود و گفت: روز حادثه بدلیل استعمال مواد مخدر حالت طبیعی نداشتم وقتی نوزادم شروع به گریه کرد عصبانی شدم و وی را مورد ضرب و شتم قرارداده و سپس خفه‌اش کردم.

 

سرهنگ «امیریان» با اشاره به معرفی قاتل به مراجع قضایی اظهار داشت: دریافت آموزش‌های کنترل خشم و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی (اعتیاد و...) و مراجعه به کارشناسان روانشناسی برای حل مشکلات از وقوع حوادث تلخ این چنینی پیشگیری می‌کند.

منبع ایران

برچسب ها: حوادث قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
ایران‌گرایی برای توسعه ایران ایران‌گرایی برای توسعه ایران
جامعه ایرانی امروز به دلایل مختلف از جمله برآمدن نسل‌های تازه و دور شدن از فضای پرشور آرمان‌ها و انقلاب و مقتضیات فضای جنگ، به دنبال بازتعریف خود به عنوان جامعه ایرانی است. این مساله‌ای منحصر به نسل جوان نیست. مساله‌ای پیش روی ایران در مختصات امروز است.
نوکیسه گان مشغول خرابکاری‌اند! نوکیسه گان مشغول خرابکاری‌اند!
نوکیسه‌گی و پیامد‌های مخرب آن نوکیسه‌گانی که فاقد تجربه، دانش و تخصص کافی هستند، با ورود ناگهانی به عرصه‌های تصمیم‌گیری و اقتصادی، موجب بی‌ثباتی سیستم و تغییر معیار‌های ارزش‌گذاری اجتماعی می‌شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر