کد خبر: ۱۱۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۳

رمالی که در یک نگاه عاشق زن شوهردار شد / او به جای سحر و جادو دست به اسلحه شد

رمال گفت: همسر مقتول از اقوام دور ما بود یک روز برای حل مشکلش به خانه ما آمد و گفت که با شوهرش اختلاف دارد از من خواست کمکش کنم.
رمالی که در یک نگاه عاشق زن شوهردار شد / او به جای سحر و جادو دست به اسلحه شد

مخاطب ۲۴، اواخر آذر امسال خبر قتل مردی ۴۵ ساله در منطقه اسلامشهر به پلیس اعلام شد. همسر مقتول که موضوع را به پلیس اعلام کرده بود، گفت: حدود ساعت ۴ صبح خواب بودیم که با صدای زنگ در خانه از خواب پریدم شوهرم برای اینکه ببیند چه کسی زنگ زده به مقابل در خانه رفت، اما چند دقیقه بعد، با شنیدن صدای شلیک چند گلوله وحشت زده و سراسیمه به مقابل در رفتم که با پیکر خونین شوهرم روبه‌رو شدم.

 


به گزارش همشهری آنلاین، پس از این جنایت تحقیقات از سوی کارآگاهان جنایی پلیس غرب استان تهران آغاز شد. نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد مقتول راننده کامیون بوده و قبلاً یک بار ازدواج کرده و پس از طلاق همسرش مدتی بعد با این زن ازدواج کرده است که از وی ۲ فرزند کوچک دارد. از آنجا که مشخص شد وی با کسی اختلاف و دشمنی نداشته و به تأیید برادر مقتول و سایر اعضای خانواده وی از مدت‌ها قبل با همسرش اختلاف شدیدی داشته است تحقیقات روی همسر مقتول متمرکز شد تا اینکه بعد از بررسی تلفن همراه زن جوان مشخص شد وی با مردی رمال تماس‌های تلفنی و پیامکی زیادی داشته است.
با این سرنخ مأموران به سراغ مرد رمال رفته و او را برای تحقیق و بازجویی به اداره آگاهی منتقل کردند، وی که نخست منکر اطلاع از این ماجرا بود وقتی با مدارک مستند روبه‌رو شد و اسلحه‌ای که با آن به مقتول شلیک کرده بود در خانه‌اش کشف شد به ناچار لب به اعتراف گشود و گفت: همسر مقتول از اقوام دور ما بود یک روز برای حل مشکلش به خانه ما آمد و گفت که با شوهرش اختلاف دارد از من خواست کمکش کنم.

مدتی که از رفت و آمد‌های او به خانه ما گذشت احساس کردم به او علاقه‌مند شدم، چون همسرم را طلاق داده بودم تصمیم گرفتم شوهرش را بکشم و با او ازدواج کنم. به همین خاطر موضوع را با او در میان گذاشتم و وقتی موافقت کرد شب حادثه ساعت ۴ صبح به در خانه‌شان رفتم شوهرش که به مقابل در آمد او را با اسلحه‌ای که از قبل خریده بودم کشتم و فرار کردم.
انکار همسر مقتول در ماجرای قتل

با اعترافات مرد رمال مأموران بار دیگر به سراغ همسر مقتول رفتند. زن جوان که به شدت پشیمان بود در بازجویی‌ها گفت: من و شوهرم اختلاف زیادی با هم داشتیم او مردی بداخلاق بود که مدام مرا کتک می‌زد از طرفی با زنان زیادی ارتباط نامشروع داشت هربار اعتراض می‌کردم کتکم می‌زد وقتی با او ازدواج کردم دانشجو بودم، اما او اجازه نداد درس بخوانم حتی اجازه نمی‌داد تنها از خانه بیرون بروم، می‌گفت تو آنقدر زیبایی که دلم نمی‌خواهد کسی تو را ببیند و بسیار بد دل و بدبین بود، آنقدر از دست آزار و اذیت‌هایش خسته شده بودم که دنبال راهی برای نجات می‌گشتم، فکر می‌کردم این مرد رمال می‌تواند کمکم کند.

 


او به من نگفته بود که می‌خواهد شوهرم را بکشد، گفت می‌خواهد او را بترساند که دیگر مرا اذیت نکند، اما شوهرم را کشت، او حتی بعد از مرگ شوهرم به بهانه اینکه مشکل قلبی دارد و باید عمل جراحی کند حدود ۱۰۰ میلیون تومان از من پول گرفت و من متوجه شدم او قصد دارد از من اخاذی کند.

او گفت:، اما باور کنید من نمی‌دانستم قراراست شوهرم را بکشد، من دو تا بچه کوچک دارم که الان در خانه عمویشان زندگی می‌کنند و از وقتی بازداشت شده‌ام آن‌ها را ندیده‌ام.‌ای کاش فریب حرف‌های این مرد رمال را نمی‌خوردم.
منبع همشهری

برچسب ها: حوادث قتل
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد