کد خبر: ۱۱۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۴
در ادامه دیدار‌های مردمی

مدیر عامل بیمه ایران با بیمه گذاران و زیان دیدگان شعبه بعثت دیدار کرد

حسن شریفی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بیمه ایران در ادامه دیدار‌های مردمی خود، در ششمین روز دهه فجر انقلاب اسلامی با کارکنان، بیمه گذاران و زیان دیدگان شعبه بعثت دیدار کرد.
مدیر عامل بیمه ایران با بیمه گذاران و زیان دیدگان شعبه بعثت دیدار کرد

مدیر عامل بیمه ایران با بیمه گذاران و زیان دیدگان شعبه بعثت دیدار کرد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :در این دیدار مردمی که با همراهی مهدی مونسان مدیر کل دفتر مدیر عامل و هیات مدیره، مجید زارع مدیر کل حسابرسی و بازرسی، فرهاد پرتوی سرپرست اداره کل بیمه‌های اتومبیل، داود سیاح مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل و حمیدرضا جمالی نژاد سرپرست اداره کل شعب استان تهران و جعفر استخر مدیر شعبه بعثت صورت گرفت، مدیر عامل بیمه ایران ضمن تقدیر از خدمات کارکنان شعبه، بدون واسطه و مستقیم با بیمه گذاران، زیاندیدگان ومشتریان دیدار و گفتگو کرد.

شایان ذکر است، شعبه بعثت بیمه ایران در جنوبی‌ترین نقطه تهران، بعنوان یکی از مراکز اصلی پرداخت خسارت اتومبیل شناخته شده است، که علاوه بر پرداخت انواع خسارت، خدمات صدور انواع مختلف رشته‌های بیمه‌ای را، به بیمه گذاران و مشتریان ارائه می‌نماید.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال
گوگل به‌زودی با استفاده از فناوری تخمین سن خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است، کاربران کم سن و سال را شناسایی و آنها را محدود خواهد کرد.
شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد
رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه هویت دیجیتال، از آغاز فرآیند صدور شناسنامه الکترونیک خبر داد و گفت: گام‌های اولیه برای صدور این نوع شناسنامه برداشته شده و در آینده‌ای نزدیک، شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه‌های کاغذی خواهد شد.
جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی
معاون اجرایی رئیس جمهور پزشکیان گفت: ملاقات این عضو دولت با آقای موسوی یک ساعت و نیم به طول کشید. این ملاقات و همینطور دیدار اخیر دوستان میرحسین با او نشانگر این است که رئیس جمهور در پی رفع حصر به عنوان خواسته‌ی بخشی از مردم است.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر