کد خبر: ۱۱۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۴
مدیر کل بیمه‌های اتومبیل بیمه ایران:

جرایم دیرکرد بیمه نامه‌های شخص ثالث بخشیده می‌شود

فرهاد پرتوی سرپرست اداره کل بیمه‌های اتومبیل بیمه ایران، از بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه نامه‌های شخص ثالث در این شرکت بر اساس بخشنامه معاونت نظارت بیمه مرکزی ج. ا. ا. در خصوص طرح بخشودگی جرائم موضوع بند " ب " ماده ۲۴ قانون بیمه شخص ثالث، خبر داد.
جرایم دیرکرد بیمه نامه‌های شخص ثالث بخشیده می‌شود

جرایم دیرکرد بیمه نامه‌های شخص ثالث بخشیده می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :پرتوی با اعلام این خبر افزود: تمامی وسایل نقلیه موتوری زمینی فاقد بیمه نامه به مدت ۳۵ روز، از تاریخ ۱۵ بهمن تا پایان روز ۱۹ اسفند ماه سال جاری صرفا با درخواست خرید بیمه نامه شخص ثالث به مدت یک ساله مشمول بخشودگی جرائم هستند و این طرح بیمه نامه‌های کوتاه مدت را شامل نمی‌شود.

وی تاکید کرد: با توجه به رویکرد حمایتی این طرح، واحد‌های اجرائی و همکاران نماینده بیمه ایران در سراسر کشور آماده ارائه انواع خدمات هستند و امیدوارم بیمه گذاران فاقد بیمه نامه از این فرصت به نحو بهینه برخوردارگردند

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال
گوگل به‌زودی با استفاده از فناوری تخمین سن خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است، کاربران کم سن و سال را شناسایی و آنها را محدود خواهد کرد.
شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد
رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه هویت دیجیتال، از آغاز فرآیند صدور شناسنامه الکترونیک خبر داد و گفت: گام‌های اولیه برای صدور این نوع شناسنامه برداشته شده و در آینده‌ای نزدیک، شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه‌های کاغذی خواهد شد.
جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی
معاون اجرایی رئیس جمهور پزشکیان گفت: ملاقات این عضو دولت با آقای موسوی یک ساعت و نیم به طول کشید. این ملاقات و همینطور دیدار اخیر دوستان میرحسین با او نشانگر این است که رئیس جمهور در پی رفع حصر به عنوان خواسته‌ی بخشی از مردم است.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر