کد خبر: ۱۱۷۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
معاون فنی بیمه ایران اعلام کرد:

مبالغ بازخرید بیمه نامه‌های تمام عمر بیمه شدگان تحت پوشش وزارت نیرو ظرف ده روز آینده پرداخت میشود

احمد صفرزاده معاون فنی بیمه ایران اعلام کرد: ظرف ده روز آتی بازخرید ذخایر بیمه نامه‌های تمام عمر بیمه شدگان وزارت نیرو پرداخت می‌گردد.
مبالغ بازخرید بیمه نامه‌های تمام عمر بیمه شدگان تحت پوشش وزارت نیرو ظرف ده روز آینده پرداخت میشود

مبالغ بازخرید بیمه نامه‌های تمام عمر بیمه شدگان تحت پوشش وزارت نیرو ظرف ده روز آینده پرداخت میشود

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :صفرزاده در خصوص تفاهم نامه بین شرکت‌های تابعه وزارت نیرو و بیمه ایران خاطر نشان کرد: این تفاهم‌نامه در سال ۱۳۹۱ با پوشش بیمه‌های عمر (زمانی شامل خطر فوت و نقص عضو و بیمه تمام عمر) بیمه حوادث و مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان منعقد شد و مدت زمان اعتبار آن از اول تیرماه ۱۳۹۱ تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ بود.
اما بعد از انقضای مدت ۱۰ سال، بر اساس درخواست بیمه گذار (شرکت‌های تابعه وزارت نیرو طرف قرارداد با بیمه ایران)، این تفاهم‌نامه به مدت ۶ ماه دیگر تمدید گردید، و تاریخ انقضای آن با صدور الحاقیه به ۳۰ آذر ۱۴۰۱ تغییر یافت.
معاون فنی بیمه ایران در ادامه افزود: با توجه به شرایط عمومی بیمه نامه‌های تمام عمر، پس از انقضای مدت اعتبار دربیمه نامه، بیمه گذار میتواند در صورت در قید حیات بودن بیمه شده نسبت به بازخرید آن اقدام نماید، در این راستا، پس از اعلام بازخریدی از سوی بیمه گذار، بیمه ایران نسبت به محاسبه ذخیره ریاضی بیمه نامه‌های تمام عمر اقدام کرد، نکته قابل توجه در این محاسبات این است که، به استثنای بیمه تمام عمر بقیه پوشش‌های بیمه‌ای قرارداد شامل بیمه عمر زمانی، بیمه عمر حوادث و بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان از نوع بیمه نامه‌های با حق بیمه استهلاکی بوده است بنحوی که با توجه به تعهد بیمه گر به جبران غرامت فوت یا نقص عضو بیمه شده در طول اعتبار بیمه چنانچه حتی خطر‌های یادشده محقق نشود حق بیمه‌های مزبور نیز بعنوان بهای خطر تحت پوشش فاقد ذخیره ریاضی می‌باشند
صفرزاده تاکید کرد: منظور از استهلاک در این دسته از بیمه نامه‌ها این است که وقتی بیمه‌نامه منقضی شود و حادثه‌ای برای بیمه شدگان نیافتد، حق بیمه‌ای هم قابل استرداد نیست، به استثنای بیمه نامه تمام عمرکه در آنجا ذخیره ریاضی ایجاد شده و بیمه گذار می‌تواند، آن را در پایان مدت اعتبار بیمه نامه بازخرید کند.
وی در خصوص شرایط بازخرید یا دریافت مستمری از محل این بیمه نامه اظهار داشت: در صورت موافقت بیمه گذار، می‌توان از محل این بیمه‌نامه ها، مستمری برای بیمه شده (که همان کارمند شرکت طرف قرارداد است)، برقرار کرد که این مستمری می‌تواند برای مدت محدود و یا بر حسب توافق برای مدت نامحدود تا زمان فوت بیمه شده باشد و حالت دیگر نیز ادامه پوشش بیمه نامه تمام عمر با تامین حق بیمه از محل ذخیره بیمه نامه است که در این صورت، ذخیره ریاضی بیمه شدگان بعنوان حق بیمه به حساب این بیمه نامه جدید منظور شده و حق بیمه‌ای از بیمه‌گذاران دریافت نمی‌گردد و در صورت فوت بیمه شده سرمایه بیمه عمر به استفاده کننده و وراث بیمه شده پرداخت می‌شود.
معاون فنی بیمه ایران تصریح کرد: با توجه به درخواست بازخرید از سوی بیمه گذار و همچنین تمدید مدت اعتبار بیمه نامه تا ۳۰اذر ماه سال جاری، ساز و کار‌های مورد نیاز از قبیل دریافت اطلاعات حساب شبای هر کدام از بیمه شدگان شرکت‌های تابعه وزارت نیرو فراهم شده و درسیستم بارگذاری گردید، اما با توجه به واریز با تاخیر حق بیمه چند ماه اخیر دوره تمدید بیمه نامه در ماه‌های مهر، آبان و آذر در دیماه به جهت ضرورت منظور نمودن حق بیمه‌های معوق پرداخت شده برای چهارماه موصوف، و امکان احتساب ذخایر این حق بیمه‌ها و به روز نمودن مبالغ ذخایر فرایند مربوطه کمی با تاخیر انجام شده که این مرحله نیز بهر حال انجام شده و تا ظرف ده روز با لحاظ حجم بالای تعداد بیمه نامه‌های مربوطه بتدریج مبلغ بازخریدی به حساب بیمه شدگان واریز خواهد شد.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر