کد خبر: ۱۱۴۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶

بازی با مار سمی، مرد جوان را به کام مرگ فرستاد + فیلم

مرد جوان هندی که قصد گرفتن سلفی با مار سمی را داشت بر اثر حمله ناگهانی مار جانش را از دست داد.
بازی با مار سمی، مرد جوان را به کام مرگ فرستاد + فیلم

مخاطب ۲۴- سلفی‌ها برای بسیاری از جوانان به تهدیدی مدرن تبدیل شده‌اند، زیرا مردم جان خود را به خطر می‌اندازند تا لحظاتی را ثبت کنند که باعث می‌شود آن‌ها در اینترنت مشهور شوند. از آویزان شدن از صخره‌ها گرفته تا نزدیک شدن خطرناک به حیوانات کشنده. در تازه‌ترین مورد یک جوان هندی که تلاش می‌کرد با مار روی گردنش در بهترین زاویه عکس سلفی بگیرد، بسیاری را در فضای مجازی شوکه کرده است.


در این حادثه تراژدیک این جوان هندوستانی بر اثر گزش مار سمی جان خود را از دست داد. این جوان اهل آندرا پس از اینکه برای سلفی مار را به دور گردنش انداخت مورد حمله این خزنده قرار گرفت. این حادثه در شهر کاندوکور واقع در ایالت آندرا پرادش در ناحیه پوتیسریرامولو نلور رخ داد.

قربانی که نامش "مانیکانتا ردی" اعلام شده صاحب یک مغازه آب میوه فروشی در شهر بود. در روز حادثه، یک افسونگر مار با بازی با یک مار در شهر، استعداد‌های خود را به نمایش می‌گذاشت. ردی که مجذوب این مار شده بود، به این افسونگر نزدیک شد و مار را از او گرفت. او سپس آن را به گردن خود انداخت تا با گوشی خود یک سلفی با آن بگیرد. در حایل که قربانی با مار لذت می‌برد، ااین خزنده در حمله‌ای برق آسا ردی را نیش زد.

این حادثه بسیاری از مردم محلی را شوکه کرده است، زیرا بی احتیاطی این جوان جان او را گرفت. گفته می‌شود که افسونگر مار، ناگولوری ونکاتا سوامی (۳۰ ساله)، با نمایش و کنترل مار در خیابان در ازای دریافت پول هزینه درمان همسر بیمارش را تامین می‌کرد.

مردم محلی که از نزدیک شاهد این حادثه بودند ردی را سریع به نزدیکترین بیمارستان در اونگوله منتقل کردند، اما او در راه تسلیم گزش مار شد. پس از اعلام مرگ ردی، پلیس پرونده‌ای را ثبت و تحقیقات را آغاز کرده است.

ویدئویی از این حادثه را مشاهده می‌کنید:


انتهای پیام/

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر