کد خبر: ۱۱۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری:

بانک سپه ارزش سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان را به درستی درک می‌کند

دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری با تقدیر از حمایت‌های مدیرعامل بانک سپه در حمایت از اقتصاد دانش بنیان گفت: بانک سپه ارزش سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان را به درستی درک می‌کند، چرا که اقتصاد دانش بنیان بدون حضور بانک‌ها قابل تصور نیست.
بانک سپه ارزش سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان را به درستی درک می‌کند

بانک سپه ارزش سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان را به درستی درک می‌کند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه :دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در مراسم افتتاحیه کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم با بیان اینکه وقتی در مورد اقتصاد حرف می‌زنیم، نمی‌شود بدون بانک‌ها به این مقوله فکر کرد، گفت: اینکه بخواهیم اقتصاد دانش بنیان رقم بخورد و بانک‌ها حضور نداشته باشد، اشتباه است. در دنیا نیز در کنار افکار و ایده‌ها، نظام‌های مالی حضور دارند.

وی افزود: متاسفانه فرهنگی ترویج شده که دانش بنیان‌ها باید حمایت شوند، ولی واقعیت این است که دانش بنیان‌ها باید ما را حمایت کنند. دنیا، اقتصاد دانش‌بنیان‌ها را از کلید توسعه می‌داند، چرا که نرم‌افزارها، سخت‌افزار‌ها و افکار همگی ارزش ایجاد می‌کنند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه حوزه دانش بنیان، حوزه‌ای است که ارزش افزوده بسیار بالایی برای کشور ایجاد می‌کند، گفت: دنیا، دنیای رقابت در دانش است و امروز علم قوت، قدرت، حاکمیت و فرمانروایی را رقم می‌زند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با بیان اینکه ما، دولت و بانک‌ها باید ارزش واقعی دانش‌بنیان‌ها را متوجه شویم، اظهار داشت: این شرکت‌ها می‌توانند با حرف جدید و ایده نو اقتصاد ایجاد کنند و بر همین اساس قسمت عمده‌ای از اقتصاد کشور‌های بزرگ دنیا نیز بر مبنای مالکیت فکری است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در این رابطه عنوان کرد: بانک سپه و بانک‌های دیگر در کشور بزرگترین منابع مالی را مدیریت می‌کنند و باید این فضا را ایجاد کنیم که مشتریان، سرمایه‌گذران بانک‌ها و مردم درک کنند که سرمایه‌گذاری بر دانش، ارزش افزوده‌های قابل توجهی ایجاد می‌کند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: وظیفه ما در معاونت علمی و فناوری حمایت و پشتیبانی از ایده‌های اولیه برای رسیدن به محصولات جدید قابل ارائه است و بانک‌ها نیز باید با شرکت‌های دانش بنیان عجین شوند و در پتنت‌ها و شرکت‌ها، سرمایه‌گذاری کنند. به امید روزی که ابرشرکت‌های تولید کننده فناوری و ارزش برای کشور داشته باشیم.

 
برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ اعلام کرد در صورت بازگشت به کاخ سفید، برنامه بعدی دولتش تحقق صلح با ایران و برقراری آرامش پایدار در خاورمیانه خواهد بود.
هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم
هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، دقایقی پیش در فلسطین اشغالی فرود آمد؛ این سفر در ادامه تحرکات اخیر واشنگتن برای پیگیری روند آزادی گروگان‌ها و بررسی اوضاع منطقه انجام می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر