کد خبر: ۱۱۰۸۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۷

مهندس سلطانی در نشست هم اندیشی توسعه کسب و کار عنوان کرد: خلاقیت و ابتکار مناطق در اجرای راهبرد تجاری شرکت، ضروری است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در نشست هم اندیشی توسعه کسب و کار شرکت مخابرات در منطقه خوزستان، با اشاره به موانع اساسی توسعه راهبردی مخابرات در یک دهه گذشته اظهار داشت: با توجه به دگرگونی‌های صورت گرفته و حمایت‌های دولت فعلی، مدیران کارکنان و بدنه کارشناسی مخابرات نیز لازم است با پیاده سازی روش‌های ابتکاری و ایجاد خلاقیت در مخابرات مناطق در اجرای راهبرد تجاری و توسعه کسب و کار سازمانی کوشاتر از گذشته باشند.
مهندس سلطانی در نشست هم اندیشی توسعه کسب و کار عنوان کرد: خلاقیت و ابتکار مناطق در اجرای راهبرد تجاری شرکت، ضروری است

مهندس سلطانی در نشست هم اندیشی توسعه کسب و کار عنوان کرد: خلاقیت و ابتکار مناطق در اجرای راهبرد تجاری شرکت، ضروری است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :مهندس سلطانی در این نشست که امروز شنبه اول بهمن ماه ۱۴۰۱به منظور بررسی راهکار‌های توسعه راهبردی در مخابرات منطقه خوزستان با حضور معاونین ستادی و مدیران مخابرات مناطق و شهر‌های مختلف استان خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران در حال حاضر در شرایطی است که با یک نگاه نوین و فعالیت راهبردی و منظم، می‌تواند با همراهی دیگر بازیگران این حوزه، مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به قله‌های پیش بینی شده در طرح توسعه شرکت برساند.

مهندس سلطانی گفت: هدف اصلی از اجرای این برنامه‌ها، ایجاد نگاهی نوین و تحقق رضایت مندی مشتریان علی رغم مشکلات نهادینه شده در ساختار حوزه ارتباطات در کشورمان در بیش از یک دهه‌ی گذشته است.

وی افزود: تببین سیاست‌های راهبردی از سوی ستاد و بومی سازی آن در هر منطقه با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود از وظایف و هنر اصلی مخابرات مناطق است

مهندس سلطانی گفت: حرکت به سمت خواست مشتری در دنیای دیجیتالی شده امروز، نوعی از تحول را می‌طلبد.

وی افزود: در اقتصاد نیز این اثرپذیری از فناوری‌های نوین بسیار مشهود است و طبیعتا شرکتی موفق است که اصول جدید کسب و کار‌های سازمانی را رعایت کند.

مهندس سلطانی با اشاره به افزایش بسیار زیاد هزینه‌ها در سال‌های گذشته گفت: در حال حاضر نسبت به یک دهه گذشته، حداقل حقوق کارکنان ۶۴/۱۲ برابر افزایش یافته، اما تعرفه‌ها تا امسال رشدی نداشته است.

وی افزود:در حال حاضر نیاز به فعالیت شرکت مخابرات ایران همسو با چشم انداز‌های تعریف شده در بخش‌های راهبردی داریم تا در نهایت به رشد مطلوب برسیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بررسی مسائل گفته شده، تاکیدکرد:در حال حاضر و با بررسی‌های انجام شده، با مشکل بزرگ ۳۰هزارمیلیاردتومان عقب گرد مالی به دلیل افزایش نیافتن تعرفه‌های مختلف در یک دهه اخیر روبرو هستیم.

مهندس سلطانی خاطرنشان کرد: پر کردن این خلا درآمدی بسیار حیاتی و عمده، یکی از اجزای مهم کار و فعالیت در بخش پیشران ارتباطات است که با توجه دولت مردمی سیزدهم و همچنین با مصوبه مجلس محترم توانسته ایم بخشی از اعتبارات توسعه‌ای را دریافت کنیم.

وی افزود: حقیقتا شرکت مخابرات ایران پیشران است و در صورت رسیدن به جایگاه واقعی خود، تمام صنایع را به دنبال خود می‌کشد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر