کد خبر: ۱۱۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۱

جهش ۱۵۰ میلیون تومانی «هایما S۷ پلاس» در یک روز

رشد قیمت خودرو‌های داخلی در حالی رقم خورد که متولیان این بازار امیدوار بودند با عرضه خودرو در بورس کالا بازار ناآرام خودرو قابل کنترل شود، اما تغییر قیمت دلار نشان داد که بازار خودرو خیال آرام شدن ندارد.
جهش ۱۵۰ میلیون تومانی «هایما S۷ پلاس» در یک روز

جهش ۱۵۰ میلیون تومانی «هایما S۷ پلاس» در یک روز

مخاطب ۲۴، رشد قیمت به بازار خودرو بازگشت. ارزیابی قیمت خودرو نشان دهنده آن است که در اولین روز بهمن ماه ۱۴۰۱ پرطرفدار‌های ایران‌خودرو رشد ۱۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان داشتند.

به گزارش اقتصادنیوز؛ ارزیابی بازار نشان دهنده آن است که بازار خودرو پس از چند روز آرامش، امروز با افزایش عجیب قیمت روبرو شد، به طوریکه «هایما S ۷ پلاس» به مرز یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نزدیک شد، طی هفته گذشته این خودرو تغییر قیمت نداشت، اما به گفته فعالان بازار خودرو افزایش نرخ دلار موجب شد تا این خودرو امروز سرکش‌ترین خودرو در بازار نام گیرد
رشد قیمت خودرو‌های داخلی در حالی رقم خورد که متولیان این بازار امیدوار بودند با عرضه خودرو در بورس کالا بازار ناآرام خودرو قابل کنترل شود، اما تغییر قیمت دلار نشان داد که بازار خودرو خیال آرام شدن ندارد.

در میان پرطرفدار‌های ایران خودرو امروز «دنا پلاس توربو اتوماتیک» رشدی ۵۴ میلیونی داشت و «پژو ۲۰۷ دنده ای» هم با افزایش ۵۰ میلیونی راهی بازار شد.

 


قیمت محصولات ایران خودرو
از جمله محصولات پرتیراژ ایران خودرو می‌توان به «پژو ۲۰۷ دنده ای»، «هایما S ۷ پلاس»، «سمند LX با موتور EF ۷»، «تارا دنده ای»، «دنا معمولی» و «دنا پلاس توربو اتوماتیک» اشاره کرد.

رصد بازار خودرو نشان دهنده آن است که «سمند LX با موتور EF ۷» در بازار امروز ۴۵۵ میلیونی تومان قیمت گذاری شد و افزایش ۱۰ میلیون تومانی را ثبت کرد. «هایما S ۷ پلاس» امروز هم در بازار یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان قیمت خورد و رشد ۱۵۰ میلیون تومانی را ثبت کرد.
اما در بازار امروز «تارا دنده ای» در بازار رشد ۱۶ میلیونی داشت و ۶۱۵ میلیون تومان قیمت خورد. از سوی دیگر ارزیابی‌ها نشان دهنده آن است که «دنامعمولی» هم امروز با رشدی ۲۷ میلیونی در بازار ۶۰۵ میلیون تومان قیمت گذاری شد. اما «دنا پلاس توربو اتومات» در بازار رشد ۵۴ میلیونی داشت و ۷۶۰ میلیون تومان قیمت خورد. اما در میان پرطرفدار‌های ایران خودرو قیمت «پژو ۲۰۷ دنده‌ای» در بازار ۶۵۰ میلیون تومان قیمت خورد و رشدی ۵۰ میلیونی داشت.
منبع اقتصاد نیوز

برچسب ها: خودرو هایما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر