کد خبر: ۱۱۰۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳

این هفته چه خودروهایی در بورس کالا عرضه می شوند؟

تا به امروز ۱۴۶ خودرو در رنگ‌ها و مدل‌های مختلف در بورس کالا عرضه شده است و در ادامه این عرضه‌ها قرار است در اولین هفته بهمن ماه سه خودروی هایما محصول ایران خودرو، لاماری ایما محصول آرین پارس موتور و خودروی T ۵ اتوماتیک محصول فرداموتور وارد بورس شود
این هفته چه خودروهایی در بورس کالا عرضه می شوند؟

این هفته چه خودروهایی در بورس کالا عرضه می شوند؟

مخاطب ۲۴، با وجود کش و قوس‌های بسیار زیادی که هفته گذشته درباره عرضه بورسی تولیدات خودروسازان ایجاد شده بود، عرضه خودرو در بورس کالا همچنان ادامه دارد؛ این هفته هم بورس کالا میزبان خودرو‌های جدید است.

 


به گزارش تجارت‌نیوز، دومین ماه امسال بود که عرضه خودرو در بورس کالا شروع شد و همچنان با سنگ‌اندازی‌های متعدد ادامه دارد
بر اساس اعلام بورس کالا، ایران‌خودرو ۲۰۰۰ دستگاه هایما S ۷ را روز سه شنبه ۴ بهمن با قیمت پایه ۷۴۳ میلیون تومان در بورس کالا عرضه خواهد کرد.

زمان تحویل این خودرو‌ها ۲۰ اردیبهشت سال آینده است و ۵۰ درصد قیمت محصول نیز به عنوان پیش پرداخت تعیین شده است.

نکته مهم اینجاست که این خودرو‌ها در رنگ سفید عرضه می‌شوند، اما به درخواست خریدار، امکان تغییر رنگ به مشکی متالیک آبنوس و خاکستری متالیک وجود دارد.

شرکت آرین پارس موتور نیز ۱۵۰ دستگاه لاماری ایما خاکستری، ۲۰۰ دستگاه لاماری ایما مشکی و ۲۰۰ دستگاه لاماری ایما سفید را روز سه‌شنبه روی تابلوی معاملات بورس کالا خواهد برد.

قیمت پایه این خودرو‌ها ۹۸۱ میلیون تومان تعیین شده و تاریخ تحویل آن ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ است. در همین حال پیش پرداخت لازم برای شرکت در این عرضه ۵۰ درصد خواهد بود.
پیشتر فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه درباره مزایای عرضه خودرو در بورس کالا به تجارت‌نیوز گفته بود: «برای اولین بار است که خودرو در بورس عرضه و حراج می‌شود. مهمترین دستاورد این عرضه شفافیت قیمت است؛ چرا که بورس یک بازار شفاف است. دومین مورد کوتاه شدن دست دلال و سفته‌بازان از بازار خودرو است.»
وی افزوده بود: «مابه‌التفاوت درب کارخانه و بازار آزاد تا پایان آبان ماه به ۸۳ هزار میلیارد تومان رسید و تا این لحظه ۳۴ هزار دستگاه در بورس کالا به فروش رفته؛ این درحالی است که در ماه‌های بهمن و اسفند سال گذشته بدون اتکا به بورس کالا ۱۲ هزار خودرو قرعه‌کشی شد.»

آقابزرگی اظهار کرده بود: «اکنون ما انتظار چند برابر شدن عرضه‌ها طی یک سال را نداریم؛ اما باید عرضه خودرو در بورس کالا ادامه دارد باشد تا قیمت نهایی خودور کنترل شود و در این بین مصرف‌کننده نهایی و سهامدار شرکت‌ها نیز به حق خود برسند.»

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرده بود: «من موافق عرضه خودرو در بورس کالا هستم و اگر قرار است ذی‌نفعان هر روز لابی کنند تا عرضه خودرو در بورس کالا لغو شود این عرضه خاصیت خودش ار از دست می‌دهد. باید خودرو به طور کلی در بورس کالا عرضه شود یا اینکه به سیستم قبلی بازگردیم. اما به طور کلی عرضه خودرو در بورس کالا به اقتصاد کشور نیز کمک می‌کند.»
منبع تجارت نیوز

برچسب ها: بورس خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر