کد خبر: ۱۰۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۵

تودیع و معارفه ریاست اداره امور شعب استان البرز برگزار شد

در مراسم تودیع و معارفه ریاست اداره امور شعب استان البرز بر لزوم حمایت همه جانبه بانک ملی ایران از بخش تولید در این استان تاکید شد.
تودیع و معارفه ریاست اداره امور شعب استان البرز برگزار شد

تودیع و معارفه ریاست اداره امور شعب استان البرز برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛حسن مونسان عضو هیات مدیره در این مراسم که کاظمی معاون منابع انسانی، آزادی عضو هیات عامل و معاون امور شعب و بازاریابی منطقه یک کشور و مقامات استانی و مشتریان برتر استان حضور داشتند، برنامه ریزی و سیاست گذاری در راستای توسعه اقتصادی، افزایش اشتغالزایی در سطح کشور را از اهداف استراتژیک بانک ملی ایران اعلام کرد و گفت: در شرایط اقتصادی فعلی که بسیاری از درآمد‌های پیش بینی شده تحقق نیافته است، نقش بانک‌ها و به خصوص بانک ملی ایران در تامین مالی و حمایت از تولید و خدمات زیربنایی کشور، بسیار حیاتی است.

وی افزود: تجهیز منابع در جهت برون رفت از شرایط ناترازی نقدینگی و رسیدن به یک پایداری و ثبات در شاخص منابع، بسیار حائز اهمیت است و در این راستا، تلاش و مشارکت همه کارکنان بانک ضروری است.

مونسان بر ضرورت برنامه ریزی در راستای اولویت‌های استانی و توجه ویژه به بخش صنعت، کشاورزی و اقشار کم درآمد تاکید کرد.

عضو هیات مدیره، ایجاد نشاط، همدلی و توجه به منابع ارزشمند انسانی و برنامه ریزی در جهت افزایش پیوند سازمانی، عدالت محوری و شایسته سالاری را از مهم‌ترین عوامل اجرای اهداف استراتژیک بانک ملی ایران دانست و خواستار ارتقای شاخص‌ها در حوزه منابع انسانی شد.

حسن کاظمی معاون منابع انسانی بانک ملی ایران نیز در این مراسم گفت:تلاش کارکنان بانکی در خدمت رسانی در حوزه بانکداری و تلاش برای تقویت جبهه اقتصادی بسیار حائز اهمیت است و در بارور شدن درخت تناور انقلاب اسلامی تاثیر بسزایی دارد.

وی افزود:کاهش فاصله بین صف و ستاد، آموزش کارکنان شبکه بانکی با استفاده از اساتید مجرب و مجهز به دانش روز و همچنین حمایت از بخش‌های تولیدی و تامین مالی فعالان اقتصادی در راستای اجرای اسناد بالا دستی از مهم‌ترین رسالت‌ها و رویکرد‌های بانک ملی ایران به ویژه در حوزه منابع انسانی است.

محمد نور آزادی معاون امور شعب و بازاریابی منطقه یک کشور نیز در این مراسم ضمن تاکید بر اعطای تسهیلات تکلیفی، بر افزایش تعامل و هم افزایی اداره امور شعب استان البرز با کارکنان در جهت پیشبرد اهداف بانک، مردم داری و برقراری ارتباط موثر و بهینه با مشتریان در راستای حل مشکلات و ایجاد رضایتمندی و حمایت از مراکز تولیدی در راستای اولویت‌های استانی با هدف افزایش شاخص‌های اقتصادی در استان، تاکید کرد.

در این نشست ضمن تقدیر از عملکرد احمد ملکی راد در دوره ریاست اداره امور شعب این استان، یوسفعلی مهرپویا به عنوان سرپرست این اداره امور شعب، معرفی شد.

گفتنی است معاون امور شعب و بازاریابی منطقه یک کشور در سفر به استان البرز در بازدید از صندوق نوآوری و شکوفایی استان در نشستی با اعضای هیأت مدیره این صندوق، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها را از اولویت‌های بانک ملی ایران با هدف افزایش شاخص‌های اقتصادی و علمی استان‌ها به ویژه استان البرز به عنوان قطب علم و فناوری کشور، اعلام کرد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر