کد خبر: ۱۰۸۲۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۴

برگزاری هفدهمین کارگاه آموزشی جنگ شناختی و جهاد تبیین در اداره امور شعب استان کرمانشاه

هفدهمین کارگاه آموزشی جنگ شناختی و جهاد تبیین با حضور دبیر کمیته پدافند غیرعامل بانک ملی ایران و دیگر مسئولان در اداره امور شعب استان کرمانشاه برگزار شد.
برگزاری هفدهمین کارگاه آموزشی جنگ شناختی و جهاد تبیین در اداره امور شعب استان کرمانشاه

برگزاری هفدهمین کارگاه آموزشی جنگ شناختی و جهاد تبیین در اداره امور شعب استان کرمانشاه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛حسین صابری رئیس اداره کل حفاظت فیزیکی فنی و دبیر کمیته پدافند غیرعامل بانک در این جلسه که با حضور کارشناسان، بازرسان، روسای شعب و دیگر مسئولان در اداره امور شعب استان کرمانشاه برگزار شد؛ ضمن تبیین علت و چرایی تلاش غرب برای رویارویی با ایران، به شگرد‌ها و شیوه‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی و جنگ روانی در اغتشاشات اخیر اشاره کرد.

وی در ادامه سخنان خود به راهکار‌های مواجهه و خنثی‌سازی تهدیدات نوین اشاره کرد و همزمانی جنگ سایبری، رسانه‌ای و وضع تحریم‌های جدید و استفاده از اخبار جعلی را از دلایل ترکیبی بودن جنگ اخیر دانست و آگاه‌سازی افکار عمومی درباره شیوه‌ها و راهبرد‌های دشمن را به عنوان مهم‌ترین راهکار در این زمان قلمداد کرد.

در ادامه، حسینعلی بیگی معاون اداره کل مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریسم بانک ملی ایران، به حوزه پدافند زیستی از جمله پروژه‌های ایالات متحده در کاهش رشد جمعیت جهان و ایران و همچنین پدافند اقتصادی شامل حکمرانی جریان دلار در دنیا، جنگ ارزی و … اشاره کرد.

در بخش دیگری از این کارگاه آموزشی موسوی صمدی دکترای سیاست‌گذاری فرهنگی و تحلیل‌گر رسانه به تشریح فنون فرزندپروری و ارتباطات خانوادگی در عصر رسانه پرداخت.

بر اساس این گزارش، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه نیز در این کارگاه آموزشی به اهمیت موضوع پدافند غیرعامل اشاره و افزود که دشمنان قصد خدشه‌دار کردن اعتماد عمومی را دارند.

در پایان این کارگاه آموزشی، به سوالات، ابهامات و نقد‌های شرکت‌کنندگان در خصوص مباحث مطروحه پاسخ داده شد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر