کد خبر: ۱۰۸۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۶

اعلام آمادگی بانک ملی ایران و دانشگاه شهید بهشتی برای توسعه روابط و همکاری‌های چند جانبه

در نشست مشترک مدیران ارشد بانک ملی ایران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر توسعه روابط و همکاری‌های چند جانبه به منظور مشارکت در حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه تاکید شد.
اعلام آمادگی بانک ملی ایران و دانشگاه شهید بهشتی برای توسعه روابط و همکاری‌های چند جانبه

اعلام آمادگی بانک ملی ایران و دانشگاه شهید بهشتی برای توسعه روابط و همکاری‌های چند جانبه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛بیژن مقدم بیرانوند عضو هیات عامل و معاون امور شعب و بازاریابی تهران بانک در این نشست که علیرضا ماهیار عضو هیات عامل و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات، علیرضا گچ پز زاده معاون امور ارزی و بین الملل، رئیس اداره کل بازرسی، رئیس اداره امور شعب شمال تهران بانک و دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز حضور داشتند، ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی کادر پزشکی کشور به ویژه طی دوران کرونا، به سوابق همکاری بانک ملی ایران با علوم پزشکی در استان‌های مختلف به ویژه استان لرستان، و ساخت بیمارستان‌های دورود و کوهدشت و پرداخت تسهیلات خرید مرکز رادیوتراپی و انکولوژی باران اشاره کرد و گفت: نگاه ما به مراکز درمانی، نگاه سود و زیان نیست بلکه دیدگاه ما کمک به عموم جامعه و اقشار مختلف جامعه است.

وی ضمن اعلام آمادگی بانک ملی ایران در توسعه روابط با آن دانشگاه، از تشکیل کارگروه عملیاتی جهت پیشبرد همکاری‌های چندجانبه در این خصوص خبر داد.

همچنین دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بانک ملی ایران همچون خانواده بزرگ میلیونی مشتریان و گستردگی شبکه شعب داخل کشور و واحد‌های خارج از کشور گفت: این بانک می‌تواند با مشارکت و همراهی دانشگاه علوم پزشکی که در بین ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار داشته و رتبه دوم در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی را داراست، کمک شایانی به نظام سلامت کشور کند.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر