کد خبر: ۱۰۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۳

آخرین خبر از رجیستر آیفون ۱۴ در ایران

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: واردات رسمی و تجاری آیفون انجام نخواهد شد و درباره رجیستری آیفون ۱۴ وارد شده از طریق رویه مسافری نیز هنوز تصمیم گرفته نشده است.
آخرین خبر از رجیستر آیفون ۱۴ در ایران

مخاطب ۲۴- به نقل از ایسنا؛ بالاخره بعد از سه ماه، بخشی از ابهام واردات آیفون ۱۴ حل شد و امید قالیباف در یک برنامه تلویزیونی، گفت که واردات رسمی و تجاری آیفون انجام نخواهد شد. اما ممکن است آیفون ۱۴ از رویه مسافری وارد شود. اما هنوز تصمیمی برای رجیستر کردن آیفون ۱۴ وارد شده از طریق رویه مسافری گرفته نشده است؛ بنابراین اطلاعی نداریم که چه اتفاقی قرار است بیفتد.

 

به گفته وی بخشی از این تصمیم گیری به عهده وزارت صمت است، اما ارگان‌های دیگر هم دخیل هستند که در مجموع باید بررسی شود و تصمیم نهایی گرفته شود.

قالیباف از زمان تصمیم نهایی ابراز بی‌اطلاعی کرد.

آیفون ۱۴ در حال حاضر فقط از رویه مسافری یا با سوء استفاده از این رویه به صورت قاچاق به کشور وارد شده و تاکنون درباره واردات تجاری آن اظهار نظر قطعی نشده بود. اما واردات مسافری هم تاکنون رجیستر نشده است.

هر کالایی که از طریق رویه مسافری وارد شود، اگر در گمرکات اظهار شده باشد، می‌تواند رجیستر شود، اما اگر اظهار نشده باشد، غیر قانونی است و رجیستر هم نمی‌شود. اما در حال حاضر مسئله این است که اصلاً رجیستر شدن یا نشدن آیفون ۱۴، تعیین تکلیف نشده است. البته اگر کالایی به صورت قانونی از رویه مسافری وارد شده باشد، اجازه استفاده تجاری ندارد و نباید خرید و فروش شود. اما در این زمینه خلاء قانونی وجود دارد و این کالا‌ها در بازار فروخته می‌شوند.

پیش‌تر سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی هشدار داده بود که فروشندگان و مردم از خرید و فروش کالایی که از رجیستر شدن آن اطمینان ندارند و کد رجیستری ندارد، اجتناب کنند. چرا که اگر این موبایل‌ها رجیستر نشود، به عنوان دستگاه ثانویه‌ای که در شبکه ارتباطی کشور فعال نخواهد شد، قابل استفاده است.

همچنین رئیس اتحادیه فروشندگان صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران گفته بود که تا این لحظه، چون آیفون ۱۴ به صورت تجاری وارد نشده، خرید و فروش آن ممنوع است و در حال حاضر عموما سایت‌ها هستند که آیفون ۱۴ خرید و فروش می‌کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان به ترامپ: هر غلطی می‌خواهی بکن پزشکیان به ترامپ: هر غلطی می‌خواهی بکن
پزشکیان به ترامپ: هر غلطی می‌خواهی بکن
سقف برداشت وجه نقد از خودپرداز‌ها افزایش یافت سقف برداشت وجه نقد از خودپرداز‌ها افزایش یافت
بانک مرکزی به منظور پوشش نیازمندی هموطنان در سراسر کشور برای دریافت وجه نقد در ایام پایانی سال، سقف برداشت از پایانه‌های خودپرداز را از ۲۵ اسفند سال جاری تا ۲۰ فروردین سال آینده، از ۲ میلیون به سه میلیون ریال افزایش داد.
ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی فروریخت ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی فروریخت
سخنگوی سازمان آتش نشانی از فروریختن یک ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی در ساعت ١٧ خبر داد.
بانکی‌پور: رئیس‌جمهور فقط دو هفته فرصت دارد بانکی‌پور: رئیس‌جمهور فقط دو هفته فرصت دارد
نماینده اصفهان و از طراحان قانون حجاب گفت: «با توجه به هم‌زمانی اجرای قانون حجاب با سالگرد "اغتشاشات ۱۴۰۱" و برخی حوادث منطقه‌ای، در دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی تصمیم گرفته شد که اجرای این مصوبه با تأخیر انجام شود تا تمهیدات اجرایی لازم فراهم گردد. با این حال، برخلاف شایعات، شورای‌عالی امنیت ملی هیچ مصوبه‌ای درباره توقف این قانون نداشته و هیچ رأی‌گیری یا اجماعی در این زمینه صورت نگرفته است؛ لذا این قانون در شرایط مناسبی ابلاغ و اجرایی خواهد شد.»
چه تعداد از یارانه بگیران حذف می‌شوند؟ چه تعداد از یارانه بگیران حذف می‌شوند؟
با توجه به ابلاغ آیین‌نامه جدید دهک‌بندی خانوار‌ها که براساس قانون بودجه۱۴۰۳تدوین و ابلاغ شد قرار بود تا مدل جدیدی در دستور کار قرار بگیرد که با توجه به اظهارات وزیرکار با اجرایی شدن این مدل ۱۰۰ هزار نفر از فهرست یارانه گیران خارج می‌شوند.
تردد خودرو‌های فاقد معاینه فنی معتبر در جاده‌ها ممنوع است تردد خودرو‌های فاقد معاینه فنی معتبر در جاده‌ها ممنوع است
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: تردد خودرو‌هایی که فاقد معاینه فنی معتبر باشند، در جاده‌های کشور ممنوع است و پلیس از ادامه حرکت این خودرو‌ها در نوروز جلوگیری خواهد کرد.
مسئولین نباید همان راه مدیران زمان طاغوت را بروند مسئولین نباید همان راه مدیران زمان طاغوت را بروند
از نمایندگان مجلس برای ابلاغ و اجرای قوانین اسلام در کشور حمایت می‌کنیم.
برگزیده
ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی فروریخت ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی فروریخت
سخنگوی سازمان آتش نشانی از فروریختن یک ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی در ساعت ١٧ خبر داد.
فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است
«نمی‌شود عده‌ای بدون اخذ مجوز قانونی برپایی تجمعات، در هر زمان و مکانی اقدام به تجمع کنند این کار نظم اجتماعی را مخدوش می‌کند؛ چنین استاندارد دوگانه‌ای پذیرفته نیست. دستگاه‌های مسئول اشراف کاملی در خصوص بانیان این تجمعات غیر قانونی دارند و در این زمینه به آنها ابلاغ شده است که به وظایف قانونی خود عمل کنند.»
گدای قلابی مترو دستگیر شد گدای قلابی مترو دستگیر شد
سارق حرفه‌ای جیب‌بر که در متروی تهران در پوشش تکدی گری اقدام به سرقت می‌کرد، دستگیر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر