کد خبر: ۱۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۱

دیدار قریب‌ الوقوع روحانی و پوتین درباره سوریه

معاون وزیر امور خارجه ایران از دیدار حسن روحانی و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری ایران و روسیه در تاریخ 18 مرداد خبر داده است.

src="/files/fa/news/le="text-align: justify;padding: 10px;">سایت تدابیر به نقل از عصر ایران؛ ابراهیم رحیم ‌پور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: «این دیدار قطعا صورت می‌گیرد. انتظار می‌رود که این دیدار روز 8 آگوست (18 مرداد) انجام شود.»


وی گفت براساس برنامه ریزی انجام شده، این دیدار قرار است در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان صورت گیرد و همچنین دو طرف در نشستی سه جانبه با الهام علی‌اف رئیس جمهوری کشور میزبان نیز حضور خواهند داشت.

روحانی و پوتین آخرین بار در تاریخ 2 آذر 1394 در حاشیه نشست سران مجمع کشورهای صادر کننده گاز در تهران، با یکدیگر دیدار کرده بودند.

رحیم‌پور همچنین در پاسخ به سوالی درباره این که آیا در این دیدار تحولات سوریه نیز مورد بحث قرار خواهد گفت: «بله، ما همکاری جدی با روسیه در زمینه سوریه داریم. این همکاری تاکنون به نتایج خوبی منجر شده که برای جهان بسیار حائز اهمیت است.»

وی افزود روسیه و ایران «نزدیک‌ترین همکاری را در زمینه سوریه دارند.»

معاون وزیر امور خارجه تصریح کرد: «موضع جمهوری آذربایجان به ویژه در زمینه حل و فصل مسالمت آمیز مناقشه سوریه، تا حد زیادی شبیه موضع ایران و روسیه در زمینه سوریه است. آذربایجان نیز با ما در موضوع لزوم ریشه کن کردن تروریسم هم عقیده است.»

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز روز سه شنبه برگزاری نشست سه جانبه میان سران ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان را تأیید کرده بود.

لاوروف گفت وزرای خارجه سه کشور در ماه آوریل دیدار کردند و تصمیم گرفتند تا مقدمات برگزاری نشست روسای جمهوری سه کشور را فراهم آورند.

گفته می‌شود، هدف از این دیدار، توسعه مناسبات اقتصادی، بررسی وضعیت دریای خزر و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین المللی خواهد بود.

لاوروف، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و المار ممدیاروف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در تاریخ 19 فروردین 1395 در باکو دیدار و درباره تمهید برگزاری نخستین نشست سه جانبه سران سه کشور توافق کرده بودند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
تب برفکی؛ کابوس دامداران تب برفکی؛ کابوس دامداران
تب برفکی، بیماری ویروسی پرخطر دام‌ها، با گسترش واکسیناسیون و آگاهی دامداران در ایران به‌طور چشمگیری کنترل شده و از تهدیدی بزرگ به تجربه‌ای موفق در مهار بیماری‌های دامی بدل شده است.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر