مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.وزیر امور خارجه در روز یکشنبه (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ) به همراه سید ابراهیم رئیسی، سیدمحمدعلی آلهاشم، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سید مهدی موسوی سر تیم حفاظت ریاست جمهوری و خلبانان و کادر پروازی هنگام برگشت از سد خداآفرین به سمت پالایشگاه نفت تبریز در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی و به همراه تمامی همراهان به مقام رفیع شهادت نایل شد.
شهید امیر عبداللهیان فرزند صالح استان سمنان و مشخصاً شهرستان دامغان است.
امیر عبداللهیان متولد سال ۴۳ در شهر دامغان است وی کارشناسی روابط دیپلماتیک خود را از دانشکده روابط بینالملل وزارت امور خارجه دریافت و بعدها توانست دکترای خود را نیز در رشته روابط بینالملل از دانشگاه تهران بگیرد. او در مقطع کارشناسی ارشد هم در همین رشته و همین دانشگاه تحصیل کرد.
امیر عبداللهیان در سال ۷۱ وارد وزارت امور خارجه شد. وی ابتدا به عنوان کارشناس سیاسی اداره اول خلیج فارس مشغول به کار شد.
بعد از پنج سال وی اولین مأموریت بینالمللی خود را دریافت کرد و به عنوان معاون سفیر ایران در بغداد مشغول به کار شد این سمت در سال ۷۶ به وی اعطا گردید.
او سال ۸۰ به تهران و وزارت خارجه بازگشت و به همان اداره یکم خلیج فارس که روزی کارشناس آن بود بازگشت اما این بار مسئولیت آن اداره را گرفت و معاون اداره سیاسی خلیج فارس وزیر امور خارجه ایران شد.
با توجه به سابقه کاری وی در عراق در سال ۸۲ دستیار ویژه وزیر امور خارجه وقت در امور عراق شد سمتی که در سال ۸۲ آن را گرفت و تا قبل از سفارت خود در بحرین در آن مشغول به کار بود.
سال ۸۶ وی بالاترین پست خود را در وزارت خارجی تا آن زمان دریافت کرد. امیر عبداللهیان سفیر ایران در بحرین شد و در سال ۸۹ نیز به مدیرکلی حوزه خلیج فارس وزارت امور خارجه برگزیده شد که پست حساسی نیز محسوب میشود.
در سال ۹۰ او توانست به عنوان معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه را در دست بگیرد ولی در سال ۹۵ قدری از وزارت خارجه فاصله گرفت و دستیار ویژه رئیس مجلس وقت شد.
او همزمان مدیرکلی امور بینالملل مجلس شورای اسلامی را نیز بر عهده داشت سمتی که تا قبل از وزارتش ادامه یافت.
با روی کار آمدن دولت سیزدهم او در سال ۱۴۰۰ توسط شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی به عنوان وزیر خارجه انتخاب شد.