کد خبر: ۳۵۱۰۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۰

مهدی تاج درمورد VAR گفت

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: کار‌های بهره برداری از سیستم کمک داور ویدئویی به سرعت در حال انجام است و شاید در همین مدت صورت بگیرد.
مهدی تاج درمورد VAR گفت

مخاطب 24- مهدی تاج در مراسم یادبود مرحوم غلامرضا بهروان در استان مازندران، اظهار داشت: برای برگزاری مراسم مرحوم بهروان با مسئولان سازمان لیگ آمده‌ایم تا هم به خانواده محترم ایشان تسلیت بگوییم و هم از ساخت هیات فوتبال بازدید کنیم. کلنگ ساخت را خودم زدم و ان‌شاالله بتوانیم تا ۶-۵ ماه آینده آن را افتتاح کنیم.

وی افزود: پیگیری می‌کنم تا اداره ورزش و جوانان نیز کمک کنند تا ساخت آن به پایان برسد. ضمن اینکه فدراسیون نیز به کمک‌هایش ادامه می‌دهد.

رئیس فدراسیون فوتبال درمورد زمان بهره برداری از کمک داور ویدیویی گفت: ما ۶ دستگاه VAR را وارد کشور کرده‌ایم و یک مرتبه نیز با داوران خودمان در دربی آن را امتحان کرده‌ایم. به سرعت این کار در حال انجام است و شاید در همین مدت صورت بگیرد. چهار تیم داوری ما لایسنس AFC را گرفته‌اند و برای داوری با VAR مجوز دارند. دو مجموعه دیگر نیز هست که آموزش‌هایشان در تاجیکستان تمام می‌شود.

تاج تصریح کرد: از نظر تیم داوری ما تکمیل هستیم. یعنی می‌توانیم VAR را کامل داشته باشیم. دستگاه‌هایش نیز وارد شده و باید این کار را شروع کنیم. اینکه استفاده از VAR چه زمانی شروع می‌شود، به کمیته داوران بستگی دارد، ولی همه چیز برای انجام یک حرکت مثبت آماده است.

منبع: فارس

برچسب ها: مهدی تاج VAR
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد
پرسپولیس پس از یک روز استراحت، با جدیت تمرینات خود را برای دیدار حساس مقابل سپاهان آغاز کرد. شاگردان وحید هاشمیان در دو نوبت تمرینی، ابتدا در سالن بدنسازی و سپس در زمین چمن مجموعه آزادی، خود را برای یکی از مهم‌ترین تقابل‌های فصل آماده کردند؛ دیداری که می‌تواند سرنوشت صدرجدول را تحت تأثیر قرار دهد
پیشنهاد تازه بارسلونا برای حفظ ستاره هلندی پیشنهاد تازه بارسلونا برای حفظ ستاره هلندی
بارسلونا در تلاش برای حفظ یکی از مهره‌های کلیدی خود، پیشنهاد جدیدی برای تمدید قرارداد فرنکی دی‌یونگ ارائه کرده است. این هافبک هلندی که با بازگشت به فرم ایده‌آل زیر نظر هانسی فلیک، نقش مهمی در برنامه‌های آینده آبی‌اناری‌ها دارد، حالا در آستانه توافقی تازه قرار گرفته که می‌تواند هم به ثبات ترکیب تیم کمک کند و هم گامی در جهت بهبود وضعیت مالی باشگاه باشد.
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
صفحه خبر بالای تصاویر