کد خبر: ۳۴۸۹۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴

آشنایی با «هوش افزوده» در حوزه هوش مصنوعی

«هوش افزوده» زیربخشی از یادگیری ماشینی در حوزه هوش مصنوعی است که برای تقویت هوش انسانی توسعه یافته است؛ به جای کنار گذاشتن کامل انسان، هوش افزوده با اضافه کردن دانش و امکانات عمل، شرایط تصمیم‌گیری بشر را بهبود می‌بخشد.
آشنایی با «هوش افزوده» در حوزه هوش مصنوعی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانتصور عموم مردم از هوش مصنوعی و تابعات آن بر اساس ادبیات علمی-تخیلی شکل گرفته است که در آنها اَبَرکامپیوترها و ربات‌های فوق هوشمند کار را از دست بشر درمی‌آورند و کنترل همه چیز را در دست می‌گیرند، اما حقیقت پیچیده‌تر از این است.

در حالی که سیستم‌های هوش مصنوعی مستقل برای بسیاری از فناوری‌ها ضروری هستند، هوش آنها عموماً به برنامه‌های خاص محدود می‌شود. مثلا، یک سیستم هوش مصنوعی که به عنوان نماینده خدمات مشتریان فعالیت می‌کند، هوشش در همان حد است و نمی‌تواند کنترل امور دنیا را به دست بگیرد.

هوش افزوده حتی همان اختیار نسبی هوش مصنوعی را نیز ندارد. این سیستم، که تحت عنوان «تقویت هوش» نیز شناخته می‌شود، نه برای جایگزینی هوش انسانی بلکه برای تقویت آن از راه یادگیری ماشینی و تجزیه و تحلیل پیش‌بینی‌کننده مجموعه داده‌ها ساخته شده است.

در جایی که هوش مصنوعی به عنوان یک سیستم مستقل و بدون نیاز به دخالت انسان عمل می‌کند، هوش افزوده از یادگیری ماشینی و یادگیری عمیق برای ارائه داده‌های عملی به انسان‌ها استفاده می‌کند تا خودشان تصمیم بگیرند.

سیستم‌هایی مثل دستیار مجازی اَپِل به نام «سیری» و دستیار مجازی آمازون به نام «اَلِکسا» که در آمریکا به وفور مورد استفاده مردم عادی قرار می‌گیرند، گونه‌ای از هوش افزوده هستند. دستیاران مجازی به جای انسان تصمیم نمی‌گیرند. آنها داده‌های مورد نیاز انسان را در صورت درخواست ارائه می‌دهند.

همین سیستم می‌تواند در قطع گسترده‌تر و عمیق‌تر برای پروژه‌های صنعتی به کار رود. در این عرصه نیز ادبیات علمی-تخیلی پیشتاز بوده است و طی یکی دو دهه اخیر فیلم‌های آینده‌نگرانه موارد زیادی از هوش افزوده را تصویر کرده‌اند. چین چیزی در آینده‌ای نزدیک به واقعیتی همگانی تبدیل می‌شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
اخبار داغ
تیتر رسانه‌های خارجی از اولین نشست خبری پزشکیان تیتر رسانه‌های خارجی از اولین نشست خبری پزشکیان
پس از اولین نشست رئیس‌جمهور با خبرنگاران رسانه‌های آنلاین تیتر‌های مختلفی را منتشر کردند.
قصه دردناک چادرنشینی هنرمند دهه ۶۰چیست؟ قصه دردناک چادرنشینی هنرمند دهه ۶۰چیست؟
این بازیگر طی سه ماه گذشته تلاش کرده است تا از طریق وام و کمک‌های مختلف، مبلغ پیش‌پرداخت خانه‌ای را تأمین کند، اما موفق به تأمین این مبلغ نشد.
آینده صندوق‌های بازنشستگی در ایران آینده صندوق‌های بازنشستگی در ایران
فاصله سن بازنشستگی تا امید به زندگی در ۷۰ سال گذشته کاملا صعودی بوده است. به طوری که در سال ۱۳۳۰ امید به زندگی ایرانیان ۴۶ سال بوده و سن بازنشستگی به طور متوسط ۵۶ سال ثبت شده است.
حقایقی درباره سریال اوشین حقایقی درباره سریال اوشین
بعد از پخش سریال «سال‌های دور از خانه» که در ایران به اوشین معروف شده بود، صحبت‌های زیادی درباره سانسور این مجموعه و در نتیجه عوض شدن قصه‌اش مطرح شد؛ ترانه علیدوستی، اما در این‌باره توضیحات جالبی داده است.
برای تغذیه ۶۰ سالگی خود فکری کرده اید؟ برای تغذیه ۶۰ سالگی خود فکری کرده اید؟
یک متخصص تغذیه مطرح کرد: بهتر است افراد مسن روزی سه تا پنج بار در وعده‌های کوچک غذا بخورند و پرخوری نکنند.
‌می‌دونستید سرو صدا در محل کار ارتباط داره با فشار خون؟ ‌می‌دونستید سرو صدا در محل کار ارتباط داره با فشار خون؟
قرار گرفتن مداوم در معرض سر و صدا در محل کار نه تنها بر تمرکز انسان تأثیر می گذارد و باعث مشکلات شنوایی مانند وز وز گوش می شود، بلکه باعث افزایش استرس و فشار خون نیز می شود.
دستور پخت شیرینی نازک پسته به روش قنادی‌های قزوین دستور پخت شیرینی نازک پسته به روش قنادی‌های قزوین
شیرینی نازک پسته‌ای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه می‌شود. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است.
برگزیده
تدابیر امنیتی شدید در آستانه افتتاحیه تدابیر امنیتی شدید در آستانه افتتاحیه
نیرو‌های امنیتی بسیار زیادی در اطراف محل برگزاری مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس حضور دارند
المپیکی ۱۵ ساله ایران با اسلحه ۲۰ هزار یورویی در جستجوی طلا المپیکی ۱۵ ساله ایران با اسلحه ۲۰ هزار یورویی در جستجوی طلا
کوچکترین عضو کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس می‌گوید همه تلاشش را می‌کند تا مدال طلای المپیک را بر گردن آویزد