کد خبر: ۱۷۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۰
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در همایش فعالان حوزه بانوان سازمان تأمین‌اجتماعی؛

حمایت‌هایی که از بانوان شاغل می‌شود باید تقویت شود

دومین و آخرین روز نخستین همایش سراسری فعالان حوزه بانوان سازمان تأمین‌اجتماعی با حضور دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی و جمعی از مدیران ارشد این سازمان در محل ستاد مرکزی این سازمان برگزار شد. دکتر خزعلی در این همایش با تأکید بر اینکه مسئله جمعیت از مسائل فوق‌اضطراری کشور است، گفت: در مسئله جمعیت به دنبال به افزایش توأمان در کیفیت و کمیت جمعیت هستیم. یکی از نکات مهم در کیفیت جمعیت این است که بانوان تحصیل‌کرده و فرهیخته ما هم فرزندآوری داشته باشند. باید تلاش کنیم کیفیت جمعیت را حفظ کنیم، اگر چه در حال حاضر کیفیت جمعیت کشور ما بالاتر از متوسط جهانی است. از نظر توسعه نیروی انسانی نیز وضعیت خوبی داریم، اما کسی تضمین نکرده این گونه بماند و باید در این رابطه قوانین پیشگیرانه‌ای وضع شود.
حمایت‌هایی که از بانوان شاغل می‌شود باید تقویت شود

حمایت‌هایی که از بانوان شاغل می‌شود باید تقویت شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ دکتر خزعلی با استقبال از اقدامات سازمان تأمین‌اجتماعی در ارتباط با مسائل زنان و تحکیم خانواده و جوانی جمعیت، اظهار داشت: کسانی‌که به‌صورت گمنام و بدون اینکه مقام و منصبی داشته باشند در کسوت مادری به جامعه خدمت می‌کنند، بسیاری از پیشرفت‌های تمدنی کشور چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی مرهون آن‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در قانون تأمین‌اجتماعی تا حدی حمایت‌هایی برای بانوان شاغل خصوصاً مادران وجود دارد، بر افزایش این حمایت‌ها تأکید کرد و گفت: بسیاری از حمایت‌هایی که از بانوان شاغل می‌شود لازم است تقویت شود و باید دستورالعمل‌هایی که بتواند پوشش‌دهی بیشتری داشته باشد و دغدغه‌های این گروه از شاغلان را کمتر کند، تدوین شود.

دکتر خزعلی با تأکید بر اینکه مساله جمعیت از مسائل فوق‌اضطراری کشور است، گفت: با توجه به آمار و ارقام موجود، متأسفانه با وجود تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال گذشته، هنوز هم شاهد روند کاهشی جمعیت در کشور هستیم و در چند بخش تبعات این کاهش باید به‌صورت جدی‌تری مورد توجه قرار گیرد و برای درمان آن بیشتر تلاش شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه یکی دیگر از معضلات کشور در بحث جمعیت، پدیده سقط جنین است، اظهار داشت: متأسفانه آمار این پدیده در کشور ما مناسب نیست. در پژوهشی که یکی از گروه‌های حامی جمعیت در ۲۸ استان کشور انجام داده است، علت ظهور این پدیده را عمدتاً نوع نگرش فرهنگی اجتماعی معرفی کرده است. برخی می‌خواهند تعداد فرزند خاصی داشته باشند و برخی هم به دنبال حفظ فاصله‌های مشخص میان فرزندانشان هستند و بیش از همه رویکرد‌های فرهنگی که در سال‌های اخیر حول موضوع تعارض پیشرفت با فرزندآوری در کشور شکل گرفته، عامل این مشکلات است؛ بنابراین برای مدیریت این پدیده، باید راه‌هایی فراتر از راه‌های موجود در این حوزه پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه آگاهی‌بخشی، تبیین رسانه‌ای و ممانعت از تجویز سقط‌هایی که مخالف شرع و قانون است از جمله این راه‌حل‌هاست، گفت: این فرمایش قرآن که هر کس یک نفر را به ناحق بکشد انگار همه انسان‌ها را کشته و اگر زندگی یک نفر را حفظ کند گویا همه را نجات داده است، نشان از حرمت انسان دارد و انسان از همان دوران جنینی، انسان است و باید قتل او تقبیح شود، اما متأسفانه دارند برخی این را عادی‌سازی می‌کنند.

دکتر خزعلی در عین حال تأکید کرد: با وجود حمایت‌هایی که از خانواده‌های نابارور انجام می‌گیرد، اما همه این درمان‌ها با این که هزینه بالایی دارند و بیمه هم کل هزینه آن را پوشش می‌دهد، در ۳۰ درصد موارد به موفقیت می‌رسند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه یکی از مشکلات فعلی در حوزه جمعیت، کاهش بُعد خانواده است، گفت: اگر تا قبل از سال ۱۳۵۰ بیش از ۷۷ درصد خانواده‌ها سه فرزندی بودند، در حال حاضر اکثر خانواده‌ها دو فرزندی و کمتر سه فرزند به بالا هستند. خانواده‌ای که این آمادگی را دارد که فرزندآوری داشته باشد و از موهبت فرزندآوری برخوردار است، باید شرایطی برای او فراهم شود که بُعد فرزند این خانواده افزایش پیدا کند.

وی ضمن تقدیر از حمایت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در مسائل مربوط به زنان و خانواده، اظهار داشت: حمایت‌هایی که در زمینه افزایش مرخصی زایمان انجام گرفته و پرداخت غرامت دستمزد ماهانه این دوره یک ماه پس از ثبت درخواست آغاز می‌شود، اقدام بسیار خوبی است که بسیاری از بانوان درگیر با این موضوع را امیدوار کرده است. با این حال باید بحث‌هایی مثل فراهم شدن امکان دورکاری بانوان جدی‌تر گرفته شود و مدیران حمایت لازم را داشته باشند.

دکتر خزعلی با تأکید بر اینکه ما به دنبال به افزایش توأمان در کیفیت و کمیت جمعیت هستیم، گفت: یکی از نکات مهم در کیفیت جمعیت این است که بانوان تحصیل‌کرده و فرهیخته ما هم فرزندآوری داشته باشند. باید تلاش کنیم کیفیت جمعیت را حفظ کنیم، اگر چه در حال حاضر کیفیت جمعیت کشور ما بالاتر از متوسط جهانی است. از نظر توسعه نیروی انسانی ما وضعیت خوبی داریم، اما کسی تضمین نکرده این گونه بماند و باید در این رابطه قوانین پیشگیرانه‌ای وضع شود. در سال‌های اخیر با تدابیری که اندیشیده شد وضعیت آموزش و سواد و شکاف جنسیتی را تا حدودی از بین برده‌ایم و در حال حاضر بانوان ما پابه پای مردان در حوزه‌های مختلف فعالیت دارند و در برخی عرصه‌ها مثل دانشگاه که ۶۰ درصد جمعیت را بانوان تشکیل می‌دهند، از مردان نیز پیشی گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش در پایان همایش دو روزه فعالان حوزه بانوان سازمان تأمین‌اجتماعی، از فعالان برگزیده حوزه امور بانوان سراسر کشور تقدیر شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
همسر علیرضا بیرانوند از سفره شب یلدا در کنار فرزندانش همسر علیرضا بیرانوند از سفره شب یلدا در کنار فرزندانش
تصویری تازه منتشر شد از خانواده علیرضا بیرانوند در کنار سفره شب یلدا را ببینید.
کارمند سامسونگ به خاطر لو دادن عکس‌های گلکسی اس ۲۵ اخراج شد کارمند سامسونگ به خاطر لو دادن عکس‌های گلکسی اس ۲۵ اخراج شد
با نزدیک شدن به زمان رونمایی از سری گلکسی S۲۵، سامسونگ کارمند خود را به خاطر لو دادن عکس‌های گلکسی اس ۲۵ اخراج کرد.
خاصیت عجیب دم مارمولک خاصیت عجیب دم مارمولک
مارمولک‌ها توانایی‌های ویژه زیادی دارند. برخی از آنها به خوبی از دیوار‌ها بالا می‌روند، برخی در پنهان‌کردن خود بسیار ماهر هستند، آنها دم دارند و شاید جالب‌ترین ویژگیشان این است که بسیاری از مارمولک‌ها می‌توانند دمشان را در مواقع خطر دور بیندازند و سپس آن را بازسازی کنند.
واکنش رشیدپور به راه‌اندازی شبکه TRT ترکیه به زبان فارسی واکنش رشیدپور به راه‌اندازی شبکه TRT ترکیه به زبان فارسی
رضا رشیدپور که این روز‌ها حسابی در فضای مجازی فعال شده است، به پشت پرده راه‌اندازی شبکه TRT ترکیه به زبان فارسی واکنش نشان داد
توصیه‌هایی برای روزهایی که هوا آلوده است توصیه‌هایی برای روزهایی که هوا آلوده است
در روزهای آلودگی هوا بهتر است بیشتر از قبل مراقب سلامتی‌ خودمان باشیم و یک سری نکات و توصیه‌هایی را جدی بگیریم.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
بی حسی زبان را جدی بگیریم بی حسی زبان را جدی بگیریم
آیا تا به حال زبانتان بی حس شده است؟ اگر پاسخ آری است این مطلب برای شما مفید است.
برگزیده
نرخ بهره بین بانکی رشد کرد نرخ بهره بین بانکی رشد کرد
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
۶۴۰۰ عضو هیات مدیره زیر بلیط دولت ۶۴۰۰ عضو هیات مدیره زیر بلیط دولت
در جریان ارایه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲، رییس کل دیوان محاسبات، اعلام کرد از مجموع ردیف‌هایی که نمایندگان به عنوان منابع عمومی بودجه سال ۱۴۰۲ مصوب کردند رقمی بالغ بر ۳۵۰ همت محقق نشده است.
باخت خودروهای الکتریکی مرسدس بنز به چینی‌ها باخت خودروهای الکتریکی مرسدس بنز به چینی‌ها
مرسدس بنز با توجه به رقابت شدید رقبای ارزان‌تر ساخت چین، با افت فروش خودروهای الکتریکی مواجه شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر