کد خبر: ۵۵۰۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵

آرای جالب در مراسم برترین‌های فیفا

در مراسم برترین‌های سال فیفا آرای جالبی رد و بدل شد که برخی از آن‌ها نشان از احترام به فوتبال دارد و برخی صرفا بر اساس هم تیمی بودن است.
آرای جالب در مراسم برترین‌های فیفا

مخاطب ۲۴- در مراسم مرد سال فیفا حمایت از هم تیمی موج می‌زند ولی آرای عجیب و غیر معمول هم دیده شد. در مراسم برترین‌های فیفا وینیسیوس جونیور به‌عنوان بهترین بازیکن  فیفا در سال ۲۰۲۴ انتخاب شد. وینگر رئال مادرید در این مراسم از رودری برنده توپ طلا، پیشی گرفت.

 

معمولا کاپیتان‌ها و سرمربیان در این رای گیری بازیکنان خودی را انتخاب می‌کنند، اما این مورد برای هری کین، کاپیتان و ستاره انگلیس صدق نمی‌کند. کین ترجیح داد بلینگام را در صدر قرار ندهد و در عوض او را در رتبه دوم قرار داد و رودری را در جای نخست قرار داد و وینیسیوس از نظر او سوم شد. انتخاب‌های کین نشان دهنده احترام او به فوتبال است.

بیشتر بخوانید

البته سال فوق‌العاده بلینگام بی‌توجه نماند و  او پس از قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا، مقام سوم را به دست آورد.

 

به گزارش تلگراف، لیونل اسکالونی سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین نیز مسی را بهترین بازیکن جهان دانست و او را در رده نخست قرار داد، اما این رای برای کسب جایگاه در بین پنج بازیکن برتر کافی نبود و در مجموع مسی در رده ششم قرار گرفت. خود لیونل مسی نیز لامینه یامال را بهترین بازیکن معرفی کرد.

 

یکی دیگر از شگفتی‌های این رده‌بندی، جایگاه ارلینگ هالند بود که در رده هشتم قرار گرفت. این ستاره که فصل قبل در صدر جدول گلزنان لیگ برتر قرار داشت، نتوانست در جمع بازیکنان برتر قرار گیرد و مارتین اودگارد کاپیتان نروژ نیز او را در رده سوم انتخاب‌هایش قرار داد و رودری و وینیسیوس را به او ترجیح داد.

 

مورات یاکین، مربی سوئیس نیز انتخاب‌های عجیبی داشت و رودری و وینیسیوس را بین ۳ بازیکن نخست قرار نداد: فلوریان ویرتس (اول)، فدریکو والورده (دوم) و لامینه یامال (سوم)

 

دومینیکو تدسکو، سرمربی بلژیک نیز انتخاب‌های غیب معمولی داشت که به شرح زیر است:  یامال (اول)، ویرتس (دوم) و هالند (سوم). در نهایت هر طور که بود وینیسیوس جونیور بعد از ۱۷ سال برزیل را در جایگاه نخست برترین بازیکنان سال جهان قرار داد.

 

آخرین بار کاکا در سال ۲۰۰۷ توانسته بود مرد سال فیفا شود و از آن زمان هیچ برزیلی نتوانست در رده نخست برترین بازیکن سال فیفا قرار گیرد.

برچسب ها: فیفا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر