کد خبر: ۷۲۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
دکتر زارعیان:
معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، گفت: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران با ۹ شرکت قرارداد BTS امضا کرده و همه امکانات را در اختیار شرکت‌های FCP قرار داده است و تمامی آن‌ها می‌توانند بدون پرداخت هزینه از شبکه استفاده کنند. در همین حال، اگر سرمایه‌ای به حوزه‌ی ارتباطات ثابت تزریق شود، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های کوچک و طرف قرارداد با مخابرات نیز خواهد شد.

به گزارش مخاطب ۲۴، دکتر داوود زارعیان در گفتگو با خبرنگار سیتنا پیرامون نقد‌های مطروحه‌ی برخی شرکت‌های ارائه دهنده‌ی اینترنت ثابت به اصلاح تعرفه‌های تلفن ثابت شرکت مخابرات و شائبه‌ی تقویت انحصار در این حوزه، گفت: در کشور تنها شرکتی که سال‌ها خدمات مخابراتی ارائه می‌کرد، شرکت مخابرات ایران بوده است و دولت تا سال ۱۳۸۸ به فکر ورود جدی به عرصه واگذاری مجوز ارائه‌ی خدمات به سایر شرکت‌ها نیافتاده بود، در همین حال نمی‌توانیم شرکت مخابرات ایران را برای تنها بودن در این زمینه مقصر بدانیم.
تزریق سرمایه به ارتباطات ثابت، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های طرف قرارداد با مخابرات می‌شود

دکتر زارعیان ادامه داد: دولت برخی از مجوز‌های ارائه‌ی خدمات به سایر شرکت‌ها را تا قبل از سال ۱۳۸۸ و برخی دیگر را بعد این تاریخ صادر کرده بود. ۱۷ شرکت FCP مجوز ارائه تلفن ثابت داشتند، اما به علت نبود سرمایه‌گذاری لازم و هزینه‌بر بودن توسعه‌ی ارتباطات ثابت، هیچ شرکتی به صورت جدی وارد این عرصه نشد، در این شرایط به دلیل تعرفه‌های تعیین شده توسط سیاست‌گذاران، عملا شرکتی قدرت سرمایه‌گذاری نداشت.

دولت‌های گذشته با سرکوب تعرفه‌ی تلفن ثابت، موجب کندی روند توسعه شدند

وی، تاکید کرد: شرکت مخابرات ایران با توجه به پشتیبانی‌های مالی، فنی و نیروی انسانی که برخوردار بود، در سراسر کشور شبکه تلفن ثابت را گسترش داد و با ۳۰ میلیون مشترک، بزرگترین اپراتور منطقه بود، اما دولت سال‌ها با سرکوب تعرفه‌ی تلفن ثابت، موجب کندی روند توسعه شد. در اینجا چند فرضیه بدبینانه و خوشبینانه برای سرکوب تعرفه توسط دولت‌های گذشته مطرح است که نارضایتی از خصوصی‌سازی مخابرات، مشکلات با سهام داران این شرکت، درخواست دریافت پست مدیریتی و نادیده گرفتن توسعه تلفن ثابت در برنامه‌های تعیین شده از این جمله است و تنها فرضیه‌ی خوشبینانه این بود که آن‌ها معتقد به کار کردن در چارچوب منافع مردم و حرکت مخابرات به سمت سرویس‌های ارزش افزوده بودند، غافل از این که سرویس ارزش افزوده و استفاده از فناوری‌های جدید نیارمند سرمایه است و با سرکوب تعرفه از ورود سرمایه به شرکت مخابرات ایران جلوگیری کردند.


نارضایتی از خصوصی‌سازی مخابرات، مشکلات با سهام داران این شرکت، درخواست دریافت پست مدیریتی و نادیده گرفتن توسعه تلفن ثابت در برنامه‌های تعیین شده، از جمله دلایل سرکوب تعرفه توسط دولت‌های گذشته بود.

بخش دسترسی شبکه‌ی مخابرات ایران به صورت تقریبا رایگان و بر بستر سیم مسی در اختیار FCP‌ها قرار دارد

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران در ادامه‌ی گفتگو با سیتنا خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران بیشترین مشکلات خود را در زمینه‌ی جهش قیمت‌ها از چهار سال گذشته دارد. از سال ۱۳۹۷ تا به امروز ما شاهد تورم حدود ۳۰ درصدی بودیم و از آن تاریخ به بعد تورم حدود ۲۰۰۰ درصدی را تجربه کردیم که در چنین شرایطی هزینه‌های شرکت مخابرات ایران نیز متقابلا افزایش پیدا کرد، لذا اینکه امروز برخی ادعا دارند شبکه تلفن ثابت کشور توسعه‌ای پیدا نکرده است، بخشی از آن را قبول دارم و آن را با نبود سرمایه و اداره کردن شرکت با تعرفه‌های سال ۱۳۸۲مرتبط می‌دانم، اما در خصوص انحصاری بودن شرکت مخابرات ایران موافق نیستم و آن را ادعایی نادرست و غیرکارشناسی می‌دانم، زیرا در حال حاضر بخش دسترسی شبکه‌ی مخابرات ایران به صورت تقریبا رایگان و بر بستر سیم مسی در اختیار FCP‌ها قرار دارد و تا کنون سه میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک ADSL توسط شرکت‌های FCP شبکه خود را دریافت کرده‌اند.

در حال حاضر بخش دسترسی شبکه‌ی مخابرات ایران به صورت تقریبا رایگان و بر بستر سیم مسی در اختیار FCP‌ها قرار دارد و تا کنون سه میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک ADSL توسط شرکت‌های FCP شبکه خود را دریافت کرده‌اند.

تزریق سرمایه به ارتباطات ثابت، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های طرف قرارداد با مخابرات خواهد شد

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، اظهار کرد: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران با ۹ شرکت قرارداد BTS امضا کرده و همه امکانات را در اختیار شرکت‌های FCP قرار داده است و تمامی آن‌ها می‌توانند بدون پرداخت هزینه از شبکه استفاده کنند. در همین حال، اگر سرمایه‌ای به حوزه‌ی ارتباطات ثابت تزریق شود، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های کوچک و طرف قرارداد با مخابرات نیز خواهد شد.

اگر سرمایه‌ای به حوزه‌ی ارتباطات ثابت تزریق شود، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های کوچک و طرف قرارداد با مخابرات نیز خواهد شد.

واگذاری امکانات حاصل از توسعه‌ی دیتا به اپراتور‌ها و شرکت‌های FCP از برنامه‌های شرکت مخابرات است

وی در خصوص برنامه‌های آتی شرکت مخابرات ایران در حوزه‌ی دیتا به سیتنا گفت: شرکت مخابرات ایران در حوزه‌ی دیتا چندین برنامه دارد که مهم‌ترین آن، توسعه‌ی شبکه‌ی انتقال با هدف توسعه‌ی دیتا توسط شرکت و واگذاری امکانات به اپراتور‌ها و شرکت‌های FCP است، همچنین مخابرات بنا دارد که حوزه‌ی توسعه و واگذاری FTTH را سرعت دهد و در همین راستا طبیعی است که در آینده بسیاری از درآمد اپراتور‌ها و شرکت مخابرات ایران از طریق دیتا خواهد بود.

توسعه‌ی شبکه‌ی انتقال با هدف توسعه‌ی دیتا توسط شرکت مخابرات و واگذاری امکانات به اپراتور‌ها و شرکت‌های FCP از جمله برنامه‌های شرکت مخابرات ایران در حوزه‌ی دیتاست.

دکتر زارعیان در پایان اضافه کرد: شرکت مخابرات ایران توسعه‌ی ADSL و VDSL و قراداد‌های بیت استریم را نیز در برنامه‌های آتی خود در این حوزه در نظر دارد.

برچسب ها: مخابرات ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
اخبار داغ
تا حالا انگشتر الماس در کیک پیدا کردید؟ title
این روز‌ها زن‌وشوهری که شیرینی‌پزی دارند، دچار کابوس ناراحت‌کننده‌ای شده‌اند. زن شیرینی‌پز، الماس اصلی انگشتر ازدواج خود را که ۴۰۰۰ دلار ارزش داشت موقع پخت شیرینی گم کرده است.
عروس بزرگ امام:آقا مصطفی در حجاب سختگیری نداشت title
معصومه حائری درباره ازدواجش با مصطفی خمینی گفته است: در واقع من نمی‌خواستم ازدواج کنم و قصد داشتم به درسم ادامه بدهم و به کشور‌های خارجی سفر کنم؛ اما طبق رویه و روال خانواده‌های سنتی، پدرم نظرش این بود که من ازدواج کنم و من هم قبول کردم و مرحوم حاج آقا مصطفی هم، چون به پدرم علاقه داشت، از من خواستگاری کرد و پدرم نیز به جهت اعتمادی که به امام و حاج آقا مصطفی داشت جواب مثبت داد.
درخواست هادی چوپان برای عفو و بخشش توماج صالحی title
هادی چوپان قهرمان بدنسازی خواستار عفو و بخشش برای توماج صالحی شد.
آخرین خبر از وضعیت ترانه علیدوستی از زبان وکیلش title
وکیل ترانه علیدوستی از آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی نوشت.
دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟ title
بیماری افسردگی به تنهایی دومین رتبه را در بار بیماری‌های بعد از بیماری‌های اسکلتی عضلانی در کشور دارد و وقتی بار بیماری افسردگی با اختلالات اضطرابی که در رتبه ششم بار بیماری‌های کشور است، جمع شود؛ این دو بیماری در مجموع بار بیماری‌های روانی را در کشور به خود اختصاص می‌دهند که این موضوع نیاز به یک تمرکز ویژه دارد.
شب اول قبرِ کسانی که دفن نمی‌شوند چگونه است؟ title
آیا افرادی که بعد از چند روز از فوت شدنشان دفن می‌شوند و یا اصلا دفن نمی‌شوند و مثلا در دریا رها می‌شوند و یا شکار حیوانات درنده می‌شوند هم شب اول قبر را خواهند داشت؟
زهره حمیدی: بعد از ابتلا به سرطان انسان دیگری شدم title
زهره حمیدی با اشاره به وضعیت سلامتی خود بعد از ابتلا به سرطان بیان کرد که این روز‌ها حال خوبی دارد و چند جلسه شیمی درمانی انجام داده است.
برگزیده
رهبر انقلاب: ملت ایران استحکام خود را باید در کار و عمل و اتحاد ملی نشان دهد title
رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر کشور بیان کردند: ملت ایران ایستاده و محکم است و این استحکام را در عمل باید نشان بدهیم؛ اگر این شد آن وقت سختی‌ها و گرفتاری‌ها هم در دل خود گشایش به ما ارائه خواهند داد.
صهیونیست‌ها دست از پا خطا کنند وضعیت متفاوت خواهد بود title
رئیس‌جمهور گفت: اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر دست از پا خطا کند و تعرضی به خاک مقدس ایران کند، وضعیت متفاوت خواهد بود و معلوم نیست دیگر چیزی از این رژیم باقی بماند.
تقویت همکاری‌های قوای مسلح ایران و پاکستان عامل صلح و ثبات است title
فرمانده ارتش پاکستان در حاشیه سفر رسمی رئیس جمهوری اسلامی ایران به این کشور به دیدار آیت الله رئیسی رفت.