مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.روسیه از نظر نوع و تعداد موشکهایی که در اختیار دارد، یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان محسوب میشود. موشک روسی شیطان۲ با توانایی پنهان باقی ماندن از سامانههای دفاعی ضد موشک، یکی از ترسناکترین آنهاست
شیطان روسی
موشک بالستیک قاره پیمای "سرمت" (Sarmat) که به نام "شیطان۲" نیز شناخته میشود، از سرعت، برد و قدرت تخریب چشمگیری برخوردار است. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، طی سخنرانی خود در مجلس فدرال این کشور در سال ۲۰۱۸ به جهان اعلام کرد که کشورش ابرسلاح جدیدی را توسعه داده و از آن با صفت "شکستناپذیر" یاد کرد.
شیطان ۲ یک موشک سیلو پرتاب سه مرحلهای دارای سوخت مایع است که بردی بین ۱۰ هزار تا ۱۸ هزار کیلومتر برای آن گزارش شده است. سرعت این موشک نیز بیش از ۲۰ ماخ (۲۴۵۰۰ کیلومتر بر ساعت) عنوان شده است. سرمت به عنوان جایگزینی برای موشک بالستیک قاره پیمای آر-۳۶ که در ناتو با نام "شیطان" شناخته میشود، توسعه داده شده است. آر-۳۶ یک موشک سیلو پرتاب دو مرحلهای دارای سوخت مایع است که توسعه و ساخت آن در دهه ۱۹۷۰ صورت گرفت.
موشک سرمت با طولی برابر با ۳۵.۳ متر و قطر ۳ متر به عنوان یک موشک بالستیک قاره پیمای سنگین شناخته میشود که توانایی حمل ۱۰ تن محموله را داشته و به انواع مختلفی از کلاهکهای جنگی مجهز میشود. به گفته رسانههای روس، سرمت توانایی حمل تا ۱۰ کلاهک جنگی بزرگ یا ۱۶ کلاهک جنگی کوچک، ترکیبی از کلاهکهای جنگی و اقدامات متقابل، یا موشکهای آوانگارد (موشک هدایتپذیر اَبَرصوت) روسیه را دارد.
به گفته دیوید رایت (فیزیکدان و کارشناس موشک)، موشک شیطان ۲ دارای سامانههای هدایت پیشرفته و احتمالا برخی اقدامات متقابل است که برای فریب سامانههای ضد موشک طراحی شده اند. این ممکن است شامل طعمههای بسیار سبک وزنی باشد که شبیه کلاهکهای جنگی ساخته شده و موجب گمراه کردن سامانههای دفاعی شود.
رایت همچنین روشهای دیگری برای عبور از سامانههای ضد موشک را مورد مطالعه قرار داده که از آن جمله میتوان به سامانههای خنککننده کلاهک جنگی که ممکن است سامانههای ضد موشکی جستجوگر گرما را گمراه کرده و استتار یک کلاهک جنگی واقعی برای متفاوت جلوه دادن آن اشاره کرد.
موشک سرمت پس از چند سال تاخیر قرار است پس از پشت سر گذاشتن آزمایشهای نهایی طی سال جاری میلادی عملیاتی شود.
موشک پیسکیپر و موشک ترایدنت۲ از جمله گزینههای موجود در زرادخانه موشکی آمریکا هستند که از آنها به عنوان معادلی برای موشک سرمت نام برده میشود.
قدرت انفجاری
این به مفهوم آن است که موشک بالستیک قاره پیمای سرمت میتواند قدرت انفجاری معادل هشت مگاتن تیانتی داشته باشد که این قدرت بیش از ۴۰۰ برابر بیشتر از بمبهای هستهای است که آمریکا در سال ۱۹۴۵ روی ژاپن فرو ریخت و در مجموع به کشته شدن تقریبا ۱۵۰ هزار نفر منجر شد. به گفته رسانههای روسیه، قدرت تخریب موشک سرمت میتواند موجب نابودی زمینی به مساحت کشور فرانسه یا ایالت تگزاس در آمریکا شود.
فناوری مورد استفاده برای رساندن چندین کلاهک جنگی به اهداف مختلف به نام "هدف گیری مستقل چندگانه" (MIRV) شناخته میشود. چنین حمل کنندههایی کلاهکهای جنگی خود را پس از رسیدن به سرعتی که میتواند بیش از ۲۴ هزار کیلومتر بر ساعت باشد، رها میکنند. با توجه به محل رها کردن کلاهک جنگی در فضا و نحوه مانور آن، هر یک از آنها میتوانند اهدافی که صدها کیلومتر از هم فاصله دارند را مورد اصابت قرار دهند
منبع: عصرایران