کد خبر: ۹۹۷۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴

واکنش تاج به گزینه جانشینی مجیدی و برانکو به جای کی روش

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: من از کی‌روش مصاحبه‌ای خواندم و فکر می‌کنم او عذرخواهی کرده است.
واکنش تاج به گزینه جانشینی مجیدی و برانکو به جای کی روش

مخاطب ۲۴- به نقل از آنا؛ مهدی تاج در مورد عملکرد تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی گفت: جام جهانی و فوتبال بود، اما چیزی که تیم ملی را مشغول کرده بود مسائل غیرفوتبالی بود. از عدم صعود به جام جهانی نه هواداران و نه اهالی فوتبال هیچ کس خوشحال نبودند.

 

وی در واکنش به عدم عذرخواهی کی‌روش اظهار داشت: من از کی‌روش مصاحبه‌ای خواندم و فکر می‌کنم این اتفاق افتاد و گفته بودم ما باید بهتر از این نتیجه می‌گرفتیم و بابت همین موضوع عذرخواهی کرده بود. فدراسیون هم به عنوان مسئول اصلی فوتبال کشور عذرخواه مردم ایران است.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد ادامه همکاری با کی‌روش عنوان کرد:یک جلسه مفصل با کی‌روش داشتم و دو طرف نظرات خودشان را عنوان کردند. در مورد کی‌روش در آینده تصمیم جدی خواهیم گرفت. بحث حضور دوباره او و جایگزینی‌اش دو مقوله جداگانه است؛ برای ما مهم است نیمکت تیم ملی را به چه کسب مربیان داخلی و خارجی بسپاریم.

تاج در مورد حضور فرهادی مجیدی و برانکو برای هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد:این نفراتی که نام بردید بسیار قابل احترام هستند؛ مجیدی مربی قابل احترامی است و در داخل ایران نتایج خوبی کسب کرده، برانکو هم همین شرایط را دارد، اما فدراسیون فوتبال پکیجی تصمیم می‌گیرد و همه موارد را با هم می‌سنجد و تصمیم می‌گیرد.

وی در مورد ساختمان فدراسیون فوتبال عنوان کرد: ۲/۸ درهم در کنفدراسیون فوتبال آسیا داریم، با شیخ سلمان جلسه برگزار کردیم و قرار شد این پول را برای ساختمان فدراسیون هزینه کنیم که البته شهرداری تهران هم در بحث صدور پروانه به ما کمک می‌کند و فکر می‌کنم تا دو سال آینده این ساختمان ساخته شود.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۸
0
0
comments icon آقای تاج چرا کی‌روش عذر خواهی کنه تو اوردیش باید از ملت ایران عذر خواهی کنی چه گلی بسر فوتبال زدی از زمانی که سکان دار این سمت هستی بابا یه عذر خواهی وخداحافظی ملت ایران رو خوشحال کن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟ چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟
شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید رژیم صهیونیستی از زمان تأسیس خود در حدود ۷۷ سال گذشته، بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های خارجی ایالات متحده بوده و درمجموع به قیمت امروز حدود ۳۱۰ میلیارد دلار (با احتساب تورم) کمک‌های اقتصادی و نظامی دریافت کرده است.
پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران
دو کمپین مشکوک هم‌زمان در فضای مجازی مشغول فعالیت است، اینها کاری را کردند که حتی رسانه‌های مواجب‌بگیر موساد هم از آن عاجز بودند: «تخریب غرور ملی از درون گفتمان خودی».
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟ مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟
به گفته وزیر خارجه عمان مذاکرات هسته‌ای ایران درصورت فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود.
برگزیده
برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟ برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟
برانکو ایوانکوویچ برای مذاکره با پرسپولیس یک شرط مهم دارد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر