کد خبر: ۹۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۸

توفیقات واحدهای اجرایی بانک توسعه تعاون در نتیجه سیاست‌های اعتباری جدید

سرپرست بانک توسعه تعاون به تبیین برخی توفیقات واحدهای اجرایی بانک در نتیجه سیاست‌های اعتباری جدید پرداخت.
توفیقات واحدهای اجرایی بانک توسعه تعاون در نتیجه سیاست‌های اعتباری جدید

مخاطب ۲۴- به نقل از بانک توسعه تعاون؛ محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون طی نشست اختصاصی با مدیران استانی در کارگاه آموزشی مدیران ستادی و استانی اظهار داشت: طی دوره اخیر برخی ملاحظات و راهکار‌ها در سیاست‌های اعتباری بانک در نظر گرفته شد که اثر مناسبی بر عملکرد استان‌ها بجا گذاشته است.
وی تصریح کرد: برخی واحد‌های استانی و شعب طی دوره اخیر با بهره مندی از ابزار‌های موجود در سیاست اعتباری، عملکرد مناسبی به ویژه در صدور اعتبار اسنادی و صدور ضمانت نامه بروز داده اند، به گونه‌ای که در برخی عملکرد‌ها با جهش مواجه هستیم.
مقام ارشد بانکی یادآور گردید: پیروی از سیاست‌های دولت و رئیس جمهور در مبحث اشتغال، تولید و عاملیت بانک در پیشبرد طرح‌ها و برنامه‌های دولت حائز اهمیت است و نقش نظارتی بانک مرکزی نیز در انجام عملیات بانکی و ایفای تعهدات در تسهیلات تکلیفی به دقت مورد تاکید بانک بوده است.
شیخ حسینی تاکید کرد: بسیار مهم است که فرآیند ارائه خدمات تخصصی و عمومی به مشتریان بسیار مشخص و شفاف باشد و تمامی پرونده‌ها و موضوعات در زمان مناسب به سرانجام مناسب برسد تا رضایت مشتریان و مراجعین حاصل گردد.
سرپرست بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: آگاهی از وضعیت عملکردی زیرمجموعه از ابزار‌های مدیریتی است و به شخصه از چندین منبع از نحوه عملکرد و کارنامه مالی و عملیاتی واحد‌های استانی، اجرایی و ستادی اطلاع می‌یابم و هر گونه تصمیم و تدبیری برای پیشرفت عملکرد واحد‌ها نیاز باشد در کوتاهترین زمان مورد توجه و رسیدگی قرار می‌گیرد.
وی گفت: ابزار‌های تشویقی و هر گونه تسهیل گری از سوی ارکان تصمیم سازی و سیاست گذاری در بانک مد نظر است تا واحد‌های اجرایی و شعب بتوانند با ارتقای سطح تجهیز منابع و گسترش مقیاس بانکداری توسعه‌ای و افزایش سهم در بازار پولی و بانکی، موفقیت‌های خود را در تمامی شاخص‌های عملکردی به منصه ظهور برسانند شیخ حسینی گفت: روش‌های نوین تامین مالی و بهره گیری از فرصت‌های موجود در بازار سرمایه حائز اهمیت است و با توجه به این که در چند استان فعالیت مناسبی در این خصوص در حال انجام است، با ترویج و تبیین روش‌ها وفرآیند‌ها این روال در تمامی استان‌ها دنبال خواهد شد.
وی ادامه داد: با ظهور روش‌های جدید تامین مالی، رویکرد‌های سنتی اعطای تسهیلات به تنهایی پاسخگو نیست و بانک‌ها با ایفای نقش در مدل‌های جدید تامین مالی ضمن اعتبار بخشی به فرآیند‌های مالی و سرمایه گذاری به گسترش دامنه فعالیتی خود نیز اقدام نموده اند.
شیخ حسینی اوراق گام را خدمتی نوین در بانکداری کشور دانست و گفت: ظرفیت‌هایی که در بانک‌ها و ارکان بازار سرمایه وجود دارد طی فرآیند‌ها و مدل‌ها به کمک هم می‌آیند و نقش بازار سرمایه در مبحث تامین مالی اقتصاد ارتقا می‌یابد.
سرپرست بانک توسعه تعاون گفت: با توجه به ظرفیت بانک توسعه تعاون در صدور اوراق گام به میزان ۳۵ هزار میلیارد ریال، شبکه شعب بانک برای بهره گیری از این امکان و ظرفیت هدایت می‌شوند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند
استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد خاورمیانه و امضاکننده توافق غزه، از دولت ترامپ کنار می‌رود تا تمرکز خود را بر تجارت شخصی بازگرداند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر