کد خبر: ۹۶۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱

رشد چشمگیر اعتبارات حمایت از تولید و اشتغال

سرپرست بانک توسعه تعاون از رشد چشمگیر در اعتبارات تکلیفی حمایت از تولید و اشتغال خبر داد.
رشد چشمگیر اعتبارات حمایت از تولید و اشتغال

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی؛ محمد شیخ حسینی در حاشیه سفر به تبریز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آذربایجان شرقی به عنوان یک منطقه صنعتی از ظرفیت‌های بالایی برخورداراست که این امر فرصت مغتنمی برای نظام بانکی کشور به ویژه بانک توسعه تعاون ایجاد می‌کند.

رشد چشمگیر اعتبارات حمایت از تولید و اشتغال
وی که به همراه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تبریز حضور یافته بود، با اشاره به سیاست‌های این بانک در استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: در حوزه منابع انسانی نیاز‌هایی در استان وجود داشته که اقداماتی صورت گرفته است و در سایر حوزه‌ها نیز با شناسایی نقاط ضعف و قوت تلاش داریم نقاط ضعف را رفع و نقاط قوت را تقویت کنیم.
شیخ حسینی در ادامه با تاکید بر اینکه حمایت از تولید و اشتغال یک فرآیند مشارکتی است افزود: ضروری است مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل استان با هماهنگی و تعامل، انسجام لازم را ایجاد کنند تا متقاضیان جهت آگاهی و تکمیل مدارک هدایت شوند.
وی تصریح نمود: شرایطی ایجاد گردد تا زمینه استفاده از تسهیلات اشتغال و حمایت از تولید برای کارآفرینان تسریع یابد و از عدم جذب وشناور شدن بودجه تخصیص یافته جلوگیری شود.
شیخ حسینی ادامه داد: امسال نسبت به سال‌های گذشته، اعتبارات تکمیلی در حوزه اشتغال، حمایت از تولید و نهاد‌های حمایتی رشد چشمگیری داشته است.
سرپرست بانک توسعه تعاون در خصوص اعتبارات تخصیص یافته در سطح کشور توضیح داد: طبق ماده ۵۲ قانون الحاق، در حوزه اشتغال و حمایت از تولید بیش از دو هزار میلیارد تومان، در حوزه کشاورزی و میراث فرهنگی و گردشگری یک هزار میلیارد تومان، در حوزه مشاغل خانگی یک هزار میلیارد تومان، کمیته حضرت امام خمینی (ره)؛ یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان و سازمان بهزیستی ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته است.
وی ادامه داد: طبق بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه، در سال جاری قرارداد تسهیلاتی با دستگاه‌های اجرایی وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی و گردشگری با بودجه ۹ هزار میلیارد تومان منعقد شده است که در مقایسه با سال‌های قبل بیش از دو برابر افزایش یافته است.
سرپرست بانک توسعه تعاون تاکید کرد: تسهیلات حمایتی برای بنیاد شهید و امور ایثارگران، مشاغل خانگی، بهزیستی نیز در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه گفت: قراردادی از محل ماده ۲ صندوق توسعه ملی با بخش کشاورزی و میراث فرهنگی نیز منعقد شده است، همچنین قرارداد تسهیلاتی با سازمان صنعت، معدن و تجارت در شرف انعقاد است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزیده
صدراعظم جدید آلمان می‌خواهد مردم بیشتر کار کنند صدراعظم جدید آلمان می‌خواهد مردم بیشتر کار کنند
اقتصاددانان هشدار می‌دهند که کانون استراتژی رشد اقتصادی فردریش مرتس یعنی برنامه هزینه‌کرد یک تریلیون یورویی مبتنی بر بدهی، ممکن است ضرورت بیشتری به حل مسئله ساعات کاری در این کشور ببخشد. کلمنس فیوئست، رئیس اندیشکده اقتصادی ایفو (Ifo)، می‌گوید: «پول بیشتر جاده‌ها و پل‌های جدید نمی‌سازد، ما برای انجام این کار به کارگران بیشتری نیاز داریم.»
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
صفحه خبر بالای تصاویر