کد خبر: ۹۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳

گسترش همکاری بانک شهر و سازمان حج و زیارت

مدیرعامل بانک شهر تاکید کرد: این بانک آمادگی کامل برای کمک به سرانجام رسیدن برنامه های کلان سازمان حج و زیارت و ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای حمایت از زائران را دارد.
گسترش همکاری بانک شهر و سازمان حج و زیارت

بانک شهر

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک شهر؛ به گزارش روابط عمومی بانک شهر، دکتر سیدمحمدمهدی احمدی در مراسم امضای تفاهمنامه میان بانک شهر و سازمان حج و زیارت کشور که با حضور دکتر سید صادق حسینی رئیس این سازمان برگزار شد، گفت: بانک شهر به عنوان بانکی جوان و نوآور در شبکه بانکی کشور؛ از هیچ حمایتی در جهت ارائه خدمات به زائران عتبات عالیات و حجاج بیت الله الحرام و برنامه‌های معنوی سازمان دریغ نخواهد کرد.

دکتر احمدی با بیان اینکه ارائه تسهیلات خرد به زائران حرم اماکن متبرکه را با هدف تسهیل شرایط سفر هموطنان، به صورت جدی در دستور کار قرار دادیم، افزود: اعتقاد راسخ داریم که حمایت از برنامه‌های سازمان حج و زیارت و خدمت به زائران باعث خیر و برکت معنوی برای بانک شهر خواهد شد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز تسهیل سفر هموطنان به عتبات عالیات و سرزمین وحی وظیفه همگانی تمامی دستگاه‌های کشور است، تصریح کرد: در پی کسب منافع مادی در این تفاهمنامه نبوده ایم و آغاز همکاری مشترک با سازمانی خدمت رسان به زائران اماکن زیارتی را فراتر از هرگونه نفع مالی و مادی می‌دانیم.
دکتر احمدی با بیان اینکه بانک شهر در حوزه بانکداری الکترونیک بانکی موفق و پیشرو است، افزود: در این راستا آمادگی داریم پلتفرمی مختص به زوار را طراحی کنیم تا زائر گرامی کیف الکترونیکی داشته باشند و به جای همراه داشتن پول نقد بدین صورت از خدمات استفاده کنند.
مدیرعامل بانک شهر خاطرنشان ساخت: امیدواریم این تفاهمنامه منشاء خیر و برکت برای دو سازمان، و به ویژه زائران باشد.
دکتر سید صادق حسینی رئیس سازمان حج و زیارت کشور نیز در این مراسم بانک شهر را بانکی موفق و محبوب در میان شهروندان معرفی کرد و گفت: آماده استفاده از ظرفیت‌های این بانک برای به سرانجام رسیدن طرح‌های توسعه‌ای سازمان هستیم.
حسینی با بیان اینکه افزایش و توسعه همکاری‌ها با بانک شهر را با هدف خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به زائران دنبال می‌کنیم، افزود: پرداخت تسهیلات مناسب به متقاضیان زیارت عتبات عالیات می‌تواند شرایط استفاده آنان از این سفر معنوی را فراهم سازد.
وی با بیان اینکه امضای تفاهم نامه فی مابین سازمان حج و زیارت و بانک شهر می‌تواند منشا خیر و برکات فراوان برای زایران و حجاج باشد، گفت: ارایه خدمات و تسهیلات مناسب به زایران و حجاج می‌تواند در روند اعزام‌های زیارتی تاثیرات بسزایی داشته باشد و تحقق سفر آسان را هر چه سریعتر بدنبال داشته باشد.
حسینی افزود: بانک شهر در زمینه سفر‌های اعتاب مقدسه در ایام نوروز در کنار سایر بانک‌ها، مشارکت مناسبی در ارایه تسهیلات داشت که ادامه این روند در آینده بر اساس تفاهم فی مابین تاثیر زیادی در تسهیل اعزام زائرین گرامی خواهد داشت و تسهیلات بانک شهر می‌تواند بخشی از هزینه‌های زوار را شامل شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟ ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟
ویروس مِرس از خانواده کروناهاست که نرخ مرگ و میر بالاتری دارد، اما قدرت سرایت و انتقال آن به کووید نمی‌رسد.
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
برگزیده
نحوه اعتراض به قطع یارانه نحوه اعتراض به قطع یارانه
سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از قطع یارانه نقدی برخی بازنشستگان در اردیبهشت ماه خبر داد.
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
صفحه خبر بالای تصاویر