کد خبر: ۹۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی : عزم خویش را برای صعود پیشرفت جزم کرده است

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: گلستان عزم خویش را برای صعود به بام پیشرفت جزم کرده و آرام آرام در مسیر تحول قرار گرفته است.

مخاطب ۲۴- به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات، دکتر غلامرضا منتظری در آئین آغاز عملیات اجرایی نهضت جهادی توسعه فیبر نوری مخابرات ایران در گلستان اظهار کرد: استان عزم خویش را برای صعود به بام پیشرفت جزم کرده و آرام آرام در مسیر تحول قرار گرفته است.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی : عزم خویش را برای صعود پیشرفت جزم کرده است
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس ادامه داد: ارتباطات در پیشرفت، سلامت، امنیت و آسایش بشر بسیار دارای اهمیت است بنابراین باید به این دو زیرساخت توجه شود. دکتر منتظری با بیان اینکه صنعت ارتباطات نیاز به شبکه ملی اطلاعات دارد، افزود: خوشبختانه امروز دولت، مجلس و شرکت مخابرات همراه شدند تا این اولویت بر زمین مانده را احیا کنند.

وی آغاز عملیات نهضت جهادی توسعه فیبر نوری مخابرات ایران در گلستان را گامی موثر در جهت توسعه دانست و افزود: یکی از مزیت‌های این پروژه این است که ما را به استقلال و خودکفایی به ویژه در پیام رسان‌های داخلی تبدیل خواهد کرد.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس در خاتمه یادآور شد: باید کیفیت محوری را سرلوحه کار خویش قرار دهیم، در ادامه نیز امید داریم مخابرات چتر حمایتی خویش را بیش از گذشته بر اجرای این پروژه بگشاید تا موجب رضایتمندی مردم شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد
در حالی که گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص نهایی شدن این انتقال‌ها مطرح شده، نشانه‌هایی مانند غیبت آسانی و نازون در تمرینات اخیر تیم‌هایشان و حتی انتشار استوری‌هایی از فرودگاه، باعث شده که هواداران استقلال بیش از پیش به جذب این بازیکنان امیدوار شوند.
پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران
فیلم پیرپسر ساخته‌ی اکتای براهنی روایتی تراژیک و روان‌کاوانه با تصویر نقاشانه از زندگی مردی‌ست که به همراه دو پسرش،در خانه ای قدیمی زندگی می‌کنند.
معیارهای حذف یارانه نقدی معیارهای حذف یارانه نقدی
در راستای سیاست‌های عدالت‌محور دولت و الزامات قانون بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح حذف یارانه نقدی دهک‌های بالای درآمدی شامل دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ را با جدیت دنبال می‌کند.
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
چند رسانه ای
تپه ماهور خالد نبی تپه ماهور خالد نبی
تپه ماهور خالد نبی در فاصلهٔ ۹۰ کیلومتری شمال شرق شهرستان گنبد ۵۵ کیلومتری شمال شرق شهر «کلاله» و در۶ کیلومتری روستای «گچی سو» برفراز قلهٔ کوه «گوگجه‌داغ» واقع شده است.
اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید
جاده‌ای پیش روی شماست که یک سویش جنگل‌های انبوه هیرکانی با درختان سر به فلک کشیده و سوی دیگرش دشت‌های سرسبز گندم و کلزا در نسیم به رقص درآمده‌اند و صدای آبشار‌ها و نغمه پرندگان در هم می‌آمیزد و عطر بهار، روحتان را نوازش می‌دهد. اینجا مینودشت است.
پلنگ ایرانی در سرمای منفی ۸ درجه پارک ملی گلستان پلنگ ایرانی در سرمای منفی ۸ درجه پارک ملی گلستان
یک عکاس حیات وحش تصاویری از پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان و در دمای ۸- درجه و شرایط برفی ثبت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر