کد خبر: ۹۷۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱

سند اعطای حق‌ رأی هیأت های کیش در مجامع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی ابلاغ شد

با پیگیری های سازمان منطقه آزاد کیش و به دنبال موافقت وزارت ورزش و جوانان، آیین نامه اعطا کننده حق رأی هیأت های ورزشی در مجامع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی توسط وزیر ورزش و جوانان ابلاغ شد.
سند اعطای حق‌ رأی هیأت های کیش در مجامع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی ابلاغ شد

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، با ابلاغ آیین نامه نحوه فعالیت هیأت‌های ورزشی استانی و شهرستانی توسط وزیر ورزش و جوانان، حق رأی تمامی هیأت‌های ورزشی کیش در مجامع انتخاباتی فدراسیون‌های ورزشی تثبیت شد و کیش اولین منطقه آزادی است که حق رأی آن با حق رأی استان‌ها برابری می‌کند.

سند اعطای حق‌ رأی هیأت های کیش در مجامع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی ابلاغ شد
از مهمترین مزایای این اقدام، ایفای نقش اثرگذارتر هیأت‌های ورزشی کیش در تصمیم گیری‌های کلان رشته‌های ورزشی است که می‌تواند به توجه بیشتر روسای فدراسیون‌های ورزشی به کیش و بهره گیری هر چه بیشتر آن‌ها در فرایند توسعه ورزش کشور منجر شود.
شایان ذکر است با تصویب شیوه نامه شورای ورزش کیش هم فرایند انتخاب روسای هیأت‌های ورزشی کیش سازمان یافته و مدیرعامل سازمان اختیار عزل و نصب هیأت‌های ورزشی را به شورای ورزش کیش تفویض نمود که با توجه به حضور نمایندگان منتخب هیأت‌های ورزشی در شورای ورزش، اولین گام‌ها برای ساماندهی فرایند انتخاب و فعالیت هیأت‌های ورزشی کیش برداشته شده که این امر، از روندی منطقی و عقلانی برای توسعه ورزش کیش خبر می‌دهد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر