کد خبر: ۹۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۵

آغاز گام های تحولی در مناطق آزاد کشور با حضور حجت اله عبدالملکی

مهدی کشاورز با بیان این که دبیر شورایعالی مناطق آزاد در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی شخصیت شناخته شده ای در سطح کشور هستند این امر مهم را آغاز تحول و حرکت رو به جلو مناطق آزاد عنوان کرد
آغاز گام های تحولی در مناطق آزاد کشور با حضور حجت اله عبدالملکی

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مهدی کشاورز رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نشست صمیمانه مشاور رئیس جمهور با فعالان فرهنگی جزیره که روز سه شنبه ۱۵ آذر در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد، رویکرد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور را گامی مهم و ارزشمند در راستای تحول آفرینی و پیشرفت مناطق آزاد عنوان کرد.

آغاز گام های تحولی در مناطق آزاد کشور با حضور حجت اله عبدالملکی
کشاورز در ادامه سخنان خود در جمع فعالان فرهنگی جزیره کیش حل برخی از کمبودها، مشکلات و نواقص موجود را نیازمند زمان، و اقدامات جهادی با برنامه ریزی متناسب با بوم این منطقه برشمرد و گفت: باید یک اجرای جهادی، موثر، عالمانه، مدبرانه و بدون منت انجام شود.
وی در رابطه با تدوین بودجه سازمان منطقه آزاد کیش، اظهار داشت: بودجه تدوین شده برای سازمان‌های دیگر نیست به عنوان مثال آموزش و پرورش باید بودجه سالانه خود را از وزارت آموزش و پرورش دریافت کند
به گفته کشاورز قالب حداقل ده درصد درآمد محقق شده بودجه تدوین شده برای دو حوزه فرهنگی و گردشگری منطقه آزاد کیش پیش بینی شده است و کمک‌هایی هم برای مجموعه‌های دیگر در نظر گرفته می‌شود.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که بودجه مستقلی برای این منطقه مصوب نمی‌کنند، ولی باید اقدامات موثری در راستای تقویت حوزه‌های فرهنگی، ورزشی و ... انجام شود.
مهدی کشاورز در ادامه تصریح کرد: حوزه آموزش و پرورش در شش ماهه اول سال ۲۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده است این رقم معادل کل بودجه آموزش و پرورش استان هرمزگان است.
کشاورز خاطر نشان کرد: امسال برای تعداد ۴۰ نفر از فرهنگیان خانم و آقا که مجرد بودند یک جا نمایی داشتیم و تعداد ۸ واحد مسکونی نیز تامین کردیم، ولی هم اکنون برای بیش از ۲۰۰ فرهنگی با کمبود مسکن مواجه هستیم و ردیف بودجه برای این کار نداریم.
وی افزود: برای مسکن ملی کد مورد نظر باز شده تا کیشوندان نسبت به ثبت نام اقدام کنند و در مسکن ملی هم کمک خواهیم کرد.
کشاورز گفت: آئین کلنگ زنی مسکن ملی ۳۰۰۰ واحدی در آینده نزدیک آغاز می‌شود و ظرف دو سال زمان ساخت آن به طول می‌انجامد.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر