کد خبر: ۹۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۷
با حمایت بانک شهر صورت گرفت

افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت تولید آب در کیش

مدیر عامل بانک شهر گفت: در راستای توجه به مسئولیت اجتماعی خود، عزمی راسخ برای تحقق و به سرانجام رسیدن طرح های عمرانی و خدماتی در سراسر ایران اسلامی داریم.
افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت تولید آب در کیش

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بانک شهر، دکتر سیدمحمدمهدی احمدی در مراسم طرح آب شیرین کن تقطیری ۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعبی، ایستگاه تنظیم و تقلیل فشار گاز و واحد جدید امور مشترکین شرکت آب و برق کیش که با حضور حجت الله عبدالملکی دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری و ویژه صنعتی، سید علیرضا سید اردوبادی رئیس هیات مدیره شرکت آب و برق کیش و جمعی از مسئولان این جزیره برگزار شد، افزود: با بهره برداری از طرح آب شیرین کن ظرفیت تولید آب در این جزیره به بیش از ۲۴ هزار متر مکعب در هر روز می‌رسد که حدود ۱۰ درصد بیشتر از قبل است.

افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت تولید آب در کیش
دکتر احمدی با بیان اینکه ایستگاه تنظیم و تقلیل فشار گاز نیز با ظرفیت هشت هزار متر مکعب احداث شده است، افزود: برخورداری از بالاترین سطوح کیفی طراحی، اجرا و تجهیزات مطابق با استاندارد‌های شرکت ملی گاز ایران از ویژگی‌های این ایستگاه است.
وی خاطرنشان ساخت: برای این ۲ طرح، سرمایه گذاران شرکت آب و برق کیش یک هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده اند.
مدیرعامل بانک شهر راه اندازی یک واحد تولید و بسته بندی آب نوشیدنی و افزایش تولید برق را جزو برنامه‌های بانک شهر تا پایان سال برای افزایش رفاه مردم کیش بیان کرد و گفت: از مزایای اجرای این طرح‌ها می‌توان به اشتغالزایی و رضایت مندی مردم اشاره کرد.
سید علیرضا سید اردوبادی رئیس هیات مدیره شرکت آب و برق کیش نیز با اشاره به بهره برداری از نهمین واحد آب شیرین کن تقطیری در کیش، گفت: این مهم پس از گذشت ۱۱ سال و به منظور افزایش تولید آب شرب برای ساکنان و گردشگران جزیره کیش و در سالی که به اسم «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامیده شده است، محقق شد.
اردوبادی با بیان اینکه این آب شیرین کن دانش بنیان و به دست توانمند متخصصان داخلی تولید شده است، تصریح کرد: با افزوده شدن این آب شیرین کن، ظرفیت تولید آب شرکت آب و برق کیش حدود ۱۰ درصد افزایش می‌یابد که کمک شایانی در تأمین آب آشامیدنی کیشوندان و گردشگران خواهد کرد.

 
captcha
پربحث ترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.