کد خبر: ۹۷۱۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱

تصمیم جدید کریستیانو رونالدو، ترک تیم ملی

ادعای یک روزنامه پرتغالی مبنی بر تصمیم رونالدو برای ترک تیم ملی به ایجاد بحران در این تیم منجر شد.
تصمیم جدید کریستیانو رونالدو، ترک تیم ملی

ادعای یک روزنامه پرتغالی مبنی بر تصمیم رونالدو برای ترک تیم ملی به ایجاد بحران در این تیم منجر شد. روزنامه رکورد جرقه یک بحران بزرگ در تیم ملی پرتغال را روشن کرد. بر اساس ادعای این روزنامه کریستیانو رونالدو در کمپ تیم ملی این کشور در جام جهانی قطر با هم‌تیمی‌هایش بحث کرده و با سرمربی تیم، فرناندو سانتوس، دچار تنش شده است. تا جایی که کریستیانو در نهایت تهدید به ترک جام جهانی کرده است. رکورد می‌گوید این ماجرا بعد از ذخیره شدن و نیمکت‌نشینی او در دیدار مقابل سوئیس اتفاق افتاده است.

تصمیم جدید کریستیانو رونالدو، ترک تیم ملی

اما دو روز پیش از دیدار پرتغال با مراکش در مرحله یک‌چهارم نهایی فدراسیون فوتبال پرتغال تصمیم گرفت برای خاموش کردن این بحران وارد عمل شود. فدراسیون پرتغال رسما اعلام کرد که رونالدو قطر را ترک نخواهد کرد و در دیدار مقابل مراکش همراه با سلسائو خواهد بود. کمی بعد کریستیانو رونالدو هم شخصا در این باره صحبت کرد. اما این سوال کماکان به قوت باقی است که آیا کریستیانو بار دیگر بازیکن ثابت پرتغال خواهد شد و از ابتدای بازی با بازوبند کاپیتانی به میدان خواهد رفت؟

از زمان به زمین نشستن هواپیمای تیم ملی پرتغال در فرودگاه دوحه کریستیانو مورد توجه ویژه رسانه‌ها قرار داشته است. حتی پیش از شروع جام جهانی قطر رونالدو با مصاحبه‌ای جنجالی با پیرس مورگان حاشیه‌ساز شد و شایعات زیادی درباره منفی شدن رابطه او با چند نفر از هم‌تیمی‌هایش در سلسائو، به خصوص برونو فرناندس که در منچستریونایتد بازی می‌کند، انتشار پیدا کرد.

 

شروع تنش: دیدار با سوئیس در مرحله یک‌هشتم نهایی 
فرناندو سانتوس در پایان بازی پرتغال در مرحله یک‌هشتم جام جهانی درباره شایعات درباره تنش بین بازیکنان پرتغالی و کادر فنی این کشور و رونالدو گفت:" مشکل؟ قبلا به این سوال جواب داده‌ام. هیچ مشکلی وجود ندارد. ما سالها است با هم دوست هستیم. همه چیز کاملا مرتب است و کریستیانو برای ما نقش یک کاپیتان واقعی را بازی می‌کند".  

آیا این تنش‌ها برای پایین کشیدن رونالدو از تاج و تختش در پرتغال کافی است؟ آیا واقعا چیزی در سلسائو تغییر کرده است؟ آیا جایگاه رونالدو دیگر مثل قبل غیر قابل دسترس نیست؟ ترکیب نهایی پرتغال برای دیدار با مراکش در استادیوم الثمامه می‌تواند جواب خیلی از این سوالها را روشن کند. در صورتی که رونالدو در این بازی هم از ابتدا به میدان نرود و مسابقه را از روی نیمکت آغاز کند می‌توان جواب بسیاری از این سوالها را مثبت دانست.

یک بعد دیگر ماجرا این است که فرناندو سانتوس حالا با خیال راحت‌تری می‌تواند رونالدو را نیمکت‌نشین کند. گونچالو راموس، مهاجم جوان و جویای نام بنفیکا، در بازی مقابل سوئیس درخششی بی‌نظیر داشت و اولین هت‌تریک جام را به نام خود ثبت کرد.

 

کریستیانو دیروز را در سالن بدنسازی به تمرین پرداخت و البته دیگر بازیکنان فیکس بازی مقابل سوئیس هم با او در سالن تمرین کردند. در فاصله پیروزی 2-0 پرتغال مقابل اروگوئه و شکست 2-1 مقابل کره جنوبی هم پرتغالی‌ها برنامه مشابهی را انجام داده بودند و رونالدو در هر دو بازی به عنوان بازیکن ثابت وارد زمین شده بود.

واکنش رونالدو
بعد از آنکه فدراسیون فوتبال پرتغال برای کاهش تنش‌ها وارد میدان شد و بیانیه‌ای رسمی درباره سی‌آرسون منتشر کرد کریستیانو هم، یا به درخواست فدراسیون یا به تصمیم خودش، به این ماجرا واکنش نشان داد.

تصمیم جدید کریستیانو رونالدو، ترک تیم ملی

 

ستاره بزرگ پرتغالی با استفاده از اینستاگرام پیامی منتشر کرد و نوشت:" تیم ما آنقدر متحد است که هیچ نیروی خارجی‌ای نمی‌تواند اتحادش را در هم بشکند. ملت ما آنقدر شجاع است که هیچ دشمنی نمی‌تواند به هراس بیندازدش. ما به معنای واقعی کلمه یک تیم هستیم که برای یک رویا تا آخر خواهیم جنگید. به پیش پرتغال".

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر