کد خبر: ۹۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸

فعالیت دوایر ارزی بانک توسعه تعاون در سطح استانها در حال گسترش است

مدیر امور بین الملل بانک توسعه تعاون از گسترش فعالیت دوایر ارزی بانک در سطح استانها خبر داد.
فعالیت دوایر ارزی بانک توسعه تعاون در سطح استانها در حال گسترش است

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ فرشید طهمورثی مدیر امور بین الملل بانک توسعه تعاون در جلسه مدیریت شعب استان کرمان اظهار داشت: ساماندهی و راهبری فعالیت ارزی واحد‌های فعال در سطح کشور طی دوره‌های اخیر انجام پذیرفته است.

فعالیت دوایر ارزی بانک توسعه تعاون در سطح استانها در حال گسترش است
وی افزود: استان کرمان به لحاظ حجم تبادلات بازرگانی و ارتباطات اقتصادی بین المللی در سطح کشور از موقعیت ویژه‌ای برخوردار بوده است و توسعه آموزش‌ها در استان و ایجاد ساختار برای گسترش فعالیت ارزی در استان حائز اهمیت است.
مدیر امور بین الملل بانک توسعه تعاون گفت: مناطق جغرافیایی که به لحاظ حضور تعاونگران و کارآفرینان و جامعه هدف بانک واجد مزیت برای گسترش خدمات ارزی هستند در اولویت برنامه‌های امور بین الملل بانک قرار دارند.
طهمورثی تاکید کرد: فعالیت ارزی از راهبردی‌ترین بخش‌هایی است که سیستم بانکی کشور در تلاش برای ایجاد مزیت رقابتی است و بانک‌هایی که خدمات ارزی را به نحو مناسبی به متقاضیان عرضه می‌کنند شانس بیشتری برای تعامل با مشتریان موفق و صادر کنندگان و فعالین بازرگانی خواهند داشت.
وی خاطر نشان کرد: شناسایی مشتریان و متقاضیان ارزی حائز اهمیت است و دستور العمل ارائه شده از سوی بانک توسعه تعاون برای شناخت و ارتباط موثر با مشتریان ارزی اقدامی ممتاز و سرآمد در سیستم بانکی کشور بوده است.
طهمورثی گفت: در حال حاضر ۱۶ دایره ارزی در ده استان کشور نسبت به ارائه خدمات اقدام می‌کنند و تا پایان سال تعداد دوایر به ۲۰ دایره در ۱۴ استان افزایش می‌یابد.
وی افزود: ارائه خدمات با کیفیت مناسب و رعایت اقدامات احتیاطی ابلاغی از سوی سازمان‌های ناظر و بانک مرکزی سرلوحه اقدامات و تدابیر بانک توسعه تعاون در حوزه ارزی بوده است.
در این جلسه عباس ایارده رییس اداره کل خارجه بانک توسعه تعاون و غلامرضا کافی زاده مدیر شعب استان کرمان نیز مطالبی را ارائه نمودند.
در ادامه فرشید طهمورثی مدیر امور بین الملل بانک توسعه تعاون با حضور در شعبه مرکزی و گفتگو با همکاران از جدیدترین وضعیت شعبه و استان برای گسترش فعالیت‌های ارزی اطلاع یافت.

آخرین اخبار
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
چند رسانه ای
باغات جیرفت در آتش سوخت باغات جیرفت در آتش سوخت
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان درباره جزییات آتش سوزی باغ‌ها در جیرفت طی امروز گفت: آتش سوزی در باغات منطقه سردسیری «رمون» موجب از بین رفتن ۲۰ هکتار از باغات این منطقه شد.
باغ سنگی؛ میوه‌هایی از جنس سنگ باغ سنگی؛ میوه‌هایی از جنس سنگ
«باغ سنگی» سیرجان، واقع در دهستان بلورد و در ۳۰ کیلومتری شهر سیرجان استان کرمان، یکی از جاذبه‌های منحصربه‌فرد ایران است. این باغ، با وسعتی حدود ۱۰۰۰ متر مربع و ۱۸۰ درخت، ویژگی خاصی دارد؛ میوه‌های سنگی که به شاخه‌های درختان آویزان شده‌اند. «باغ سنگی» حاصل تلاش‌های «درویش خان اسفندیارپور» است.
تصاویری از حملۀ تروریستی به ماموران پلیس در ریگانِ کرمان تصاویری از حملۀ تروریستی به ماموران پلیس در ریگانِ کرمان
شامگاه دیروز، دو مأمور راهنمایی و رانندگی در ریگان استان کرمان در تیراندازی افراد ناشناس در کنار پمپ بنزین عامری به شهادت رسیدند.
مشاهده پلنگ در پارک ملی خَبر کرمان مشاهده پلنگ در پارک ملی خَبر کرمان
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: ماموران اجرایی پارک ملی خبر(khabr) و پناهگاه حیات وحش روچون، روز اول سرشماری زمستانه حیات وحش در این مجموعه موفق به ثبت تصویر و فیلمبرداری از یک قلاده پلنگ شدند.
صفحه خبر بالای تصاویر