کد خبر: ۸۹۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲

بررسی راهکارهای افزایش سطح همکاری با متقاضیان مبادلات ارزی

در جلسه هم‌‌اندیشی مباحث ارزی راهکارهای افزایش سطح همکاری با متقاضیان مبادلات ارزی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی راهکارهای افزایش سطح همکاری با متقاضیان مبادلات ارزی

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بانک توسعه تعاون استان سمنان این جلسه با حضور فرشید طهمورثی مدیر امور بین‌الملل، علیرضا اکبری مدیر شعب استان، مجتبی جعفری رئیس اداره کل عملیات ارزی، معاون شعب استان و برخی روسای شعب و همکاران ارزی شعبه مرکزی، به منظور بررسی راه‌های تسهیل در ارائه خدمات ارزی به جامعه هدف در محل مدیریت شعب استان برگزار گردید.

بررسی راهکارهای افزایش سطح همکاری با متقاضیان مبادلات ارزی
فرشید طهمورثی مدیر امور بین‌الملل بانک توسعه تعاون با توجه به اهمیت بالای نیمه دوم سال به جهت افزایش تراکم مبادلات ارزی، نسبت به تلاش مضاعف و تمرکز شعب ارزی، برای جذب منابع طی ماه‌های باقیمانده تا پایان سال تاکید کرد.
وی افزود ارائه مشاوره مناسب به مشتری جهت انتخاب بهترین و سریعترین و اطمینان بخش‌ترین مسیر برای خرید و یا انتقال ارز و بررسی مطالبات مشتریان و در اختیار قراردادن و معرفی کامل کلیه خدمات ارزی قابل ارائه در بانک توسعه تعاون به متقاضیان، از راهبرد‌های مناسب در مسیر بازاریابی و خدمت‌رسانی به مشتریان است.
در ادامه مدیر امور بین‌الملل به همراه علیرضا اکبری مدیر شعب استان از شرکت‌های صنایع لاستیکی پارمیدا، مکث الکترونیک مهدیشهر، سمن آذین و همپاسازه، از مشتریان ارزی و ریالی استان بازدید نموده و در خصوص چالش‌ها و مشکلات مبادلات ارزی جهت افزایش سطح فعالیت‌های بانکی، با مدیران آن‌ها بحث و گفتگو کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
برگزیده
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
صفحه خبر بالای تصاویر